Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Chota napisał(a):

Jakie auto? Katalizator najlepiej sobie sprawdz po numerach np na skup Chrzanów, będziesz miał odniesienie,nawet przy sprzedaży czy skupujący nie chce Cię orżnąć. Teraz sporo potaniały, ale w 2019 albo 2020 z accorda VI 2.0 można było dostać 6000zl z BMW e39 2.0 też ponad 5000zl. 

Astra jedynka inaczej zwana asterką bożą 

Opublikowano (edytowane)

Umowe z kimś poza systemów powiedzmy Tadzganistan ,wszystkie handlarze tak robią,kupują i rozbierają na ceśći, niema problemu potem z wyrejestrowaniem,sprzedałem i tyle a czy paszport był legalny czy nie to nie moja sprawa.

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

No właśnie jak go wyrejestrować? Z tego co kojarze to trzeba mieć papier ze stacji złomowania pojazdów albo lewą umowę z jakimś ukrem.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wiesiek, weź się ogarnij. Pozwól czasem autokorekcie zadziałać🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

Ważne że wiadomo o co chodzin , a i tak czyta się automatycznie , często nie zauważam błędów czy literówek , dobrze że chociaż po % 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oddałeś już prawo jazdy ???

Ale on tylko wybiórczo nie widzi. Tak samo jak ten jego licznik, co zlicza tylko nieparzyste kilowatogodziny😁

• Haha 2
Opublikowano
5 godzin temu, Strongman napisał(a):

Umowe z kimś poza systemów powiedzmy Tadzganistan ,wszystkie handlarze tak robią,kupują i rozbierają na ceśći, niema problemu potem z wyrejestrowaniem,sprzedałem i tyle a czy paszport był legalny czy nie to nie moja sprawa.

Też sprzedałem Octavię do Tadzganistanu🤣

• Haha 2
Opublikowano
13 godzin temu, Strongman napisał(a):

A poco złomować nie lepiej zostawić.

Jak dobry samochud i za parę groszy oddać.

Wyrejestrować i niech stoi.

znajomy ma auta na gospo do latania na trasie obora dom i na łąki/pastwiska ,w siększości stare seicenta 900, w jednym padł silnik stało w krzakach , kupi od nas drugie a tamto zezłomował , w tym od nas po paru latach maglownica padła i teraz te od nas stoi w krzakach choć z tamtego poprzedniego by przełożył bo była dobra i to samo z innymi częściami exploatacyjnymi , pare lat na wiosce koło komina i obory a auto trup 

Opublikowano

Nie lepiej wystawić na olx za 500 zł dołożyć parę zł i kupić jakiś chiński quad i nie kombinować? Nie wiem jak u was ale u mnie od czasu do czasu jeżdżą po polnych drogach a kara w takim wypadku nie należy do tanich

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Janeczko napisał(a):

Nie lepiej wystawić na olx za 500 zł dołożyć parę zł i kupić jakiś chiński quad i nie kombinować?

żeby stary dziadek po 70 ce czy kobieta 50letnia do obory jeździli 2x dziennie w deszcz? 

@Agrest fajny dziczek

https://www.troostwijkauctions.com/pl/l/1988-mini-traktor-fendt-270-v-4wd-A1-28837-132?utm_source=facebook&utm_medium=paidsocial&utm_campaign=A1-28837-087e1bb8-5fb8-4e98-b5d8-1a0133422ae0&utm_content=ao-catalogus&utm_id=120215972916380577&utm_term=120215972916400577&fbclid=IwY2xjawITLzBleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxh7JgnzwQEdBkfrWoA2kdkGi5PdArAE1bFLj7qFmGnYCWg8Lx3zTJPI9oUb_DF8jKhH_aem_nkhLmFWmhKlkdCAmzkkOMw

Edytowane przez konteno
Opublikowano

Bardzo dobre ciągniki, ale cla mnie tylko z kabiną.

Czasami chodzi mi wymiana tego najmłodszego mccormicka na starego fendta,,ale raczej 207 z lat 2000- 2007 jeszcze na mechanicznej skrzyni.

I designem to najładnidjsze ciągniki na rynku, bo nowe to już upiory

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

ale cla mnie tylko z kabiną.

pod opryskiwacz pewnie tylko i wyłącznie 

rops z daszkiem jak u hindusow też odpada? dachów masz i gdzie trzymać

Opublikowano

No do oprysków. A nawet i siania nawozów w cieple. 

Na lato do kombajnu styknąłby i kabrio

Opublikowano

Niektórzy to są pojebani. Oglądałem ostatnio samochód, wszystko fajnie pięknie, facet przwiózł, mówie że jestem zdecydowany musze tylko sam się przejechać. On że jak kupie to będe mógł jeździc. To ja:  do widzenia.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v