Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaproponowałem  pa jacowi  po raz drugi żeby sie spotkać i sobie wyjaśnić, to ciota sie wykręca,

a tu takie sztywniaki że ja niby kabel? konfinent może?

18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kapować chcesz? Twuuu...

tak urwa,  KAPOWAĆ

KAPOWAĆ na naryza 

chcę

Opublikowano
37 minut temu, jacus napisał(a):

🤣😂🤣

poczet samotnych swirow wschodnioplskich.

szkoda ze matejko juz nie zyje mialby co malowac-samotnych przegrywow.

uderzenia spermy na mozg to nie jest dobra rzecz.😂

wezcie te lusterka sprzed siebie gdy piszecie..

Wiesz coś o tym prawda?🤭

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, GABBER85 napisał(a):

zaproponowałem  pa jacowi  po raz drugi żeby sie spotkać i sobie wyjaśnić, to ciota sie wykręca,

a tu takie sztywniaki że ja niby kabel? konfinent może?

tak urwa,  KAPOWAĆ

Strach go obleciał. On tylko mocny w gębie 🤣

Opublikowano

w alternatywnej rzeczywistości:

Dorota Schnepf mówi, że Karol Nawrocki został „ogłoszony Prezydentem, a przecież nie wiadomo, czy wybranym”, a profesor Safian nie reaguje.

Kto wygrał wybory prezydenckie?

“Nie sądzę, żeby ktokolwiek dzisiaj w Polsce był w stanie na to pytanie odpowiedzieć z absolutną pewnością” – prof. Marek Safjan w TVP Info.

„Nie ma podstawy do tego żeby przyjmować zaprzysiężenie prezydenta…”

jprd cyrk większy niż u kononowicza

to są chorzy psychicznie ludzie

Opublikowano
37 minut temu, GABBER85 napisał(a):

DO RZECZY  kto bedzie nowym trenerem?

A co to ma DO RZECZY?

5 minut temu, nie napisał(a):

w alternatywnej rzeczywistości:

Dorota Schnepf mówi, że Karol Nawrocki został „ogłoszony Prezydentem, a przecież nie wiadomo, czy wybranym”, a profesor Safian nie reaguje.

Kto wygrał wybory prezydenckie?

“Nie sądzę, żeby ktokolwiek dzisiaj w Polsce był w stanie na to pytanie odpowiedzieć z absolutną pewnością” – prof. Marek Safjan w TVP Info.

„Nie ma podstawy do tego żeby przyjmować zaprzysiężenie prezydenta…”

jprd cyrk większy niż u kononowicza

to są chorzy psychicznie ludzie

Boisz się że kibol nie obejmie urzędu?

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Dlaczego...wesoły chłop , gdzie nie napisze to go wyśmieją😉

No wesoły...najbardziej mnie bawi ta ochrona...przecież ten typ owego ochroniarza nazywa się portier 🤷

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, GABBER85 napisał(a):

łańcuch skróciła i już udaje kogoś innego

placek poleciał całować swoja ślicznotkę z dziurawymi zębami 😗🤪babcie już tak mają że im zemby wypadają 🤣🤣🤣...nie stać na dentystę elity z Polski A 🤣

Screenshot_20240824-131310 (1).png

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, Ulman napisał(a):

A co to ma DO RZECZY?

Boisz się że kibol nie obejmie urzędu?

Bawi cię to? Ludzie przecież to jest absurd, w normalnym kraju po wyborach płynnie przekazuje się gabinet żeby była stabilność państwa zwłaszcza w dobie kilku wojen dookoła. A u nas? Wyjdzie Giertych  który już kompletnie oszalał i napuszcza jednych na drugich, przyklaskuje mu WICEMINISTER OBRONY NARODOWEJ ( specjalnie powiększyłem żebyście wiedzieli czym się zajmuje w dobie konfliktów na świecie) a reszta cyrku pokroju Zembaczynskiego to za bardzo sama nie wie co ma robić bo styki już dawno przegrzali od wymyślania tych durnot. Powiem jedno, każdy kto był w komisji choć raz wie jak wygląda proces liczenia głosów i wpisywania do protokołu, i chyba nie muszę mówić kto składa podpis na owym protokole. To tyle i aż tyle w temacie rzekomego fałszowania wyborów...

• Like 1
Opublikowano

Żyjemy w cyrku urządzonym przez kretynów i dla kretynów.  Społeczeństwo to w 80-90% idioci dający się zmanipulować głupkowatą narracją. Ludzie nie głosują za czymś tylko przeciw czemuś. Z takim suwerenem nic dobrego nas nie czeka. 

Opublikowano

Tomasz Wróblewski

Z nieukrywanym zdumieniem obserwuje jak aktywiści Koalicji Obywatelskiej usiłują odbudować wiarę w swoją formację  rozbudzając nadzieję, że dojdzie do ponownego przeliczenia głosów i ogłoszą  prezydenta  Nawrockiego uzurpatorem. Kolejny miesiąc będą żyli zludzeniami a potem zaczną sobie opowiadać,  że Trzaskowski  jest prawdziwym  prezydententem, że odniósł moralne zwycięstwo. To może i da im jakąś ulgę,  ale  stracą pół roku i za rok wyborcy zrozumieją,  że to tylko byly słows, że nici z nowego programu, że nie ma żadnych pomyslow, żadnych deregulacji, żadnych inicjatyw poza może lewicowymi wrzutkami o para-malżeństwach dla LGBTQ, wyższymi cenami energii i cenzurą w internecie. Jakoś na tym paliwie doczolgają się do 2027 i ogłoszą,  że skończyła się demokracja, że faszyści ukradli im władzę. Powodzenia.

sekta obłąkanych 

Opublikowano

czolem swiry wschodniopolskie 😂

kon zwalony, to dalej do zalosnego zycia samotnych przegrywow 😂

wasze komplesy wsiowe juz przestaja byc smieszne-one sa zalosne, jak wasze zycie 😂

zamist z zona, dziecmi pogadac-paru z was przeciez ma jakas rodzine - chyba ,nie kazdemu dzieci do nas uciekly -to po nocach bredzicie ..

od ilu lat macie swoje pokoje ,lozka oddzielne ?? 

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, jacus napisał(a):

od ilu lat macie swoje pokoje ,lozka oddzielne

Ile masz w pasie?

Ile ważysz?

34 minuty temu, jacus napisał(a):

to dalej do zalosnego zycia samotnych przegrywow 😂

Przegryw żonaty to coś lepszego?

Opublikowano
42 minuty temu, jacus napisał(a):

wasze komplesy wsiowe juz przestaja byc smieszne-one sa zalosne, jak wasze zycie 😂

zamist z zona, dziecmi pogadac-paru z was przeciez ma jakas rodzine - chyba ,nie kazdemu dzieci do nas uciekly -to po nocach bredzicie ..

żałosne to ty masz życie narcyz ... 

tyś taka SZYCHA  że czekasz na jakiś  komentarz/reakcje jak ćpun na działke hery ,   

jak tam pa-jacuś sie żyje jak sie wszyscy  poznają żeś mitoman?

Opublikowano
9 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Z krową i suką to żeś doj**ał jak łysy grzywą o kant kuli 🤦 , a co jak krowa skacze na byka 🤔😅

akurat z owłosieniem trafiłeś w połowie bo grzywki brak 🤣, a co do drugiego to chyba wychodzi klasyczna domina, ale to już @Desperado będzie miał drgawki, grunt że nie przedśmiertne, a może szkoda, że nie... 🤪

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

@GABBER85

Pojeby odpuścić sobie nie możecie chociaż dzisiaj?😡