Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Galan, ale czemu Jarosław tego nie naprawił?

Bo nie chciał krzywdzić prokuratora Piotrowicza. Do którego miał duże zaufanie.🤣

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

No właśnie . Tak to sie teraz porobiło. Wywiad, czy rozpoznanie dla mundurowych to nie robota. Jak już wjechali to musieli iść dalej.

Mogli wziąć po udku pieczonym z Biedronki i do suki z powrotem

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Galan, ale czemu Jarosław tego nie naprawił?

A Ty każdą rozmowę tylko w formie pytań prowadzisz? Coś od siebie napisałeś , wyraziłeś swoje zdanie że ciągle innych o wyjaśnienia prosisz?

Łatwo tak zawsze komuś coś wytknąć czy spróbować ośmieszyć, ale mocno słabo gdy przez naście lat rozmówcy nie wiedzą z kim mają do czynienia.

Jaś pytalski na miarę naszych czasów?

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

To chyba żonie albo u Rydzyka bo inny nikt go nie zaprosi. A żeby jeszcze chcieli płacić jak Kwachowi czy Wałęsie to już mowy niema.

skoro społeczeństwo jest podzielone to polowa zdecydowanie zechce słuchać , nawet zwolenników PIS jest wiecej niż PO 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Coś od siebie napisałeś

No pytanie jest ode mnie...🤷 

No i pytania zadaję....z czystej ciekawości .

No nie wiem co tak Cię denerwuje...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jarecki napisał(a):

skoro społeczeństwo jest podzielone to polowa zdecydowanie zechce słuchać , nawet zwolenników PIS jest wiecej niż PO 

Co ty znowu bredzisz jakie społeczeństwo? W Polsce to na wykładach możesz zarobić na gazetę. Kwach jeździł do USA i innych renomowanych uczelni na całym świecie za które to wykłady odbierał kasę w prawdziwych pieniądzach i sporych kwotach. Które jak na tamte czasy w Polsce robiły duże wrażenie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał(a):

Jak by wy***ali wszystkich komunistycznych sędziów ubeków, wojskowych czystka do zera .

To był podstawowy problem. Olszewski próbował ale Bolek ze świtą uniemożliwił.

Innym problemem jest to że większość inteligencji wymordowali w Polsce Niemcy i Ruscy. Nowa elyta została przywieziona na radzieckich czołgach. Oni i ich potomkowie mają duży wpływ na kształtowanie naszego kraju współcześnie.

Uważają się za nie wiadomo kogo ale to w dużej mierze ich gubi vide Trzaskowski.

Po jakiej?

https://www.facebook.com/share/v/1LLmL66BZ4/

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To był podstawowy problem. Olszewski próbował ale Bolek ze świtą uniemożliwił.

Innym problemem jest to że większość inteligencji wymordowali w Polsce Niemcy i Ruscy. Nowa elyta została przywieziona na radzieckich czołgach. Oni i ich potomkowie mają duży wpływ na kształtowanie naszego kraju współcześnie.

Uważają się za nie wiadomo kogo ale to w dużej mierze ich gubi vide Trzaskowski.

@12Pafnucy w służbie MO .

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nowa elyta została przywieziona na radzieckich czołgach.

Yyyyyy to na którym czołgu przyjechali bracia Kaczyńscy? Tak z ciekawości pytam🤣

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No pytanie jest ode mnie...🤷 

No i pytania zadaję....z czystej ciekawości .

No nie wiem co tak Cię denerwuje...🤭

Ależ czemu piszesz że mnie denerwuje zakładając z góry iż np nie rozṣ̌miesza mnie to?

Wcześniej też jakiś przypał o dziwnej radości z wygranych wyborów nadrukowałeś?

Może problem z odczytem nastrojów, będący skutkiem.własnej frustracji powyborczych? 

5 minut temu, DTaras napisał(a):

znaczy... żona mu się już nie podoba?

No mi jego żona też się nie podoba. W kategorii prezydentowych Jola bezkonkurencyjna

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Co ty znowu bredzisz jakie społeczeństwo? W Polsce to na wykładach możesz zarobić na gazetę. Kwach jeździł do USA i innych renomowanych uczelni na całym świecie za które to wykłady odbierał kasę w prawdziwych pieniądzach i sporych kwotach. Które jak na tamte czasy w Polsce robiły duże wrażenie.

Zdecydowanie za dużo piszesz, ale ok , nawet w USA gdzie wykłady są szczególnie popularne czy w Angli to lewica traci wpływy zreszta w angli zawsze przeważały konserwatywne nastroje jestes oderwany od rzeczywistośći obejżałeś kila filmów krzykaczy lewackich i myslisz że oni sa wyznacznikiem nastrojów społecznych 

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy to na którym czołgu przyjechali bracia Kaczyńscy? Tak z ciekawości pytam🤣

Jak mogli przyjechać jak ich ojciec brał udział w powstaniu warszawskim? Włącz myślenie. Nie boli. Uwierz.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Może problem z odczytem nastrojów, będący skutkiem.własnej frustracji powyborczych? 

A czemu mam czuć frustrację?

Wygrał ten, na którego głos oddałem.

A takiej radości jeszcze nigdy nie było...

Pomimo wygranej dalej ataki na przeciwników....wygranego😆

Opublikowano

Tak powiem od siebie...

Ty @Agrest potrafisz dość subtelnie mnie obrazić...

Zrozumiałem o czym napisałeś...

Ale będę se dalej pytał jak będzie mnie coś ciekawiło....😆😉

Ooo, a czym to Cię obraziłem?

Chyba ego się rozbujało i białka oczu krwią podchodzą. Spokojnie spuść parę z gwizdka. Jaki miałbym powód by Cię obrażać? Nie zapracowałeś na to i raczej nie zapracujesz.

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Ooo, a czym to Cię obraziłem?

Chyba ego się rozbujało i białka oczu krwią podchodzą. Spokojnie spuść parę z gwizdka. Jaki miałbym powód by Cię obrażać? Nie zapracowałeś na to i raczej nie zapracujesz.

Źle odczytujesz.

Atakujesz tylko dlatego że ktoś inaczej to widzi.

Mi tam nie przeszkadza że inni mają inny punkt widzenia...

I nie pochlebiaj aż tak sobie z tym ....że gdybyś chciał...to byś mi...🤭

Opublikowano
Agrest napisał:

No mi jego żona też się nie podoba. W kategorii prezydentowych Jola bezkonkurencyjna

noo gagatku. Może warto się swoją zainteresowac zamiast cudze obcinać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v