Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojciech Wybranowski
Panie ministrze Bodnar - w związku z tą informacją mam pytanie. 

Kiedy wreszcie 
@Prok_Okreg_Wawa
  skieruje do sądu akt oskarżenia w sprawie złamania przepisów ruchu drogowego i potrącenia przez 
@adamSzlapka
 16- letniej rowerzystki - dwa lata temu? 

Prokuratura zgromadziła już dowody w tym opinie biegłych medycznych i drogowych. Na co więc czekają śledczy i dlaczego?

nowy rzecznik rządu, sama patologia

Opublikowano
15 minut temu, Desperado napisał(a):

Wzór dla ciebie.

Lepszy niż Twój Macierewicz...🤭

16 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Pudło za każdym razem. 

Próbuje dalej może ci coś z tego wyjdzie 

Partycja ty małżonka @jacus?

Tyś Monia?

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Strony są tylko ty

Mi obojętne co o tym sądzisz...

To tylko twoje dywagacje 

Teraz, Patrycja2 napisał(a):

Pudło następne. 

Zapytaj się ciapka może ci odpowie. 

A oki..

Z ciekawości zapytałem...żeby wiedzieć..

Opublikowano

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła

Na twoim miejscu bym sie nad tym zastanowiła bo jeszcze w czeluście piekielne wpadniesz 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi obojętne co o tym sądzisz...

To tylko twoje dywagacje 

A oki..

Z ciekawości zapytałem...żeby wiedzieć..

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Nie sądzę , raczej w punkt, sądząc po pewnych szczegółach.

Szczegóły są nie ważne. Trzeba dobrze znać dana osobę aby wiedzieć kim jest naprawdę.

Jacusiowi i jego żonie do mnie jest daleko.

Jacuś poza tym to cienki Bolek ja dopiero się rozkręcam 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła

Na twoim miejscu bym sie nad tym zastanowiła bo jeszcze w czeluście piekielne wpadniesz 

Dawno od ciebie facet uciekł?

...z ciekawości..

Opublikowano (edytowane)

na oddziale

Image

W 2 komisjach w Bielsku sfałszowane przez szefów komisji od Biejat i Zandberga, w Krakowie sfałszowane przez komisję, gdzie nie było przedstawiciela żadnej prawicy. I oni wszyscy fałszowali na korzyść Nawrockiego? 

sekta peowskich paranoików karmiona przez tuska i giertycha

a tutaj profesor, zajadły antypisowiec

Maciej Górecki
Chyba Koalicja rzeczywiście zaczyna iść w klincz konstytucyjny ("izba nie jest sądem") i w podpisanie kilku kluczowych ustaw przez Szymona Hołownię. Fatalny scenariusz. Będzie cud, jeśli to się nie skończy jakąś formą wojny domowej.

-------------------------

Sąd Najwyższy proceduje dziesiątki tysięcy protestów wyborczych złożonych przez zwolenników Romana Giertycha. Są już pierwsze kary dla autorów wulgarnych protestów.

Dzisiaj nawet zapadło postanowienie, w którym zasądzono karę porządkową w wysokości 3000 PLN, właśnie na jednego z wyborców, którzy złożyli protest wyborczy, w którym było pełno inwektyw pod adresem I Prezesa SN i urzędującego Prezydenta. Chciałem zapewnić, że w każdym przypadku przekroczenia norm, Sąd Najwyższy będzie reagował w sposób adekwatny.

brawo dla peowskich debili 👏

Edytowane przez nie
  • Like 2
Opublikowano
8 godzin temu, witejus napisał(a):

Tak tam są wrogowie, słyszałeś o morderstwie 24 letniej kobiety popełnionym przez 19 letniego Wenezuelczyka?najpierw wydłubał jej oczy by go nie rozpoznała.Chciałbyś by coś takiego spotkało kogoś z twojej rodziny?unijczyku polskiego pochodzenia.

Tak się właśnie was szczuje i zastrasza. CO roku mamy dziesiątki morderstw gdzie równie bestialsko mordują Polki i Polacy w tym własne dzieci. Masa Polek i Polaków jeździ po pijaku mordując przypadkowych ludzi ale wam sie wyciąga jedno zdarzenie w roku fakt brutalne i tym zastrasza a potem dziwicie się, ze badania socjologiczne pokazują, że jesteście ciemnotą.

9 godzin temu, nie napisał(a):

Dramat rodziny z Warszawy. Policja odebrała i umieściła w rodzinie zastępczej trzyletnią Lenę i czteromiesięcznego Oskara. Cztery dni później chłopiec zmarł. Jak to możliwe? Rodzeństwo odebrano, gdy matka dzieci trafiła do więzienia za nieopłacone mandaty. Dziećmi mogła zaopiekować się prababcia, babcia czy ojciec, ale zdecydowano się na radykalne rozwiązanie. Materiał "Interwencji".

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-06-20/interwencja-zabrali-i-umiescili-w-rodzinie-zastepczej-cztery-dni-pozniej-doszlo-do-tragedii/

gdy trzeba odebrać dziecko patologii to sądu nie ma

A to nie była czasami też patologia? Do pudła za nie zapłacone mandaty? Do paki nie wsadzają za jeden czy dwa mandaty nie zapłacone.

6 godzin temu, nie napisał(a):

W 2 komisjach w Bielsku sfałszowane przez szefów komisji od Biejat i Zandberga, w Krakowie sfałszowane przez komisję, gdzie nie było przedstawiciela żadnej prawicy. I oni wszyscy fałszowali na korzyść Nawrockiego? 

Nie oczekuje zmiany wyników wyborów nie wierzę w to. Ale wszystkie głosy powinny być jeszcze raz przeliczone a te komisje bez wyjątku jak leci skąd byli ich członkowie dożywotni zakaz udziału w komisji i po 2 tys grzywny. Nauczyli by się inni a jak nie chcą nie umieją albo chcą zamęt robić to niech w domu siedzą 

Opublikowano
7 godzin temu, nie napisał(a):

Oczywiście , to ukryte złogi pisowskie, VI kolumna PIS.🤣😝

53 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tak się właśnie was szczuje i zastrasza. CO roku mamy dziesiątki morderstw gdzie równie bestialsko mordują Polki i Polacy w tym własne dzieci.

Mało ci ,,własnych" morderców ?jeszcze importowanych chcesz, tępy unijczyku.

57 minut temu, hubertuss napisał(a):

badania socjologiczne pokazują, że jesteście ciemnotą.

Robione przez takich ciemniaków jak ty, pozbawionych instyktu samozachowawczego.

59 minut temu, hubertuss napisał(a):

A to nie była czasami też patologia?

A gdy matce odebrano w szpitalu noworodka , bo jeździła na wózku inwalidzkim, to też patologia?większej patologi jak wy, sekta Giertycha niema

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v