Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Pietuś napisał(a):

A z skąd ta premia przecież nie z banku porzyczona 

Ty masz 12 lat ? Premia stąd że jak wypracowali zysk to go dali chłopom niby proste a jakże skomplikowane. A jak któraś mleczarnia nie wypracowała to chyba logiczne że nie dadzą premii 

• Like 1
Opublikowano

W Piątnicy bardzo dobrze od lat rozumieją, że ani rolnik, ani pracownik, ani zarząd nie jest dla spółdzielni najważniejszy - to drugi plan. Najważniejszy jest konsument i dla niego jest spółdzielnia. Tylko tyle i aż tyle.

• Like 4
Opublikowano
5 godzin temu, Grzesiek napisał(a):

Co znaczy ostatnia pozycja z cennika "za donoszenie 0.10 "?

To jest premia za podpierdzielanie, obecnie powinny zmień nazwę jako "premia za bycie sygnalistą"

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, damianzetor9540 napisał(a):

@atrol123 a za pazdziernik wam co zabrali czy teraz pierwsza obnizka 

Pierwsza dotej pory nic nie obniżali . W styczniu niby spadła ale to z powodu braku dodatkowej premii z grudnia . 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

Ciągniki tyle kosztują, ale i tak ludzie zapłacą 

Wystarczy dać program, i ogłosić przyjmowanie wniosków 

Ostatnia ochrona środowiska doszła do 18tys za napisanie wniosku, za nawozy nie mieli czym zapłacić, ale wniosek trzeba było złożyć 

Ja miałem skradać ale zrezygnowałem to u doradców z okolicy wniosek 2-4 tys a ja ktoś chciał firmę z tiktoka to niech płaci i 18tys