Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, jarecki napisał(a):

pewnie że trzeba zmienić a bardziej wrócić do tego co było kiedyś , teraz to dużo chleba , bułeczek jest z odpieku , bułka grahamka bez mąki graham a z karmelem dla koloru itd .. 🤣

nie kupuj w markecie 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

nie kupuj w markecie 

W niektórych polskich piekarniach gdzie właściciel ma kilka punktów to przywożą ciasto mrożone i pieką na miejscu tak jak w tych marketach 

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

W niektórych polskich piekarniach gdzie właściciel ma kilka punktów to przywożą ciasto mrożone i pieką na miejscu tak jak w tych marketach 

a ja kupuje w takiej co pieką wszystko sami ...  tylko grahamka kosztuje nie 65gr  tylko 1,25 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Notatka do zamówienia Proszę o rysunek niespodziankę dla Kamila kochajqcego Walenie Konia KOCHAM WALIĆ KONIA KAMIL KAMİL ማሰ”

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎tekst „‎ZRÓWNOWAŻONY ROZWÓJ światOZE.pl ام Podatek od mięsa w UE: wyższe ny, mniejsze emisje i korzyści dla klimatu LINK w KOMENTARZU‎”‎

te same media płaczą, że w Polsce następuje degradacja gleb, ponieważ hodowla leci na ryj i coraz mniej obornika idzie na pola

może niech się zdecydują - hodowla jest dobra czy nie

• Like 1
Opublikowano

Tam na debila No.1 jest spora konkurencja 🫣🤣🤣🤣

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „chrzanik @chrzanikx Hennig-Kloska w Polsacie: -jakie alternatywne źródła prądu poleca Pani w przypadku braku prądu? mamy kiedy ostatnio Panu prąd wyłączono W Polsce? Mierzmy się z problemami, które dziś największym problemem jest smog A Ano no to się dowiedzieliśmy”

3 minuty temu, jahooo napisał(a):

te same media płaczą, że w Polsce następuje degradacja gleb, ponieważ hodowla leci na ryj i coraz mniej obornika idzie na pola

może niech się zdecydują - hodowla jest dobra czy nie

Krowy - Obrazkowo.pl - najlepsze memy w sieci.

Krowy - Najlepsze memy, zdjęcia, gify i obrazki - KWEJK.pl

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Roman176 napisał(a):

Tam na debila No.1 jest spora konkurencja 🫣🤣🤣🤣

Pytanie było nie takie. Trza było zapytać "Jakie alternatywne źródła ogrzewania poleca Pani właścicielom pomp ciepła w przypadku braku prądu?"

Opublikowano

Unia Europejska żeby była silna i mówiła jednym głosem jeszcze za obecnej kadencji Parlament Europejski PE.

Powinien zająć się zmianami  i to jak najszybciej powołać - Jednego wspólnego - Prezydenta i Rząd i jedną Armię . 

Opublikowano
53 minuty temu, Roman176 napisał(a):

ja kupuje w takiej co pieką wszystko sami ...  tylko grahamka kosztuje nie 65gr  tylko 1,25 

Piekarnia lokalna , grahamka 1.7 zł a mąka typ gracham na 3 miejscu a w drugiej jak prz czytałem skład chałki to nie zjadłem a też piekarnia lokalna 

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „JGH WORLL BREAK PRIZE BREAK PRIZE SCIENTISTSCH BREAKTHRO PRIZE S CHANGING CHAN bi PR. SCHAI S s CHAI JGH 0 KT”

Elon Musk o Radosławie Sikorskim: „Ten śliniący się imbecyl nawet nie zdaje sobie sprawy, że Starlink jest podstawą ukraińskiej łączności wojskowej.”
Tak miliarder odpowiedział na wpis ministra spraw zagranicznych, który napisał na X:
„Hej, ważniaku, dlaczego nie powstrzymasz Rosjan przed wykorzystywaniem Starlinków do ataków na ukraińskie miasta? Zarabianie na zbrodniach wojennych może zaszkodzić twojej marce."
6 minut temu, jacus napisał(a):

https://www.olx.ua/uk/list/q-FOGO/

Opublikowano

Generator diesla o mocy 16 kW, wyprodukowany w Polsce. Posiada trójfazowy układ zasilania (380 V) i rozrusznik elektryczny. Nadaje się do szerokiego zakresu zastosowań.
Zalety generatora diesla FOGO FD 20M-ST:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/generator-dizelniy-16kvat-fogo-fd-20m-st-polscha-3-h-fazniy-fogo-IDZJSGz.html?reason=ip|cool_rec_platform

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

bo mswa zaprzeczyło 🤣

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jarecki napisał(a):

tak samtak tylko żę trzeba to uporzadkować ,o jak krus pełni funkcje socjalną z tym żę w okolicy ci krusowcy mają zarobki jak pracowni z ZUS bo robia na czarno 

no ja bym z automatu wszystkich rolasów vatowców wrzucał na zus, tu dopiero wałki są

23 godziny temu, mirro napisał(a):

Powiem tak. W interesie Pana Żurka jest aby ktoś jednak ten mandat wypisał a ten go przyjął. Najlepiej od razu po jego otrzymaniu wyraził skruchę i obiecał poprawę ( to ostatnie to taki żarcik he,he,he)

zmieni się władza na Węgrzech, zmieni się władza w Polsce to i może ziobro zanim opuści lokum wypierze i wyprasuje Żurkowi pościel

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
W dniu 27.01.2026 o 12:58, Bezduszna napisał(a):

Trochę wam się dziwie że wolicie słuchać muzyki która tak naprawdę nic nie wnosi do prawdziwego życia tylko sprzedaje w dużej mierze bajki.

Jak dla mnie hip-hop czy rap to jest muzyka która daje możliwość spojrzenia na świat realnie a nie przez pryzmat cos ktoś sobie wymyślił. 

acha to Paweł Wójcik właśnie w Płocku umiera ze ze śmiechu, kolejny bard do piachu tym razem przez ciebie, bo nie rapowal.

Może kiedyś rap/hip-hop coś znaczył, gdy się rodził i był swego rodzaju buntem, teraz na jednego lepszego przypada 20 gównianych śpiewających o niczym zwłaszcza gdy zjedziemy z wiekiem artystów i czasem powstawania utworów bliżej teraźniejszości.

Można popierdalac w klapkach najkach czy jechać z k**wami które jadą z toba, albo te jakieś wypociny "córy koryntu" fagaty, ale bez przesady, tutaj nawet wieszcz narodowy Rychu Peja się krzywi. 

Opublikowano

były pojedyncze kawałkii hip hop , rap , jak ,, Głucha noc ''  , chyba dziś hip-hop , rap ma wieksze znaczenie wsród młodzieży niz kiedys 

jest taki gosc Quebonafide , niby to jest rap też 

Opublikowano
4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jarek w szpitalu🤷‍♂️

Trafił do szpitala z powodu infekcji. Wg jednej z posłanek pis był w jakiejś szkole podstawowej na spotkaniu z rolnikami i było tam bardzo zimno. Ja myślę, że to był zamach, celowo nie napalili w piecu. Antoni znajdzie sprawców.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Roman176 napisał(a):
Elon Musk o Radosławie Sikorskim: „Ten śliniący się imbecyl nawet nie zdaje sobie sprawy, że Starlink jest podstawą ukraińskiej łączności wojskowej.”
Tak miliarder odpowiedział na wpis ministra spraw zagranicznych, który napisał na X:
„Hej, ważniaku, dlaczego nie powstrzymasz Rosjan przed wykorzystywaniem Starlinków do ataków na ukraińskie miasta? Zarabianie na zbrodniach wojennych może zaszkodzić twojej marce."

Sikorski zadał bardzo ważne pytanie. Polska płaci Muskowi za Starlinki dla Ukrainy, więc jeśli Musk bierze kasę również od ruskich, to chyba mamy prawo zadawać takie pytania? Iiiiiiii teraz niech Musk odpowie na takie dictum to może się okazać że wszelkie działania Amerykanów w sprawie zakończenia wojny są pozorowane. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Trafił do szpitala z powodu infekcji

Aaaaaaa pod jakim nazwiskiem Pan Kaczyński leżakuje w tym szpitalu? Bo ostatnio jak był w Lublinie to zdaje się figurował jako NN. Aaaaa jakby ( oby Allach miał go w opiece) zszedłby z tego padołu łez, to zostałby pogrzebany również jako NN? Tak pytam.

• Haha 2