Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

------------------------------------------------

giertych, jeden z najważniejszych polityków po

"Obwodowe komisje wyborcze zostały nielegalnie przejęte przez braci kamraci".

tu już na leczenie jest za późno :D 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał(a):

"Obwodowe komisje wyborcze zostały nielegalnie przejęte przez braci kamraci".

Ponieważ żaden z jego chorych pomysłów nie wypalił, to albo sra ze strachu farmazonami, lub robi sobie jaja ze swoich ,,kamratów"

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, witejus napisał(a):

Dalej głupka udajesz?

KTO???? rozgarnięty, jak kupa gnoju na polu

Musieli w jakiejś komisji zasiadać?🔨🔨🤦‍♂️, #hubertussdebil

Widzę frustracja u ciebie sięga zenitu. Ty widzisz jak sie kompromitujesz jak ja cię orzę Nie rozumiesz dlaczego uchodźcy nie maja paszportów ty byś Niemcowi paszport pokazał. A murzyn widać bystrzejszy. Mówi, że nie ma by ani Niemiec ani Polak nie wiedział gdzie go odesłać. Ty byś powiedział wszystko jak się nazywasz skąd przyjechałeś i by wiedzieli gdzie cię odesłać a murzyn bystrzejszy od ciebie wala głupa i nikt nie wie co z nim zrobić  Ty się dziwisz że oni wszyscy mają po 17 lat i się tak samo nazywają boś głupi.

17 godzin temu, MariuszDe napisał(a):

On nikogo nie udaje on po prostu jest sobą!

Tylko to nie ja robię tu głupka z siebie a wy. Patrz wyżej @witejus już kipi bo się znowu skompromitował.

15 godzin temu, dsbh napisał(a):

@Qwazi i po co Ci to było. Mówiłem :P.

@hubertuss jak ty to mówiłeś ? Jak kończą ci się argumenty to stosujesz wyzwiska ? To chyba tobie się skończyły, skoro nazywasz kogoś upośledzonym czy niemotą, pomijam głupków i oszołomów kierowanych pod moim adresem :ph34r:. Weź może melisę na uspokojenie :ph34r:.

Czy normalny człowiek w dyskusji zmienia czyjś wpis wyjmując słowa i potem pisze, że zdanie nie ma sensu i się jeszcze do tego przyznaje?

13 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Spoko luzik. Słyszałem już w życiu gorsze inwektywy. To jest taki mechanizm👇

To nie były inwektywy to był opis twego stanu umysłowego. Kto normalny zmienia czyjś wpis wyjmując słowa czym pozbawia go sensu i potem robi zarzuty, ze ten wpis nie ma sensu i się jeszcze tym chwali? Tylko niemota która nie potrafi znaleźć argumentów na oryginalny wpis więc musi go uczynić bezsensownym aby móc to skrytykować 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
49 minut temu, hubertuss napisał(a):

jak ja cię orzę

Ty najwyżej możesz sobie w majtki naorać, szczeniaku.

51 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mówi, że nie ma by ani Niemiec ani Polak nie wiedział gdzie go odesłać.

Jeśli niemiec nie wie gdzie odesłać, to dlaczego do Polski odsyła?Polacy ilu odesłali do niemiec?

53 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A murzyn widać bystrzejszy. Mówi, że nie ma by ani Niemiec ani Polak nie wiedział gdzie go odesłać.

Ty jesteś qwa rzecznikiem murzynów i niemców?Porzuciłeś już Giertycha po tym jak mu już całkiem odyebało w końskim łbie i twierdzi teraz że kamraci Olszańskiego- jaszczura ukradli głosy i wybory?

57 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty się dziwisz że oni wszyscy mają po 17 lat i się tak samo nazywają boś głupi.

Ja się nie dziwię , kretynie ja się śmieje z tego gadającego do lampki ukraińskiego Siemoniaka, który rozkazał SG robić za turystyczne busy rozwożące po Polsce czarnych i takich jak ty którzy w to wierzą, w 17 lat😂

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Tylko to nie ja robię tu głupka z siebie

Nie robisz, ty nim jesteś, jak widać , moje kopniaki są celne bo tylko, pispispis, wkurwwkurwwkurw, biedny ty jesteś chłopczyno jeśli nie odróżnisz kpiny, szyderstwa od kipienia🤣

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, witejus napisał(a):

Ty najwyżej możesz sobie w majtki naorać, szczeniaku.

Jeśli niemiec nie wie gdzie odesłać, to dlaczego do Polski odsyła?Polacy ilu odesłali do niemiec?

Ty jesteś qwa rzecznikiem murzynów i niemców?Porzuciłeś już Giertycha po tym jak mu już całkiem odyebało w końskim łbie i twierdzi teraz że kamraci Olszańskiego- jaszczura ukradli głosy i wybory?

Ja się nie dziwię , kretynie ja się śmieje z tego gadającego do lampki ukraińskiego Siemoniaka, który rozkazał SG robić za turystyczne busy rozwożące po Polsce czarnych i takich jak ty którzy w to wierzą, w 17 lat😂

Nie robisz, ty nim jesteś, jak widać , moje kopniaki są celne bo tylko, pispispis, wkurwwkurwwkurw, biedny ty jesteś chłopczyno jeśli nie odróżnisz kpiny, szyderstwa od kipienia🤣

Oj nie trzymasz ciśnienia widać u ciebie radość po wygranej Batyra. Jeśli Niemiec nie wie gdzie odsyłać to idzie po najniższej linii oporu i odsyła do Polski bo oni stąd przyszli do Niemiec i Tusk i Morawiecki doskonale o tym wiedzą i dlatego ani jeden nie odsyłał ani drugi nie odsyła.

Ja nie jestem żadnym rzecznikiem murzynów ty sam pokazałeś, że murzyn bystrzejszy od ciebie bo byliście z @nie zdzwieni, ze oni paszportów nie mają i się nazywają tak samo i mają po 17 ;lat. Wyjaśniłem wam dlaczego.

Weź się zajmij jakąś robotą forum jest dla ciebie upokarzające. Poodkładasz się na każdym kroku ja się z ciebie śmieje a ty się gotujesz. Ewidentnie wyszło, że murzyn jest bystrzejszy od ciebie. Celowo wypierdzieli paszport a ty byś swój pokazał i powiedział gdzie mieszkasz. Murzyn by został ciebie by deportowali. I byś się dziwił dlaczego. Bo przecież murzyn nie wyglądał na 17 lat a ty powiedziałeś prawdę 

12 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

zarzyj jaki leki chłopie bo ci żyłka jebnie ....coś ta wygrana gangusa nic wam nie pomogła 🤣

Ich trzyma podkręconych cały czas ich propaganda tam szczują, ze Tusk chce ukraść wybory albo uchodźcy się czają za płotem. I oni cały czas tacy nakręceni chodzą.  Atmosfera oblężonej twierdzy ciągle ktoś i coś czyha.

Opublikowano (edytowane)

nikt im nie chce ukraść wyborów ..tyko trza sprawdzić czy oni nie ukradli .....srają w gacie bo mają za uszami 😲...Bodnar robi swoje bo ma takie prawo ..

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Każdy normalny wie, ze nikt nie chce ukraść wyborów ale oni są ciągle szczuci i nakręcani, ze wszyscy na nich czyhają dookoła jak nie z wyborami to uchodźców im naślą i tak w koło. Zastraszony wyborca pisu to dobry wyborca. 

Swoja droga mocno dziwny jest ten strach przed tym liczeniem. W 2019 roku jak stracił pis senat czołowi politycy pis nawoływali by przeliczyć dla świętego spokoju. A nie było żadnych nieprawidłowości. Teraz wyłazi mnóstwo nieprawidłowości liczyć nie można. 

A już hitem jest, ze SN pozostawia protest wyborczy Krzysztofa Kontka oparty na wyliczeniach matematycznych bez odpowiedzi. Nawet go nie oddala. Boją się? Dlaczego nie chcą go oddalić?

Opublikowano

Jezcze wczoraj tygrys przepchał ustawę o tym że żołnierze mogą funkcjonować poza granicami kraju , niby to by sie szkolić na F16 i F35 a dziś sie już szkola ale na ukrainie :)  

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Widzę frustracja u ciebie sięga zenitu. Ty widzisz jak sie kompromitujesz jak ja cię orzę Nie rozumiesz dlaczego uchodźcy nie maja paszportów ty byś Niemcowi paszport pokazał. A murzyn widać bystrzejszy. Mówi, że nie ma by ani Niemiec ani Polak nie wiedział gdzie go odesłać. Ty byś powiedział wszystko jak się nazywasz skąd przyjechałeś i by wiedzieli gdzie cię odesłać a murzyn bystrzejszy od ciebie wala głupa i nikt nie wie co z nim zrobić  Ty się dziwisz że oni wszyscy mają po 17 lat i się tak samo nazywają boś głupi.

Tylko to nie ja robię tu głupka z siebie a wy. Patrz wyżej @witejus już kipi bo się znowu skompromitował.

Czy normalny człowiek w dyskusji zmienia czyjś wpis wyjmując słowa i potem pisze, że zdanie nie ma sensu i się jeszcze do tego przyznaje?

To nie były inwektywy to był opis twego stanu umysłowego. Kto normalny zmienia czyjś wpis wyjmując słowa czym pozbawia go sensu i potem robi zarzuty, ze ten wpis nie ma sensu i się jeszcze tym chwali? Tylko niemota która nie potrafi znaleźć argumentów na oryginalny wpis więc musi go uczynić bezsensownym aby móc to skrytykować 

Jestem trochę zawiedziony, bo skoro twierdzisz, że określenie "niemota" (nie pamiętam, czy jakiegoś innego też tam użyłeś, bo taką ogromną wagę do tego przywiązuję, a tą "niemotę" sam mi teraz przypomniałeś) wobec innej osoby nie jest inwektywą, to ja śmiem twierdzić, że nie wiesz co to inwektywa. Zatem dyskusja o sensie zdania ( które to zagadnienie stoi na wyższym poziomie skomplikowania od definicji rzeczownika lub przymiotnika przyjmującego formę inwektywy, pozistaje bezprzedmiotowa, gdyż szanse na to, że oponent będzie posiadał kompetencje na wyższym poziomie, nie posiadając ich na niższym, są znikome, żeby nie powiedzieć, iż nie istnieją. Dodatkowo w tym poście, gdzie pisałem, że jest w nim test dla Ciebie, zostawiłem Ci możliwość logicznego przejechania się po mnie niczym czołg, której nawet nie dostrzegłeś, nie mówiąc o jej wykorzystaniu. I dalej sobie radośnie brniesz w inwektywy, nie wiedząc nawet czym one są 🤷

No przepraszam Cię bardzo, ale nie doprowadzisz mnie do swojego poziomu i nie pokonasz doświadczeniem. Niestety🤷

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Oj nie trzymasz ciśnienia widać u ciebie radość po wygranej Batyra. Jeśli Niemiec nie wie gdzie odsyłać to idzie po najniższej linii oporu i odsyła do Polski bo oni stąd przyszli do Niemiec i Tusk i Morawiecki doskonale o tym wiedzą i dlatego ani jeden nie odsyłał ani drugi nie odsyła.

Ja nie jestem żadnym rzecznikiem murzynów ty sam pokazałeś, że murzyn bystrzejszy od ciebie bo byliście z @nie zdzwieni, ze oni paszportów nie mają i się nazywają tak samo i mają po 17 ;lat. Wyjaśniłem wam dlaczego.

Weź się zajmij jakąś robotą forum jest dla ciebie upokarzające. Poodkładasz się na każdym kroku ja się z ciebie śmieje a ty się gotujesz. Ewidentnie wyszło, że murzyn jest bystrzejszy od ciebie. Celowo wypierdzieli paszport a ty byś swój pokazał i powiedział gdzie mieszkasz. Murzyn by został ciebie by deportowali. I byś się dziwił dlaczego. Bo przecież murzyn nie wyglądał na 17 lat a ty powiedziałeś prawdę 

Ich trzyma podkręconych cały czas ich propaganda tam szczują, ze Tusk chce ukraść wybory albo uchodźcy się czają za płotem. I oni cały czas tacy nakręceni chodzą.  Atmosfera oblężonej twierdzy ciągle ktoś i coś czyha.

Do byka nie podchodź z przodu, do konia z tyłu, do idiotów wcale.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Paweł Kapusta

Podsumujmy. WP publikuje tekst o co najmniej kontrowersyjnych (żeby nie powiedzieć absurdalnych) okolicznościach umorzenia postępowania wobec Romana Giertycha w sprawie Polnordu. 

Rzeczpospolita informuje, że prokurator nadzorująca śledztwo w sprawie Giertycha i która wydała negatywną ocenę wobec umorzenia - zostaje błyskawicznie odwolana z delegacji do Prokuratury Krajowej. W tekście wypowiadają się doświadczeni prokuratorzy, którzy mówią, że umorzenie było wbrew zawodowej sztuce. 

Onet donosi, że komisja śledcza ds. Pegasusa nie chce przesłuchiwać Giertycha bo jak mówi członek tej komisji, „lepiej nie dotykać sprawy Polnordu”. 

W tym samym czasie Giertych chodzi po „Wolnych mediach”, gra rolę pierwszego obrońcy demokracji i snuje teorie spiskowe o sfałszowanych wyborach, przy okazji atakując media opisujące jego sprawę. Z kolei minister sprawiedliwości tańczy do melodii, która Giertych wygrywa na swoim ukulele. 

Czy coś pominąłem?

czy to rosja? nie po-łgłówki, to wasza praworządność 🤮

------------------------------------------------------------------

"Radni w moim miasteczku przyjęli uchwałę o przeciwdziałaniu przymusowej relokacji nielegalnych migrantów na terenie gminy. A gdy złożyli projekt o dofinansowanie na kształcenie naszych dzieci, dostali taką odpowiedź."

Image

Urząd Marszałkowski woj. lubuskiego odcina od środków gminę, która podjęła uchwałę przeciwko relokacji nielegalnych migrantów.

gdy głosowali na po to w tępych łbach nie zaświtało, że takie będą konsekwencje

to jest największy problem, że ludzie nie potrafią przewidywać konsekwencji swoich czynów 

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

skoro nie mogą udowodnić pochodzenia, jak trafili do niemiec, to na jakiej podstawie polska ich przyjmuje od niemców??? 

A już hitem jest, ze SN pozostawia protest wyborczy Krzysztofa Kontka oparty na wyliczeniach matematycznych bez odpowiedzi. Nawet go nie oddala. Boją się? Dlaczego nie chcą go oddalić?

Marcin Możejko odtworzył analizę dr Kontka, ale uwzględnił w niej również anomalie na korzyść 
@NawrockiKn
 (czyli zrobił to, na co dr Kontek „nie miał czasu”) (co sam przyznał)

Wyobraźcie sobie, że 
@NawrockiKn
 w ogólnym rozrachunku zyskuje 12 686 głosów‼️

Rozumiecie? Dr Kontek specjalnie wyciął tę część, aby zrobić sobie analizę pod zamówioną, polityczną tezę i na tę fantastykę teraz powołuje się Minister 
@Adbodnar
 🤡

Przecież oni się kompromitują każdego dnia coraz mocniej. 

A skąd wiem, że teza była zamówiona? Otóż od razu po jej publikach mecenas 
@JacekDubois
 został pełnomocnikiem dr Kontka - za darmo xD

Ahh ludzie kochani, tych ludzi serio należy pogonić, bo takich wałków i destabilizacji Państwa to od dziesięcioleci nie widzieliśmy 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, witejus napisał(a):

Do byka nie podchodź z przodu, do konia z tyłu, do idiotów wcale.

Coś takiego. Fajnie, że mnie ostrzegasz. Ale w naszych rozmowach ja jestem tym pierwszym lub drugim a ty zawsze tym ostatnim. CO rusz się wykładasz a potem denerwujesz. Dzisiaj np doszliśmy do wniosku, że murzyn od ciebie bystrzejszy. 

Godzinę temu, nie napisał(a):

skoro nie mogą udowodnić pochodzenia, jak trafili do niemiec, to na jakiej podstawie polska ich przyjmuje od niemców??? 

Marcin Możejko odtworzył analizę dr Kontka, ale uwzględnił w niej również anomalie na korzyść 
@NawrockiKn
 (czyli zrobił to, na co dr Kontek „nie miał czasu”) (co sam przyznał)

Wyobraźcie sobie, że 
@NawrockiKn
 w ogólnym rozrachunku zyskuje 12 686 głosów‼️

Rozumiecie? Dr Kontek specjalnie wyciął tę część, aby zrobić sobie analizę pod zamówioną, polityczną tezę i na tę fantastykę teraz powołuje się Minister 
@Adbodnar
 🤡

Przecież oni się kompromitują każdego dnia coraz mocniej. 

A skąd wiem, że teza była zamówiona? Otóż od razu po jej publikach mecenas 
@JacekDubois
 został pełnomocnikiem dr Kontka - za darmo xD

Ahh ludzie kochani, tych ludzi serio należy pogonić, bo takich wałków i destabilizacji Państwa to od dziesięcioleci nie widzieliśmy 

Po co imigranci mają coś udowadniać mówią, że przyszli z Polski i kwita. Niemcy jak i inne kraje w tym nasz wiedzą kto ile wiz wydawał przez jaki kraj wiodą szlaki przerzutowe itd. 

Co do analizy dr Kontka ok jest ona zamówiona, błędna, celowo pomija głosy na Nawrockiego. Tylko zapytam jeszcze raz skoro tak dlaczego SN nie nadął jej dalszego biegu, bał oddalić, bał się poddać analizie? O co tu chodzi?

1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

No przepraszam Cię bardzo, ale nie doprowadzisz mnie do swojego poziomu i nie pokonasz doświadczeniem. Niestety🤷

Ty już prezentujesz poziom poniżej mułu. Prowadzę tu różne dyskusje z różnymi ludźmi nawet ostre. Żaden z nich nigdy nie posunął się do zacytowania mojego tekstu powycinania z niego słów które sprawiały ,ze tracił sens i robienia zarzutów, że tego sensu nie ma. To jest dno  i żenada. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Po co imigranci mają coś udowadniać mówią, że przyszli z Polski i kwita.

prawo jak my je rozumiemy

po co dowody tuskowi, dowodem jest słowo niemca 

czy ty widzisz co piszesz?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

nigdy nie posunął się do zacytowania mojego tekstu powycinania z niego słów

Może nie było co wycinać 🤔

18 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dzisiaj np doszliśmy do wniosku, że murzyn od ciebie bystrzejszy. 

Nie ujmuj sobie zasług. Ty doszedłeś do tego wniosku. Liczba mnoga jest tu nieuprawnioną🤷

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, nie napisał(a):

To jest rzecznik murzyńsko-niemiecki, jak widać

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, nie napisał(a):

Ale wytłumaczyłem ci jakie są dowody służby krajów Polski Niemic i nie tylko wiedzą jakie są szlaki przerzutowe. jaki kraj wydał ile wiz itd. Ani rząd Morawieckiego ani Tuska z tym nic nie robił i nie robi. Bo wszyscy wiedzą jak jest.

Lepiej napisz czemu pisowska izba SN której nie uznaje świat nie zdecydowała się oddalić tej jakże złej zamówionej nie pełnej analizy Kontka? Skoro to taki bubel czemu nie oddalili? To tak jak by do sądu przyprowadzić podejrzanego o morderstwo przynieść jakieś dowody w sprawie a sąd mówi idźcie sobie pozostawiamy sprawę bez rozpatrzenia. Nie wiemy czy podejrzany jest winny czy nie.

23 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Może nie było co wycinać 🤔

Nie ujmuj sobie zasług. Ty doszedłeś do tego wniosku. Liczba mnoga jest tu nieuprawnioną🤷

NO to jak wyciąłeś coś czego nie było i się przyznałeś że to zrobiłeś? Nie uważasz że jeszcze bardziej się tym pogrążasz? 

A co do liczby mnogiej to doszliśmy do tego wniosku z @witejus on mi pomógł. Napisał, że murzyni nie mieli paszportów i się jednakowo nazywali oraz mieli po 17 lat a ja u odpisałem, ze byli bystrzejsi od niego i napisałem dlaczego. @nie też tego nie rozumiał wiec liczba mnoga jest zasadna. Murzyni są bystrzejsi od nich oni by pokazali paszporty i wpisali w papier swoje dane.