Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, witejus napisał(a):

ŻE CO?

Pardon Warszawa -Radom

Prawie Okęcie 🤣🤣🤣

Samoloty mi latają nad głową 🤣🤣🤣

Partycja to moja stara?

Zmieńcie psychiatre

17504890340752144764151218881281.jpg

Opublikowano
20 godzin temu, Ulman napisał(a):

jakie masz poctawy by tak sądzić?

walisz błędy jak nieuk 

21 godzin temu, jacus napisał(a):

romus - nie osmieszaj sie ..czego mial dowodzic ten film ??

widzisz jakiś głupi nawet nie wiesz co wklejasz , poczytaj kogo wkleiłeś oto właśnie ta osoba co filmie  🤣

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Genialny przykład menu w jednym z polskich pubów: UMARE UMARŁMIKOT MI KOT szot Genialne SMUTNEMENU SMUTNE MENU NIE ODDZWONIŁA 2x szot zioty złoty NIE ODEBRAŁ 3xszot 3xszotwodki+sok szot wódki +sokzcytryny sok cytryny (ewentualnie kości lodu) PLAMANAD DYWANIE sok okporzeczkowy + wodk zioty NIKT MNIE NIE KOCHA szklanka wódki (200ml). zloty”

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

Pardon Warszawa -Radom

Prawie Okęcie 🤣🤣🤣

Samoloty mi latają nad głową 🤣🤣🤣

Partycja to moja stara?

Zmieńcie psychiatre

17504890340752144764151218881281.jpg

Wyjechałeś dla widoków ....takich drogowskazów?😆

Opublikowano
26 minut temu, Desperado napisał(a):

To jakaś kolejka z protestami wyborczymi z peselem Giertycha?  wyborcy KO to jednak mundre ludzie.   xD

Wycieczka z Polski A wysiadła z autokaru by zasilić Wisłę w Kazimierzu 

Opublikowano

Wątpię że znajdzie się jakiś amator na niego nawet za darmo 

Opublikowano (edytowane)

Prosta przyczyną jest taka że oni  muszą na kimś wyładować swoje frustrację. Uważają że jeśli będą atakować Jacuś i mnie poprawia swoje notowania na grupie. 

Tylko zapominają że prostak zawsze zostanie prostakiem 

7 minut temu, GABBER85 napisał(a):

mówisz że w morde ci nieleją?

Ciebie mordę leja za każdym razem kiedy przejdziesz próg swojej klatki 

Edytowane przez Patrycja2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v