Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

a ja nie słyszałem by obiecywał że za 1,5roku zrobi.

Nie dość problemu z oczkami, to jeszcze problem ze słuchem.

A ja wielokrotnie słyszałem że zrobi 100 konkretów w 100 dni.

Ty słyszałeś że za 15 lat zrobi, kupę.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, jarecki napisał(a):

pewnie przyzwaczaił sie przez 8 lat do obietnic PIS , bo co obiecali to zrobili 😁

Masz rację z takim wyjątkiem że ten okres to był czas rekordowych zarobków w moim gospodarstwie , zresztą nie tylko u mnie . Paliwo po 3 zł zboże po 1500 zł 

Przez kilka miesięcy po wybuchu wojny. Chcesz powiedzieć, że wojna na UA to zasługa pisu? Człowieku wy się burzycie, że was ciemnotą nazywają To weź mi napisz jaka była zasługa pisu w tej twojej sytuacji.

Pis co chwiała próbował dokopać rolnikom.

- 5 dla zwierząt

- zielony łąd

- podwyżka nawozów wprowadzona przez GA wciągu jednego dnia o 50 % gdzie nawozy wyprodukowanie były jakiś czas temu i podwyżki gazu które dopiero się zaczynały nie miały na nie wpływu.

- minister z pisu każe nie sprzedawać zboża by było miejsce na to z UA.

- rząd pis by mieć wpływy do budżetu celowo pompuje inflację rosną do nie spotykanych wcześniej poziomów ceny wszelkich środków produkcji w rolnictwie ceny maszyn energii itd.

- Morawiecki zgadza się na szczytach do ograniczeń ekologicznych emisyjnych itd. Za co Ziobro nazywa go miękiszonem co powoduje np wzrost cen energii elektrycznej.

3 minuty temu, witejus napisał(a):

Chodziło mi o to, że nie obiecywali wszystkiego na 1,5roku a że nie zrobili 100 konkretów na 100 dni to tego nie neguje. Inne rzeczy były obiecane na całą kadencję inne na 100 dni

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał(a):

Nie ma możliwości, żeby podważać wynik wyborów. - mówi mec. Dariusz Lasocki.

Zwłaszcza że Nawrocki został namaszczony przez Trumpa, Urszula pogratulowała wyboru, a Tusek studzi nastroje wśród fanatyków.

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

zielony łąd

cóż to takiego?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wierno poddańcza natura wyborcy pisu się odezwała.

Wiernopoddańcza ,magistrze, natura wyborcy platformy niemieckiej się odezwała.

Edytowane przez witejus
  • Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

Przez kilka miesięcy po wybuchu wojny. Chcesz powiedzieć, że wojna na UA to zasługa pisu? Człowieku wy się burzycie, że was ciemnotą nazywają To weź mi napisz jaka była zasługa pisu w tej twojej sytuacji.

dopłata do sprzedanego zboża ,  zwiekszenie stawki dopłat do paliwa . Nawet nie chce mi sie z tobą dyskutować , napisałem żę paliwo po 3 zł a zboże po 1500 a ty wyskakujesz z jakimsimi zilonym ładem , zresztą ta 5 dla zwierząt powoli wchodzi w zycie tylko innym sposobem , zielony ład w moim przypadku też nie jest zły 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał(a):

By tak wychodziło. Udawanie zielonego krasnala po rozentuzjazmowanej emisji postu nazywam obłudą i brakiem szacunku. Macie wspólne wzorce ja widzę - bydlaki.

zagotowało się pod deklem? to dobrze, może coś z tego będzie

Opublikowano

Wcześniej członek PKW, Ryszard Kalisz, zapowiadał posiedzenie na dziś na godzinę 17:00.

Planowano rozstrzygnąć błędy we wpisach – m.in. w komisji nr 95 w Krakowie przy ul. Stawowej, gdzie głosy na Rafała Trzaskowskiego i Karola Nawrockiego wpisano odwrotnie.

Liczba nieprawidłowo wpisanych głosów musiałaby wynieść co najmniej 180 000, aby realnie wpłynąć na wynik, przy różnicy ok. 360 000 głosów między kandydatami.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, witejus napisał(a):

Zwłaszcza że Nawrocki został namaszczony przez Trumpa, Urszula pogratulowała wyboru, a Tusek studzi nastroje wśród fanatyków.

cóż to takiego?

tylko  to trochu mało będzie ...🤪jeszcze musi przyjąć ślubowanie marszałek a Tusk ogłosić wyrok nielegalnej izby sądu najwyższego którego wcześniej jeden i drugi nie uznawał tak samo jak TSUE i SN w swoim wyroku ... ....na dzień dzisiejszy władze ma rząd i parlament z marszałkiem ....dudu nie podpisał ustawy która  naprawiała ten stan  i mówiła że 15 najstarszych  sędziów będzie orzekać o wyborach ...🤪..nie zgodził się na  naprawę i kompromis więc w razie co sobie plunie w brodę 🤣🤪🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Wydaje mi się że parlamentażysci usmiechnietnej koalicji sie zbuntują na takie postepowanie , Tusk nie ma zbyt dobrego czasu dla siebie ja przewiduje zmiane premiera do wrzesnia , a zablokowanie Nawrockiego nic nie da obecnemu rzadowi , europa teraz potrzebuje spokoju w rozmowach z USA a nie problemami polski 

Opublikowano (edytowane)

a ja myślę że i wilk będzie syty i owca cała ..trochu się przeciągnie i wszyscy osiągną swoje 🤪

posłuchaj wywiadu Bodnara .....oni mają plan B o którym mówił Tusk ...nie cofną sie ani o krok ....🤣🤣🤣🤪..,nie mówią tego głośno bo po co 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
nie napisał:

2 godziny temu, DTaras napisał(a):

By tak wychodziło. Udawanie zielonego krasnala po rozentuzjazmowanej emisji postu nazywam obłudą i brakiem szacunku. Macie wspólne wzorce ja widzę - bydlaki.

zagotowało się pod deklem? to dobrze, może coś z tego będzie

Poważnie? Naprawdę myślisz, że jesteś w stanie mnie z równowagi wyprowadzić?

Opublikowano
jarecki napisał:

Ja mysle że rząd nie zaryzykuje zablokowania prezydentury Nawrockiego co nie wyklucza sprawdzenia nieprawidłowosci to jest normalne są wątpliwości trzeba wyjasnić 

Poco miałby to robić? Toć to jest im na rękę właściwie.

Bogdan_ja napisał:

Chy chy osiem baniek w lodówce - lata dziewięćdziesiąte wracają?

Opublikowano
33 minuty temu, jarecki napisał(a):

Ja mysle że rząd nie zaryzykuje zablokowania prezydentury Nawrockiego co nie wyklucza sprawdzenia nieprawidłowosci to jest normalne są wątpliwości trzeba wyjasnić 

nie mają żadnych podstaw prawnych, a te gadki są tylko dla odwrócenia uwagi od klęski w wyborach i żeby nakarmić peowskich troli nienawiścią bez której nie potrafią żyć

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał(a):

Tylko, to że teraz za to wszystko trzeba zapłacić, to już tylko nieliczni widzą.

Dlatego teraz trzeba rozliczać Tuska , obiecywał eldorado 

1 godzinę temu, witejus napisał(a):

Hubcio teraz udaje że rudy nie mówił , znaczy kłamią obaj 🤔🤭

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, nie napisał(a):

pewnie wg. ciebie współpraca polega na wypinaniu się na każde wezwanie

kiedy skończy się ta postkolonialna  niewolnicza mentalność?

Kiedy ostatni PiSowiec zostanie zamknięty.🤣

• Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v