Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech se pisze co chce i tak nikomu tej swojej  nedzy nie wciśnie ...to nędzarz i zacofaniec jakich malo 🤣

4 minuty temu, Rowan napisał(a):

Tak jest i ktoś taki Cię bedzie wyzywał od debili itp… Bedzie Ci mówił, że gówno widziałeś w życiu i gówno osiągnąłeś…🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

...to nędzarz i zacofaniec jakich malo 🤣

Jaki zacofaniec xD Stosuje nowoczesną talerzufkową uprawę bezorkową xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Jak leżącego?

A to nie rozmawiamy o kimś kto ciągle swą wyższość podkreśla, który jest niedoścignionym wzorem sukcesu dla innych, mieszkający w bardzo cywilizowanym miejscu, do którego wszyscy z innych miejsc jadą,?

No bo może Ty kogo innego masz na myśli, pisząc leżącego...🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak leżącego?

A to nie rozmawiamy o kimś kto ciągle swą wyższość podkreśla, który jest niedoścignionym wzorem sukcesu dla innych, mieszkający w bardzo cywilizowanym miejscu, do którego wszyscy z innych miejsc jadą,?

No bo może Ty kogo innego masz na myśli, pisząc leżącego...🤔

Nie osiedlisz się w jego pobliżu, mówił, że nie ma działek wolnych🤣

Edytowane przez racyl
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Gnoju pod chałupą to jeszcze nie widziałem 🤣

Jedź do Polski A, tam uważają że to normalne i kupa gnoju pod oknem im nie przeszkadza ... W sumie się nie dziwię, bo szkoda im pola na gnojownik, bo tam największe bogole mają 3ha xD

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No sprzedawac ma ojcowiznę na działki, tylko czy jam godzien...🤔

Zbysiu jak Ty się tam odnajdziesz , chałupa na chałupie, maleńkie podwóreczka, malutkie działki 🤣 

To nie to samo co w okolicy Kocka, duże siedliska, działki , swoboda, nikt ci na podwórko od sąsiada nie zagląda

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Gnoju pod chałupą to jeszcze nie widziałem 🤣

No widzisz...

Teraz wiesz że tam wiele niespotykanych nigdzie indziej ...fascynujących ciekawostek...

Zobacz , jak masz zdjec więcej co ma w bramie i od samej drogi...

Rzadko spotykany styl ozdobny ...🤭

1 minutę temu, racyl napisał(a):

To nie to samo co w okolicy Kocka, duże siedliska, działki

A czego się nie robi...dla postępu i bycia w cywilizacji...🤭

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

To może być zbyt mało....tam sporo więcej ....takich niedościgłych wzorców ...

Talerzufke sobie jeszcze do Jondera zalatw ... Będziesz robił krakowską uprawę bezorkową ... A jak chcesz, to u mnie nie daleko robi takie drewniane domki letniskowe, to sobie gdzieś obok rowu melioracyjnego pod drzewem postawisz i będzie podkrakowskie bungalow xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano

W okolicy Kocka Zbyszkowego to większe zagrody. Zbyszek nie zwyczajny jak sąsiad widzi przez okno on je i kogo głaska 😄

Ledwo włączy bieg a już koniec pola będzie 😄

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

okolicy Kocka Zbyszkowego to większe zagrody. Zbyszek nie zwyczajny jak sąsiad widzi przez okno on je i kogo głaska 😄

Różne są...ja do bogaczy też się nie zaliczam....

Ale nikomu nie mówię że jest gorszy, bo mieszka gdzie indziej...

Opublikowano

Premier podjął decyzję ws. powołania specjalnego zespołu do zbadania polskich wątków afery Epsteina. To są kwestie związane z bezpieczeństwem naszych obywateli i naszego państwa. To także droga do zadośćuczynienia ofiarom tych przestępstw. Wątki zaangażowania rosyjskich służb specjalnych będą objęte zaś specjalnym nadzorem.

będą sprawdzać czy fbi dobrze działa 🤣

banda debili robiąca kolejną zasłonę dymną, w celu przykrycia swojego nieudacznictwa w rządzeniu 🤮

szkoda, że nie byli tacy pilni w sprawie katastrofy w smoleńsku i w sprawie rubcowa, tylko oddali wszystko ruskim

Opublikowano

Zbyszkowi to zdecydowanie  bliżej do Rolników z podlasia, np.  gienka i andrzeja 🤣.

jakby chciał skansen zobaczyć i tego typu zabudowę  🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, racyl napisał(a):

Zbyszkowi to zdecydowanie  bliżej do Rolników z podlasia, np.  gienka i andrzeja 🤣.

jakby chciał skansen zobaczyć i tego typu zabudowę  🤣

A czemu kłamiesz?

Na kłamstwie nie zbudujesz nic.

A piękny skansen w Lublinie jest.

Byłeś kiedy...Racuszku🤭

8 minut temu, nie napisał(a):

szkoda, że nie byli tacy pilni w sprawie katastrofy w smoleńsku i w sprawie rubcowa, tylko oddali wszystko ruskim

Macierewicz wszystko wyjaśnił...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A czemu kłamiesz?

Na kłamstwie nie zbudujesz nic.

A piękny skansen w Lublinie jest.

Byłeś kiedy...Racuszku🤭

.

W czym kłamie ?

OD Ciebie mniej kilometrów jest na podlasie niż pod kraków .

Owszem byłem na skansenie jak chodziłem do podstawówki. ze 30 lat temu albo i więcej 

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Ciebie mniej kilometrów jest na podlasie niż pod kraków .

Niedaleko mam wioskę z podobnym typem zabudowy, której trochę się ostało...znaczy jak na Podlasiu...

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Nie kopcie leżącego 😆

Skoro sam d*pę wypina, grzech nie skorzystać😝

1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Nie kopcie leżącego 😆

Skoro sam d*pę wypina, grzech nie skorzystać😝

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Talerzufke sobie jeszcze do Jondera zalatw ... Będziesz robił krakowską uprawę bezorkową ... A jak chcesz, to u mnie nie daleko robi takie drewniane domki letniskowe, to sobie gdzieś obok rowu melioracyjnego pod drzewem postawisz i będzie podkrakowskie bungalow xD

A jak się postara, to i może "bunga love".🤣