Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Roman176 napisał(a):

Muszę przyznać, że długoletnia strategia i konserwatywna polityka Chin, mi imponuje, nie żebym się z tego cieszył, ale chciałbym wyznaczyć Europie kierunek, w którym powinna podążać!

dzięki @Ulman że to wychwyciłeś bo ja bym przegapił i tak już między nami to pewnie rozumiesz - dlaczego? ;) 

a co do chińskiej przyszłości to bez pochopnych wniosków; poczekajmy kilka lat i wtedy pogadamy o tym jak to tam się skończy. Moż4e i jeszcze niedawno Chiny politycznie były bliższe na pewno nie demokracji ale merytokracji niż teraz a ten ichni siku ping pomimo niekwestionowanych swoich zalet w dziedzinach wiedzy technologicznej to ma jedną wadę - parcie na dożywotnią władzę za wszelką cenę a relatywny tam jeszcze dobrobyt pewnie mu na to pozwoli bo nikt nie znajdzie tam wystarczającego wsparcia "pałacowego" by go wyciąć zanim do reszty na tym punkcie nie oszaleje

Obecne Chiny to już zupełnie co innego od tych sprzed nawet pięciu lat i powtarzam - poczekajmy z ferowaniem podobnych zaleceń

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Niech Godek, Pawłowicz i inne prawicowce gwiazdy organizują protesty ;)

One swojej macice mają dla siebie i nie chcą się z nimi obnosić po ulicach 😄

Jak się będą puszczać to mają świadomość czym się to skończy 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

One swojej macice mają dla siebie i nie chcą się z nimi obnosić po ulicach 😄

Ta jak to jej, ta aktorka, co ministrą 2 tygodniową była to też tylko dla męża macicę miała ?? xD

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ta jak to jej, ta aktorka, co ministrą 2 tygodniową była to też tylko dla męża macicę miała ?? xD

Sójka ? nie jest taka brzydka 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

Sójka ? nie jest taka brzydka 

Nie, nie, ona w tych tasiemcach grała, M jak Miłości itp szmiry. Męża na boku zrobiła, cudzy brzuch do domu przyniosła a potem wiernosć małżeńską reklamowała xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, nie, ona w tych tasiemcach grała, M jak Miłości itp szmiry. Męża na boku zrobiła, cudzy brzuch do domu przyniosła a potem wiernosć małżeńską reklamowała xD

A już wiem , Ministra kultury dominika chorosińska 😄 Ta to nie mądra 😄

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

A już wiem , Ministra kultury dominika chorosińska 😄 Ta to nie mądra 😄

Może i to ta, pełno takich gwiazd na prawicy ... Chce to niech się rucha na boku, jej sprawa i jej męża, ale niech potem świętej nie udaje i nie mówi innym jak mają żyć ...

Opublikowano

zaraz
to Wy oglądacie te wszystkie

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

szmiry

że wiecie kto to jest jakaś

3 minuty temu, racyl napisał(a):

Sójka

i podobne... no dobra - opanowałem się - nie obrażać zwłaszcza że naprawdę nie wiem kogo

ja przypadkiem byłem skazany na oglądanie jakichś policyjno obyczajowych bzdetów i ... no musiałem wyjść żeby nie swojego telewizora nie rozkazać wyłączyć bo poziom głupoty jaki się z tego ekranu wylewał był wprost obraźliwy iżby ktoś chciał to traktować nawet w kategoriach godnej uwagi fikcji
to co po telewizorniach obecnie pokazują nie tylko ma zerową ale ujemną wartość i nie ma takich pieniędzy za które przeciętnie inteligentni ludzie zgodzili by grać takich idiotów

6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie mów że ty to oglądasz.  Litości. 

o właśnie pozwoliłem sobie powyżej rozwinąć Twoje pytanie akurat równolegle w czasie gdy je zadawałeś

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Próbują konkurować z Żukowską, Szlezwig wielgus i innymi ale poprzeczka jest bardzo wysoko.......

Jakoś Janusz Kowalski, Gosek, Mejza czy ta właśnie ministra dwutygodniowa dają radę xD 

Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

zaraz
to Wy oglądacie te wszystkie

że wiecie kto to jest jakaś

i podobne... no dobra - opanowałem się - nie obrażać zwłaszcza że naprawdę nie wiem kogo

ja przypadkiem byłem skazany na oglądanie jakichś policyjno obyczajowych bzdetów i ... no musiałem wyjść żeby nie swojego telewizora nie rozkazać wyłączyć bo poziom głupoty jaki się z tego ekranu wylewał był wprost obraźliwy iżby ktoś chciał to traktować nawet w kategoriach godnej uwagi fikcji
to co po telewizorniach obecnie pokazują nie tylko ma zerową ale ujemną wartość i nie ma takich pieniędzy za które przeciętnie inteligentni ludzie zgodzili by grać takich idiotów

Szczerba i ten prezydent jego miasta sposobem na alternatywne źródło ogrzewania 🤣

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakoś Janusz Kowalski, Gosek, Mejza czy ta właśnie ministra dwutygodniowa dają radę xD 

Widzisz bobek przy orłach z po czy lewicy to nawet wstyd ich stawiać. Pierdolną czasami trzy po trzy ale ale taki poziom głupoty jest dla nich nieosiągalny. To jest może ulamek

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Który to ogrzewał się w metrze autonomicznym? Joński?

Szczerba .

Joński to mówił kiedyś że PO oszukała wyborców 🤣

To jest Hit , można w kółko oglądać 🤣

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Widzisz bobek przy orłach z po czy lewicy to nawer wstyd ich stawiać. Pierdolną czasami trzy po trzy ale ale taki poziom głupoty jest dla nich nieosiągalny. To jest może ulamek

To jest dokładnie ten sam poziom ułomności. A taki Tarczyński nie gorzej nadstawia d*py Trumpowi niż gwiazdy PO nadstawiają niemcowi ...

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Szczerba i ten prezydent jego miasta sposobem na alternatywne źródło ogrzewania 🤣

A faktycznie. Inna z po powiedziała że jak nie ma prądu to trzeba montować pompy ciepła. A tak w ogóle to latem jest gorącą.

• Like 1
Opublikowano

Widzisz bobek przy orłach z po czy lewicy to nawet wstyd ich stawiać. Pierdolną czasami trzy po trzy ale ale taki poziom głupoty jest dla nich nieosiągalny. To jest może ulamek

Teraz już się pilnują, nie chcą odpowiadać redaktorom w ogóle na pytania o daty czy wiedzę fundamentalną 

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

A faktycznie. Inna z po powiedziała że jak nie ma prądu to trzeba montować pompy ciepła. A tak w ogóle to latem jest gorącą.

A Janusz Kowalski na każdej wsi chciał stawiać biogazownie ... Jedyne czego się uczepił w tym ministerstwie i ciągle o tym gadał, no oprócz tego, że całe zło tego świata to wina Tuska xD 

Teraz, racyl napisał(a):

Teraz już się pilnują, nie chcą odpowiadać redaktorom w ogóle na pytania o daty czy wiedzę fundamentalną 

Bo w ten sposób łatwo obalić to, że gadają głupoty ... A taki Gosek czy Kowalski nie potrafią powiedzieć cokolwiek sensownego ...

Opublikowano

Zielińska z zielonych to jest dopiero skarbnica mądrości 😄