Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

to Ty Duńczyk jesteś?

Euro..pejczyk...🤭

Nie oddam mojej Grenlandii i już...gotów jestem nawet drogi blokować ...w proteście...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Euro..pejczyk...🤭

Nie oddam mojej Grenlandii i już...gotów jestem nawet drogi blokować ...w proteście...

Z tym Jarkiem z Boronowa będzie razem blokować 

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

tym Jarkiem z Boronowa

Znaczy kto to?

O tym z Podlasia ty?

Kurna, to nie po mojej trasie, mi bliżej do Mazowieckiego...

2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

mieszkamy w PL wiesz ? 

Ty chyba na Śląsku...🤭

Opublikowano (edytowane)

a z tym czarzastym "Tomciem Różą i trumpowym noblem to pisałem dzisiaj o falstarcie* a tu masz - "zaczęło się" i tenże czarzasty ten falstart wymusił. 

*falstart jednostronnego politycznie poparcia kampanii wyborczej w Polsce przez administrację amerykańską

za wcześnie a do tego za ostro. My Polacy jesteśmy przekorni jak mało innych nacji i kto wie czy administracja Trumpa nie osiągnie efektu odwrotnego do zamierzonego?

14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

I mamy sojusze które gwarantują niepodległość innych państw ?? A mandarynka chce łamać te sojusze ??

dobra dobra z tymi sojuszami; nie trzeba Trumpa aby w Polsce mało kto w nie wierzył kiedykolwiek wcześniej spośród naprawdę rozgarniętych 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał(a):

To wypowiadanie przez ciebie słów pis w każdym zdaniu czy wyrazie to są jakieś modły sekciarskie 😂

Ja wiem gdzie jestem i o co mi chodziło a Ty najwyraźniej masz problem ze sobą żyjąc z dala od ludzi pod ukraińską granicą 😂

Ty wiesz o co ci chodzi? Dobitnie o tym świadczy podatek od wzbogacenia😅😂🤣 Morze okresl się o co ci chodzi bo aż  nie wieżę ze nie wiesz😂

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Ulman napisał(a):

Ty wiesz o co ci chodzi? Dobitnie o tym świadczy podatek od wzbogacenia😅😂🤣 Morze okresl się o co ci chodzi bo aż  nie wieżę ze nie wiesz😂

2 godziny temu, Ulman napisał(a):

Bałtyckie czy jakieś inne?

🤣🤣

Edytowane przez nie
Opublikowano

Nie będzie wolnej Polski bez wolnych Niemiec . Tylko Niemcy mogą obronić Polskę - Polska powinna zaufać tylko Niemcom .

Nasz kochany Premier  Tusk .

9 maja 2025 roku - premier Donald Tusk oraz prezydent Francji Emmanuel Macron podpisali traktat o wzmocnionej współpracy i przyjaźni, zawierający klauzulę o wzajemnym wsparciu militarnym i bezpieczeństwie. Premier Tusk zapowiedział wówczas również prace nad podobnym, nowym porozumieniem z Wielką Brytanią.

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, racyl napisał(a):

Z tym Jarkiem z Boronowa będzie razem blokować 

odpisz Ulmanowi🤣  żę chodzilo o ,, podatek od nie ujawnionych dochodów '' i jest pobierany przy wpłacie gotówki na konto bo będzie Cię meczył 🤣

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, dysydent napisał(a):

a z tym czarzastym "Tomciem Różą i trumpowym noblem to pisałem dzisiaj o falstarcie* a tu masz - "zaczęło się" i tenże czarzasty ten falstart wymusił. 

*falstart jednostronnego politycznie poparcia kampanii wyborczej w Polsce przez administrację amerykańską

za wcześnie a do tego za ostro. My Polacy jesteśmy przekorni jak mało innych nacji i kto wie czy administracja Trumpa nie osiągnie efektu odwrotnego do zamierzonego?

wg. tego komucha ruskie wyzwolili polskę

dobrze, że o stonce nic nie powiedział

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna....🙆

jak to było na tym jutubie? - "Andrzeju; nie denerwuj się"
@Ulman już tak ma 

"...  wyklepiemy .. kupimy spraya i wszystko będzie ok", czy jakoś tak xD 

Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

jak to było na tym jutubie? - "Andrzeju; nie denerwuj się"
@Ulman już tak ma 

"...  wyklepiemy .. kupimy spraya i wszystko będzie ok", czy jakoś tak xD 

...takiego już nie dostanę...

• Haha 1
Opublikowano

https://www.rmf.fm/styl-zycia/news,88057,moneta-o-nominale-100-zl-juz-w-tym-miesiacu-wejdzie-do-obiegu-informacja-nbp.html

waży uncję, ze złota najwyższej próby czyli wartego ok 18-19 btys zł a ma nominał ... 100zł
poproszę mi rozmienić dwie stówy :P 

powinno mieć nominał co najmniej 20 tys a nie takie coś
groszówki więcej warte jako złom niż ich nominał a teraz to; trochę dziwnie odebrałem cały ten pomysł

Opublikowano
53 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna....🙆

43 minuty temu, nie napisał(a):

🤣🤣

Eeeech chłopy inteligentne a nie załapaliście ze to w narzeczu racyla pisane.  Trochę humoru i dystansu zalecam😀

39 minut temu, jarecki napisał(a):

odpisz Ulmanowi🤣  żę chodzilo o ,, podatek od nie ujawnionych dochodów '' i jest pobierany przy wpłacie gotówki na konto bo będzie Cię meczył 🤣

Aaaale to jest ponoć podatek przy zakupie mieszkania i to mnie bardzo ciekawi ale racyl z tego tajemnice robi. Taki cwaniaczek😆

44 minuty temu, nie napisał(a):

wg. tego komucha ruskie wyzwolili polskę

A według  twojej sekty to kto wyzwolił?

Opublikowano

A to w zasadzie ja

13 minut temu, dysydent napisał(a):

https://www.rmf.fm/styl-zycia/news,88057,moneta-o-nominale-100-zl-juz-w-tym-miesiacu-wejdzie-do-obiegu-informacja-nbp.html

waży uncję, ze złota najwyższej próby czyli wartego ok 18-19 btys zł a ma nominał ... 100zł
poproszę mi rozmienić dwie stówy :P 

powinno mieć nominał co najmniej 20 tys a nie takie coś
groszówki więcej warte jako złom niż ich nominał a teraz to; trochę dziwnie odebrałem cały ten pomysł

A ciekawe jak działały złote ruble carskie ,czy były w obiegu czy tylko dla kolekcjonerów bo było ich dużo na rynku