Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Z tymi psami to odjebanie na szerszą skalę 😂

Minister rolnictwa Stefan Krajewski z Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi zapowiada program wsparcia dla rolników na budowę kojców dla psów.
- Chcę zaproponować dodatkowe rozwiązanie - program, który roboczo nazywamy "Pies w zagrodzie". To pieniądze, które będą dostępne dla rolników na przygotowanie odpowiednich kojców dla psów. Aby te psy nie były trzymane na łańcuchach, by miały odpowiednie warunki, by był spełniony dobrostan - tłumaczył dziś Stefan Krajewski.
624125614_1354318286732797_4300833936897
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

- Chcę zaproponować dodatkowe rozwiązanie - program, który roboczo nazywamy "Pies w zagrodzie". To pieniądze, które będą dostępne dla rolników na przygotowanie odpowiednich kojców dla psów.

Nooooo pojeby, normalnie pojeby.  Może program "kura w gospodarstwie"? 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jarecki napisał(a):

Moja bestia 

IMG_20260122_191126.jpg

Nie ma co się dziwić jak ludzie bez ambicji technicznych czy zajęcia typowo męskiego na co dzień to kupuja sobie takie pieski i siedzą z nimi przez komputerami a potem popierdzielają po wsi 

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Nooooo pojeby, normalnie pojeby.  Może program "kura w gospodarstwie"? 

No jeszcze o kotkach nic nie mówią 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

na co dzień to kupuja sobie takie pieski i siedzą z nimi przez komputerami a potem popierdzielają po wsi 

Przez chwile spotykałem się z panną z Gogolina. Raz nawet tam byłem i jak sie szło przez tą wieś to na parapetach były poduszki a na tych poduszkach siedział albo taki fafik, albo kot , albo babcia oparta na łokciach lukała se na drogę. A były to lata 90 -te ubiegłego wieku. Więc mi nie tłumacz że to teraz tylko, bo drzewiej też tak bywało. Więcej w tym Gogolinie nie byłem, bo nasze drogi się rozeszły. 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, racyl napisał(a):

Nie ma co się dziwić jak ludzie bez ambicji technicznych czy zajęcia typowo męskiego na co dzień to kupuja sobie takie pieski i siedzą z nimi przez komputerami a potem popierdzielają po wsi 

Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile we mnie jest „ambicji technicznej” i ciągły brak czasu, bo ciągle ktoś coś 😉 Jestem po operacji, więc na podwórku wiele nie zrobie ani w warsztacie, więc siedze w swojej pracowni 😉

IMG_0220.jpeg

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał(a):

Przez chwile spotykałem się z panną z Gogolina. Raz nawet tam byłem i jak sie szło przez tą wieś to na parapetach były poduszki a na tych poduszkach siedział albo taki fafik, albo kot , albo babcia oparta na łokciach lukała se na drogę. A były to lata 90 -te ubiegłego wieku. Więc mi nie tłumacz że to teraz tylko, bo drzewiej też tak bywało. Więcej w tym Gogolinie nie byłem, bo nasze drogi się rozeszły. 

zaliczyłeś i poszedłeś dalej 😄

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Masz jeszcze jakiej inne...widzenia?😆

To za darmo byś chciał 

https://www.facebook.com/reel/868402899316276

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie ma praworządności. Ziobro siedzi w Budapeszcie a powinien w pierdlu ...

Patrz, a mówili, że jak będzie trzeba to go przywiozą w bagażniku, zupełnie jak kiedyś Popiełuszkę, ale widocznie nikt nie miał wolnego bagażnika.

Godzinę temu, racyl napisał(a):

A co to są zajęcia typowo męskie? Bo poza kopaniem rowów "stąd do południa" to nic mi się nie kojarzy, a i ambicja techniczna, która polega na machaniu szpadlem czy łopatą...

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Coś ci się popierdzieliło nawet na rolniczej nie ma takiego wydziału.

Jest i był wydział mechaniczny 

Że nie ma to wiadomo ale dobrze ze sprawdziłeś zanim odpowiedziałeś. Jednak się czegoś uczysz. Z czego pracę pisałeś?

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Masz jeszcze jakiej inne...widzenia?😆

Tuska widzi nawet jak oczy zamknie

• Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

no troche rzadziej zagladam , a tutaj sie nie zle odwala 😎na tapete poszly psy obronne , przystrzyzone, w ubrankach 😂

Takie czasy młodzież popierdala popierdala z takimi pchełkami zamiast z dziećmi 

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Że nie ma to wiadomo ale dobrze ze sprawdziłeś zanim odpowiedziałeś. Jednak się czegoś uczysz. Z czego pracę pisałeś?

Tuska widzi nawet jak oczy zamknie

Sam wyskoczyłeś z jakimiś wydziałem samochów i pojazdów rolniczych 😄

Za moich czasów nawet czegoś takiego nie było na Akademii Rolniczej 😄

Sprawdzać to sobie możesz co jest aktualnie. Nie wszystkie kierunki i specjalności co były 20 lat temu nadal są na uczelniach 

Zakładaj Ulmanek koszulkę z napisem konstytucja i jazda na ulicę 😂

Opublikowano
4 godziny temu, racyl napisał(a):

Politechnika Lubelska . Samochody i ciągniki 

14 minut temu, racyl napisał(a):

Za moich czasów nawet czegoś takiego nie było na Akademii Rolniczej 😄

Sprawdzać to sobie możesz co jest aktualnie. Nie wszystkie kierunki i specjalności co były 20 lat temu nadal są na uczelniach 

Weż się w końcu zdecyduj gdzie studiowałeś😂😂😂

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał(a):

Skoro trzeci dzień szukasz to kto tu jest idiotą?

na pewno ty .. 

15 minut temu, Ulman napisał(a):

To napisz co studiowałeś i z czego magisterka. Tego też nie pamiętasz?

ty studiowałeś i gnijesz w domu 30 lat później powstało pokolenie Z ...  ty jesteś pierwszym udokumentowanym osobnikiem 

Opublikowano
18 minut temu, racyl napisał(a):

Rozmowa jak z ułomnym . Cofnij się kilka postów wcześniej 

Ale co się czepiasz, sam wpisałem w googlach ten „kierunek” na politechnice, bo mi to nie pasowało. Ja np kończyłem Automatyke i Robotyke, zacząłem magisterke z mechatroniki, ale zrezygnowałem z braku czasu. Mechatronika mam technika.

Opublikowano

@racyl student i jego dzisiejszy dorobek 🤣

11 godzin temu, racyl napisał(a):

@12Pafnucy Zbysiu Śmiszek chcę ci sprowadzić uchodźców i dać im obywatelstwo i prawa wyborcze bo za potrzebna świerzość na tej twojej wiosce 😂

8 godzin temu, racyl napisał(a):

Takich jak TY jest kilka procent i to nie znaczy że zaraz wszyscy z tym problem pójdą i sobie kupią psy.

Nie pierdziel głupot, że wszyscy co nie mają dzieci zaraz mają problemy zdrowotne bo to zwyczajna nie prawda 

7 godzin temu, racyl napisał(a):

Jak ktoś ci każę kupić pieska i leczyć jeden problem drugim to od razu powinna zapalić ci się czerwona lampka 

Nic dziwnego, że ludzie wieżą potem w każdą głupotę .

Jakbym to wszystko jak TY brał na poważnie co ty z onetu, tvn czy innego meistrimu to mogę się zgodzić .

Co wy z tymi tabletkami i psychologiem . Nie raz trzeba ochłonąć , zostawić coś jak  nie wychodzi , pomyśleć i spróbować drugiego dnia czy za jakiś czas a nie lecieć do psychologa .

11 minut temu, Roman176 napisał(a):

na pewno ty .. 

ty studiowałeś i gnijesz w domu 30 lat później powstało pokolenie Z ...  ty jesteś pierwszym udokumentowanym osobnikiem 

o coś konkretnego ci chodzi czy flacha była i zaczepki szukasz?

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

KSeF wystartował i już dostaje zadyszki. Standerski: Wprowadzimy limity logowań

Ten dostaje Zaduszki co jest logowanie profil zaufania. 

Jeśli ktoś skonfigurował program księgowy z Ksef podajże wszystko idzie dobrze tak przynajmniej czytałam w artykule który mi się przewinął w internecie 

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Rowan napisał(a):

Ale co się czepiasz, sam wpisałem w googlach ten „kierunek” na politechnice, bo mi to nie pasowało. Ja np kończyłem Automatyke i Robotyke, zacząłem magisterke z mechatroniki, ale zrezygnowałem z braku czasu. Mechatronika mam technika.

Co wpisałeś ? to co ten kretyn namieszał ?

Mechanika i budowa maszyn była od dłuższego czasu ze specjalnością samochody i ciągniki na wydziale mechanicznym 

Jak ja kończyłem to jeszcze nie było tam mechatroniki . Były wtedy samochody i ciągniki, budowa śmiegłowców i inżynieria materiałowa 

Jak przeglądałem to trochę pozmieniały się katedry a bynajmniej pracownicy przetasowali się między katedrami 

Automatyka i robotyka to tego nie było kiedyś u nas 

21 minut temu, Ulman napisał(a):

@racyl student i jego dzisiejszy dorobek 🤣

brakuje ci kilku klepek 

Edytowane przez racyl
Opublikowano
25 minut temu, Ulman napisał(a):

oczywiście ze konkretnie jak idzie sie przechwalać studiami i być leżakiem domowym ? 

Opublikowano

Jakbyś się uczył to też byś tak mógł. Dziś się okazało że twój kolega z sekty też studia skończył. Nie do końca wiadomo jakie konkretnie ale może do tego dojdziemy😄

Opublikowano
5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

No tobie widać że nie pomaga...🤭😆

strasznie lubisz sie wpier... gdzie większa liczba osób ciśnie do jednego ty dokładasz cegiełkę ... zawsze tak masz ? 

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Jakbyś się uczył to też byś tak mógł. Dziś się okazało że twój kolega z sekty też studia skończył. Nie do końca wiadomo jakie konkretnie ale może do tego dojdziemy😄

jak bym sie uczył doszedł bym do czego ? do sklepu i do domu ?