Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, krilan06 napisał(a):

Maska z przodu poobijana i ani śladu na lakierze, prawy tylny błotnik ewidentna rdza i na to położona farba

jako właściciel takiego ciągnika od nowości mogę wam powiedzieć, że na błotnikach, żeby farba zeszła z rdzy, ta orginalna - trzeba się postarać, to jest tak gruba wartwa, że czasem błotnik pod spodem wypadnie, a farba się trzyma

tak samo z maską - orginalna farba tak nie odpryskuje, jeśli wgięcie z przodu powstało w pierwsze 2-3 lata eksploatacji, to ta farba była jeszcze na tyle miękka, że nie odpryśnie, generalnie - trzeba by się przyglądać na żywo, ale oceniam, że lakier na masce może być jeszcze orginalny, jak w moim, tylko ciągnik musiał stać ciągle w garażu, no i teraz wyplakowany.  Błotnik z racji siania nawozów lejkiem u mnie jeden wymieniony, drugi orginał tylko podspawany i podmalowana końcowka. Silnik na dole nie rozbierany. 

Ten z ogłoszenia może gdzieś tam delikatnie podmalowany, ale na zdjęciach ciężko stwierdzić - poza wnętrzem w kabinie tam,  gdzie pracuje dźwignia zmiany begów, bo niemożliwe, żeby tam się nie wyłupało po 2700MTH

Opublikowano
11 godzin temu, krilan06 napisał(a):

Malowany, malowany

• fabrycznie śruby maski były niemalowane,
  • zbiornik powietrza zakładany nowy, miska olejowa i reszta silnika malowana

Zresztą, na zdjęciach dokładnie widać co było malowane, na żywo zapewne nieźle to razi to po oczach

Fakt, że część ludzi nadal kupuje oczami, ale handlarze nadal uważają kupujących za idiotów.

Jeden walnięty co wystawia ten ciągnik za taką cenę, drugi jeśli się znajdzie i go kupi.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Kurła traktor 40 lat a oni nad lakierem się rozczulają do tego pierd do prawie niczego dię nie nadający 🤭😁

Rozczulają, bo sprzedający pierdoły napisał. No i hitem jest "stan kolekcjonerski". Kto to kolekcjonuje? Przecież ten egzemplarz to nic specjalnego, rozumiem C362, coś z początku albo końca produkcji, nietypowego i unikalnego, ale zwykły używany i nie do końca kompletny 3P? Pewnie byłby perłą w kolekcji ;)

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Kurła traktor 40 lat a oni nad lakierem się rozczulają do tego pierd do prawie niczego dię nie nadający 🤭😁

Nigdy nie miałem c360, parę razy jeździłem i nie podchodziło mi to wcale. Ale faktem jest to że ludzie na c330 I c360 się dorobili bo nie było nic innego i raczej sam tak miałeś z tym pierdem do niczego się nie nadającym.

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Ludzie mają i robią , tylko barony wyśmiewają a nie jeden na takim się "dorobił" 😛

1 godzinę temu, MF675ursus napisał(a):

Rozczulają, bo sprzedający pierdoły napisał. No i hitem jest "stan kolekcjonerski". Kto to kolekcjonuje? Przecież ten egzemplarz to nic specjalnego, rozumiem C362, coś z początku albo końca produkcji, nietypowego i unikalnego, ale zwykły używany i nie do końca kompletny 3P? Pewnie byłby perłą w kolekcji ;)

Tak jak mój 1044 😛

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, Grzechooo napisał(a):

Nigdy nie miałem c360, parę razy jeździłem i nie podchodziło mi to wcale. Ale faktem jest to że ludzie na c330 I c360 się dorobili bo nie było nic innego i raczej sam tak miałeś z tym pierdem do niczego się nie nadającym.

Nie miałem c360 ani p🤣

Ojciec też mial 

🙋‍♂️

1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ludzie mają i robią , tylko barony wyśmiewają a nie jeden na takim się "dorobił" 😛

Tak jak mój 1044 😛

Nie znam nikogo co pracuje takim sprzętem jako główny a i jako pomocnik to już mało kto u nad robi...🙋‍♂️😛🤭

My biedny wschód 🤭

Opublikowano
4 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Nie miałem c360 ani p🤣

Ojciec też mial 

🙋‍♂️

Nie znam nikogo co pracuje takim sprzętem jako główny a i jako pomocnik to już mało kto u nad robi...🙋‍♂️😛🤭

My biedny wschód 🤭

No pewnie od razu fendt był...

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Grzechooo napisał(a):

No pewnie od razu fendt był...

C330m potem zetor 7011 

40 minut temu, krilan06 napisał(a):

A weźcie dzwońcie do gościa i pytajcie czy malowany? 😂

O to to z nie się rozczulają 🤣🤣🤣👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v