Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Desperado napisał(a):

Siebie jak siebie, ale jak nazywają się wyborcy ze wschodniej Wielkopolski i Radomia. :P

Kopacz jest z Radomia chyba to niech się teraz tłumaczy za premiera. Giertych spadochroniarz nawet się nie pojawił w kampanii w okręgu z którego startował. Ciekawe co o nim myślą teraz jego wyborcy. Pewnie biją mu brawo że mają takiego posła.

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

bym sobie kiedys cyknal prawdziwa fotke na takim tronie-na wawelu stal,ale kolejka byla taka ze zrezygnowalem. z 500 luda stalo..

A to wycieczka parafialna była z twojej wsi do Krakowa ? 

Godzinę temu, GABBER85 napisał(a):

jacus  ale tyś jest GOŚĆ na poziomie   😂 ,  musisz być szychą  

Każdemó  otpowiesz  jesteś obyty wogóle ...

Muszom cie szanować na rewirze 😆

Tak na pewno. Pewnie wszyscy mają go dosyć, skoro nawet dzieci pouciekały z domu byle jak najdalej od niego 🤣. Kto mu na starość tą przysłowiową szklankę wody poda ? Pewnie Nawrocki :ph34r:.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

Kopacz jest z Radomia chyba to niech się teraz tłumaczy za premiera. 

A dlaczego kopaczowa ma tłumaczyć się ze słów tfuska?

O wyborcach z Radomia niestety ale prawdę powiedział. 

Radom to stan umysłu. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.06.2025 o 08:33, Krzysztof81 napisał(a):

I wszystkie shity...

Nikt nie chce się przyznać?

W dniu 14.06.2025 o 08:59, Krzysztof81 napisał(a):

Jeszcze d*pa piecze? 😂😂😂😂

Jak to tusk i giertych nazywa swoich wyborców?- shity i zjeby?

Przecież wiesz dobrze, ze wymienione regiony to miejsca gdzie pis jest bardzo popularny. Jak dla mnie dla Tuska to kapiszon zwykła polityczna kłótnia o miejsca przed każdymi wyborami w każdej partii. Są takie rozmowy. Z drugiej strony pis przyznał, ze jednak podsłuchiwał ówczesną opozycję i powynosili taśmy z CBA. W którym szefem byłą jeszcze w 2024 roku pani związana z pisem.

10 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

podobno spłaciliśmy rate odsetek za kredyt ukraiński do uni europejskiej. 100 milinow zl!!! k....a , a ty czlowieku pracuj dluzej, bo system emerytalny jest niewydolny.

Pis tobie to załatwił. Pytałem o to @nie ale on to przemilczał.

main_przygotowania_na_powitanie_nowego_prezydenta_by_sekcja.jpg

1749775559_zbt0mr_600.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

U nich to normalne. Z płotem na granicy czy uchodźcami było tak samo. Wyzywano żołnierzy broniących granicy, gnojono rzeczniczke straży granicznej. A najgorsze jest to, że nikt absolutnie nikt z PO nie zdobył się na słowo przepraszam tylko jeszcze kłamał dalej.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wiem że dla miłośników PO to normalne że nazywa się ich zjebami. 

Normalnie jak szczać komuś na ryja a i tak ich broni. Żałosne.

Ale on mówił o wyborcach pisu tam w tych regionach większość ma z reguły pis i kandydatowi po ciężko tam wygrać lub wziąć całej liście więcej miejsc do sejmu.

Opublikowano

dla mnie wyjazd do krakowa to podroz zycia..

kiedys moze sie okazac ze to bedzie ostatni wyjazd..chyba ze umre w domu 😂 moze nawet helikopterem tam polece 🤣

za tydzien jade na wycieczke parafialna.

az sie boje w lubelskie 😂 nie bedzie ktos w kazimierzu w sobote ??

tak uciekly jak i twoje ?? masz w ogole dzieci ?? gdzie mieszkaja ?? bo tego gdzie ty to wstydzisz przyznac .

32 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

pa-jacus  aleś ty szycha jest,  serio , ale ty nam imponujesz, musisz mieć łeb na karku

moze do obiadu ci doloza jakies leki ?? bo widze ze paranoja postepuje 🤣

tam was karmia jak w innych szpitalach ?? jest kuchnia czy katering ??

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

U nich to normalne. Z płotem na granicy czy uchodźcami było tak samo. Wyzywano żołnierzy broniących granicy, gnojono rzeczniczke straży granicznej. A najgorsze jest to, że nikt absolutnie nikt z PO nie zdobył się na słowo przepraszam tylko jeszcze kłamał dalej.

Z uchodźcami to było tak, ze pis bardzo mocno poluzował pilotkę wizową dawno wizy polskie jak leci a wam kazano iść do referendum by nie ściągać imigrantów. A potem się dziwicie Tuskowi i Giertychowi.

4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

dlatgo rozwiazaniem jest Konfederacja. Zwsze mozna sie nie zgodzic na jakies glupkowate splaty. Faktycznie, pis jesli chodzi o krow to mnie wk....ł i to mocno!

Pis zgodził się na te odsetki po wybuchu wojny. Głosowałeś na pis w 2019 roku?

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale on mówił o wyborcach pisu tam w tych regionach większość ma z reguły pis i kandydatowi po ciężko tam wygrać lub wziąć całej liście więcej miejsc do sejmu.

Fajnych masz idoli

🤮🤮🤮🤮

Screenshot_20250615_110733_com.google.android.youtube_edit_265465556223553.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Co do uchodzców to wczoraj w galeri w centrum  warszawy język polski należał do rzadkość , dawno nie byłem i kasy samoobsługowe nawet dotarły do butików z ciuchami bez możliwośći skorzystania z kasjerek 

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Fajnych masz idoli

🤮🤮🤮🤮

Idole jak idole Kaczyński sam chętnie i to publicznie obrażał sympatyków innych partii mówić o choćby lepszym czy tam gorszym sorcie.

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Co do uchodzców to wczoraj w galeri w centrum  warszawy język polski należał do rzadkość , dawno nie byłem i kasy samoobsługowe nawet dotarły do butików z ciuchami bez możliwośći skorzystania z kasjerek 

To jest efekt rządów waszego pisu i rozluźnienia radykalnego polityki wizowej.

Opublikowano
35 minut temu, GABBER85 napisał(a):

od narcyza wszyscy uciekają nawet on sam bo nie ma kontaktu z rzeczywistością, ktoś go skrzywdził  jak był mały

To jest mitoman. Co do przeszłości. Albo jego sympatia go zostawiła i udała się do seminarium albo sam chciał zostać księdzem ale nie wyszło i zostały wycieczki parafialne i wspomnienia jak mogło by być. W tej chwili być może byłby proboszczem i chodząc z tacą, głaskał dzieci po głowach :ph34r:.

31 minut temu, PRIMO napisał(a):

A dlaczego kopaczowa ma tłumaczyć się ze słów tfuska?

O wyborcach z Radomia niestety ale prawdę powiedział. 

Radom to stan umysłu. 

Z tego samego dla którego na przykład Bosak miał się tłumaczyć z piwa Mentzena. Byłeś w Radomiu ? Miasto jak miasto. Nie wiem dlaczego ludzie tak go wyśmiewają.

21 minut temu, hubertuss napisał(a):

Manipulujesz. Tu chodzi o odłam Konfederacji, Nową Nadzieję. A co do nieudolności. Rysiek Petru zapłacił już 2 mln zł za Nowoczesną czy odsetki dalej rosną ?

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Z uchodźcami to było tak, ze pis bardzo mocno poluzował pilotkę wizową dawno wizy polskie jak leci a wam kazano iść do referendum by nie ściągać imigrantów. A potem się dziwicie Tuskowi i Giertychowi.

Pis zgodził się na te odsetki po wybuchu wojny. Głosowałeś na pis w 2019 roku?

To skoro Pis tak ochoczo rozdawał te wizy to dlaczego uchodźcy zamiast pójść do ambasady to próbują przekroczyć granicę nielegalnie ? Dla sportu ?

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

I.

To jest efekt rządów waszego pisu i rozluźnienia radykalnego polityki wizowej.

To ile tych nielegalnych wiz było wydane i przez kogo? Już kiedyś ci się o to pytałem, możesz konkretnie odpowiedzieć?

Opublikowano

A co tam w państwie żydowskim?

Ktoś po za Chinami potępia tą terrorystyczną organizację?