Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Supersebusiek napisał(a):

W mlekovicie też im urywają parametry , tu podane są z federacji .

Widziałeś ich wyniki z mleczarni? Ja widziałem więc nie wymyślaj że ktoś uruwa. Nie wiem jak Ty mleko dajesz że masz niski tłuszcz, u mnie parametry się zgadzają mlekovita z bialymstokiem

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

https://www.facebook.com/share/1APhs1EVsV/ 🤭

Z ilością się nie pomyliłeś 🤔 myślałem że 120000 na tyle co się udzielasz 🤭😁

Jak bym miał tyle to by było po 3zl.  Gdzie ja się udzielam podług Ciebie  

14 minut temu, arosaw100 napisał(a):

Wiesz Sławek patrząc poziom udzielania się Ciebie to jak byś miał 1200000na miesiąc 

• Haha 3
Opublikowano
W dniu 9.12.2025 o 12:11, KoneserOporu napisał(a):

Już nie pierwszy raz media różnego kalibru nas tu cytują, kopiują, obserwują. Opiniotwórczy żeśmy jesteśmy :ph34r:

To i agrofoto to są Jacka portale to sobie używa.

• Like 1
Opublikowano
16 godzin temu, Zefir napisał(a):

Ehh ciekawe jaką minę miał czareczek 

Mysle ze wiedzial ze zdjecie tam bedzie a przynajmniej powinien wiedziec i wyrazil zgode na jego publikacje tam. 

Opublikowano
46 minut temu, arosaw100 napisał(a):

Wiesz Sławek patrząc poziom udzielania się Ciebie to jak byś miał 1200000na miesiąc 

Są takie zamysły 🤣🤣🤣🤣🤭 coraz mniej brak ...

Opublikowano
arosaw100 napisał:

Osm łowicz za listopada 2.04bru. 3.89tł. 3.44bia. ilość 12000

To u lidera te same litry i parametry 20 groszy więcej.

źle przeczytałem, tłuszcz większy bo 4.40. białko takie samo

Opublikowano
17 godzin temu, Zefir napisał(a):

Ehh ciekawe jaką minę miał czareczek który przez 2 miesiące non stop pisze o tym jak mu dobrze bo dokupuje ha lub planuje inwestycje a tu nagle w artykule gdzie straszą bankructwem na miniaturce jego gospodarstwo hehe. Ewentualnie może pokazują dobytek wyborców tusska, że jednak kto za nim to ma nie tylko we krwi dobrobyt ale i za oknem.

Panie w artykule nawet słowem nie zająkną się o Piątnicy, nie pierwszy i nie ostatni raz moje zdjęcie z profilu jest używane w publikacji. Było już w top agrar, Poradniku i w kilku innych. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rrolniik napisał(a):

Widziałeś ich wyniki z mleczarni? Ja widziałem więc nie wymyślaj że ktoś uruwa. Nie wiem jak Ty mleko dajesz że masz niski tłuszcz, u mnie parametry się zgadzają mlekovita z bialymstokiem

No to jesteś pierwszy który mi mówi że mu mlekovita nie urywa , w tym roku 3 hodowców kupowało jałówki co do mlekovity dają i każdy to samo mówił że różnica jest od 0,3 do 0,5 % , z okolicy tak samo z kim nie rozmawiasz ta sama historia .

Edytowane przez Supersebusiek
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, dantur96 napisał(a):

Portal randkowy jeszcze założyć to podrywu będą się uczyć 😂

Chyba kiedyś był już coś mi się kojarzy agrorandka coś takiego na domenę zarezerwowaną chyba przez chwilę to funkcjonowało 🤭😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Supersebusiek napisał(a):

No to jesteś pierwszy który mi mówi że mu mlekovita nie urywa , w tym roku 3 hodowców kupowało jałówki co do mlekovity dają i każdy to samo mówił że różnica jest od 0,3 do 0,5 % , z okolicy tak samo z kim nie rozmawiasz ta sama historia .

Spotkałem niedawno kilku rolników co doją do... I jakoś nie bardzo im parametry pasowały 🤭

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, Supersebusiek napisał(a):

Ktokolwiek woził na białystok mleko Czy tylko z pod oceny?

Kolega badał w jeżewie i też mówił że urywają, zawiózł na białystok i siedzi cicho. Hit to był w łapach gdzie tłuszcz nawet 0,7 potrafili urwać

Opublikowano
Godzinę temu, Rrolniik napisał(a):

Ktokolwiek woził na białystok mleko Czy tylko z pod oceny?

Kolega badał w jeżewie i też mówił że urywają, zawiózł na białystok i siedzi cicho. Hit to był w łapach gdzie tłuszcz nawet 0,7 potrafili urwać

Woziłem na Białystok parę razy i wychodzą próbki dobrze . W federacji często się zdarza że nie nadają w ogóle. Jak przyjedzie zootechnik daj 3 próbki z baniaka zamiast krów i każda inna xD

• Like 1