Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Dobra inaczej każdy jest inny. Jak by nie patrzyć rozmowa podczas jazdy absorbować może łatwiej o błąd i tyle. Nie takie numery na przejściach widziałem jako pieszy i z auta. Jak chcą niech go karzą jak nie to nie mi to akurat wisi i nie widzę problemu z czego tu robić sensacje. 

Sensacja z tego że to on właśnie walczy z kierowcami . 

Opublikowano
31 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Panie to była sensacja od rana do wieczora w reżimowej TV 

A na forum co by się działo 😅

On przez ulice przejść nie umie a ty chcesz go do auta wsadzić. Musi z nim iść osoba dorosła. A tak na poważnie jego kierowcy łamali już nie raz przepisy drogowe i to nei z gapiostwa a raczej celowo i były info w mediach i tyle.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak kłamią, to się człek.. denerwuje...

nikt mnie nigdy z równowagi nie wyprowadził , w polityce jest pełen luz u mnie ,  jedynie co to Podlaskie ,, dla wuja '' to mnie denerwuje , a być możę to też w Wielkopolsce 

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rowan napisał(a):

To po co to wstawiałeś skoro jesteś promotorem disco?😅

To jest wyższa kultura. to jest zespół weselny co wszystko wykonuje . Grał na weselu cichopek i kurzajewskiego 

9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak kłamią, to się człek.. denerwuje...

Wolał byś ruskich wspomagać?

...a by cię..

A co to za różnica których ? 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

nikt mnie nigdy z równowagi nie wyprowadził , w polityce jest pełen luz u mnie ,  jedynie co to Podlaskie ,, dla wuja '' to mnie denerwuje 

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Grał na weselu cichopek

Katolickie małżeństwo...

Zara po zdradzie pojechali do grobu Pańskiego...🤭

...kuźwa....masz kogo naśladować ...😆

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Sensacja z tego że to on właśnie walczy z kierowcami . 

To żeś porównał ... Szczerze, nie bronię Żurka, ale każdemu z nas może się zdarzyć takie wykroczenie, nikt nie jest Alfą i Omegą. A to, że chce walczyć z tym, że mimo sądowych zakazów czy zabranego prawa jazdy ktoś nadal jeździ to akurat bardzo dobrze, żeby Ci zabrali prawko to już trzeba sobie zasłużyć ...

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Zara po zdradzie pojechali do grobu Pańskiego...🤭

...kuźwa....masz kogo naśladować ...😆

Na prawicy tylko takie katolickie wzorce xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To żeś porównał ... Szczerze, nie bronię Żurka, ale każdemu z nas może się zdarzyć takie wykroczenie, nikt nie jest Alfą i Omegą. A to, że chce walczyć z tym, że mimo sądowych zakazów czy zabranego prawa jazdy ktoś nadal jeździ to akurat bardzo dobrze, żeby Ci zabrali prawko to już trzeba sobie zasłużyć ...

Na prawicy tylko takie katolickie wzorce xD 

Nie bądź taki pobłażliwy. ta gnida chciała wprowadzić prawo zabierające prawo jazdy dożywotnio po przekroczeniu 3x50km 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Nie bądź taki pobłażliwy. ta gnida chciała wprowadzić prawo zabierające prawo jazdy dożywotnio po przekroczeniu 3x50km 

No i bardzo dobrze ... Przekroczenie o 50km/h to nie jest zagapienie się ... Pojedź do Szwecji czy Szwajcarii i przejedź się 50km/h ponad ograniczenie xD 

Tam za +30 masz postępowanie sądowe i zabrane uprawnienia ....

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Wszystko co nie jest Metalem, to na bank jest Disco Polo. Tako mówi księga.😂

Jakbym miał komuś polecać coś 10 letniego to kazałbym właczyć sobie kanał historia 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

No i bardzo dobrze ... Przekroczenie o 50km/h to nie jest zagapienie się ...

Przestań głupoty pleść. Za takie rzeczy nie zabiera sie uprawnień dożywotnio .

Debil nawet się nie oglądał że pieszy wszedł na pasy. 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

..no tak...

Czego się od takich jak ty spodziewać...

...twuuu...

Jedni i drudzy mordowali polaków więc czego znowu nie rozumiesz 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Przestań głupoty pleść. Za takie rzeczy nie zabiera sie uprawnień dożywotnio .

Jak ktoś jest niereformowalny i ciągle ma takie wykroczenia to dlaczego nie ... W Szwajcarii +15 w zabudowanym to już rozprawa w sądzie ...

• Like 1
Opublikowano

Jak ktoś jest niereformowalny i ciągle ma takie wykroczenia to dlaczego nie ...

Chłopie jebnij się w łeb porządnie ludzie zabili kogoś na drodze i dalej jeżdżą po kilku latach a przekroczenie 3x50 np w ciągu 40 lat to już cholernie dotkliwa kara 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i bardzo dobrze ... Przekroczenie o 50km/h to nie jest zagapienie się ...

Też jestem  za tym żeby tępić piratów, z dożywotnim zabraniem uprawnień, co najmniej 30% kierowców, nigdy nie powinno w łapy dostać prawa jazdy, bo to są debile.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Historia ważna.

Przebaczenie ważniejsze...ale ty nie zrozumiesz ..

Jakie przebaczenie , ludzie leżą do tej pory w szczerym polu na ukrainie a oni dalej wychwalają tych co mordowali polaków 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Też jestem  za tym żeby tępić piratów, z dożywotnim zabraniem uprawnień

+20, +30 ponad ograniczenie to ktoś może się zagapić, nie raz stoi jakiś znak w polu i się nie zwolni, ale przekroczenie +50 to już ktoś jest świadomy co robi ...

Opublikowano (edytowane)

Wcale nie dotkliwa, 50 ponad zakaz to nie zabawa ...

...dziwne stwierdzenie..

...dziwne stwierdzenie..

Jeździsz Ty trochę po drogach?

Widzisz te idiotyczne 50 w szczerym lesie???

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

ale przekroczenie +50 to już ktoś jest świadomy co robi ...

Aleeee On napisał 3x50 to chyba trza jechać 150 nad dozwoloną?😂

Opublikowano

Jakbyś jeździł w transporcie czy w przedstawicielstwie to trochę bardziej świat widziałbyś szerzej a nie tylko na monitorze

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Jakbyś jeździł w transporcie czy w przedstawicielstwie to trochę bardziej świat widziałbyś szerzej

Chłopie, jeżdżę motocyklem który w 3,5s osiąga prędkość taką, że w zabudowanym oddaję prawko na 3 miesiące ... Ale nie jestem debilem i tzw "dawcą" ... Jakoś jak wyjadą za granicę Ci przedstawiciele i kierowcy zawodowi to potrafią grzecznie jeździć ... Zobacz jak ludzie z polskimi tablicami grzecznie jeżdżą w takiej Szwecji czy Szwajcarii ... Tam nikt już się nie spieszy ...