Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A co kupiłeś, że wiesz? CO to popisać se nie można? Ja się pytam po raz kolejny skąd u was ta agresja po wygranej Nawrockiego?

Agresja? Mowisz o tym?

FB_IMG_1749173388039.jpg.4c148a20585eeecf41cd972306434123.jpg

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ty nie mart się o Dude człowieku. Poradzi sobie z palcem w d*pie. Martw się o tęczowego Rafała.

Ja się o jednego i drugiego nie martwię. Pisałem, ze obaj są zabezpieczeni finansowo i do biednych nie należą Ja tylko komentuję fakt, że wasz wspaniały prezydent już jest skończony w polityce między innymi przez swoją głupotę  Menel jak nazywasz Kwacha który osiągnął w życiu dużo dużo więcej niż ty zrobi po prezydenturze większą karierę nawet pijany niż wasz Duda którego nikt nie chce nawet trzeźwego i to cię boli i dlatego tak nerwowo reagujesz. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Ja bym nic nie robił. tylko wysłał kryminalnych po cywilu i pojechał za gościem.

No i można? 👏

A teraz przyznaj mi rację że tą akcję zj***li? 🤔

Opublikowano

Wpaw napisał:

Równie dobrze mogli zablokować busem poczekać aż się paliwo skończy czy bateria. Lub poczekać aż zgłodnieje i sam się podda.  To chyba dyżurny mógł się domyśleć że gość kradnie nowy samochód nie jest jakimś nieudacznikiem. I mogli wysłać ateków. Z tego co pamiętam to po posła chyba wysłali?😁

a kominiorze to są na każdej wsi. Jak OSP...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mnie nie piecze. Kupowałem jako prezent takiemu jak ty i pafnuc.

Dobra dobra jako prezent nie wstydź się przypadłość jak każda inna a nie że zaraz dla innych.

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

U nas też jest OSP ale nikt ich nie próbuje wzywać, bo wiadomo że w dzień ich nie ma, Wszystkie gdzieś pracują.😂

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Aaa sa może jakieś analizy na ile byłaby Polska bardziej wolna gdyby do tego nie doszło?🤣

Jak by wy***ali wszystkich komunistycznych sędziów ubeków, wojskowych czystka do zera .

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Agresja? Mowisz o tym?

Ale to ja to napisałem? Weź już odpocznij może. Ja ci piszę, że jesteś agresywny pomimo, że jak twierdzisz kupujesz sobie pewną maść na allegro a ty mi w odpowiedzi co ktoś w necie napisał. CO intelekt nie daje rady a potem obrażeni na badania socjologiczne .

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja się o jednego i drugiego nie martwię. Pisałem, ze obaj są zabezpieczeni finansowo i do biednych nie należą Ja tylko komentuję fakt, że wasz wspaniały prezydent już jest skończony w polityce między innymi przez swoją głupotę  Menel jak nazywasz Kwacha który osiągnął w życiu dużo dużo więcej niż ty zrobi po prezydenturze większą karierę nawet pijany niż wasz Duda którego nikt nie chce nawet trzeźwego i to cię boli i dlatego tak nerwowo reagujesz. 

Powiedz ktory masz numer sali to podeśle ci jeszcze 

hq720.jpg.de875224bff2b2e34748162b6176a741.jpg

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wchodzenie w polityke to była by degradacja , jako były prezydent może zrobić kilka wykładów na rok żeby sie nie nudzić zbytnio 

Opublikowano
Wpaw napisał:

3 minuty temu, mirro napisał(a):

Ja bym nic nie robił. tylko wysłał kryminalnych po cywilu i pojechał za gościem.

No i można? 👏

A teraz przyznaj mi rację że tą akcję zj***li? 🤔

kripy dysponowane ze 112?

Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał(a):

A Biedronka na każdy wsi?

5 minut temu, mirro napisał(a):

Ktoś ich tam wysłał i kazał to robić. 

No ktoś na pewno, sześciu ich było? Mogli go na dach wywalić 😁

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Wchodzenie w polityke to była by degradacja , jako były prezydent może zrobić kilka wykładów na rok żeby sie nie nudzić zbytnio 

To chyba żonie albo u Rydzyka bo inny nikt go nie zaprosi. A żeby jeszcze chcieli płacić jak Kwachowi czy Wałęsie to już mowy niema.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

kripy dysponowane ze 112?

No właśnie . Tak to sie teraz porobiło. Wywiad, czy rozpoznanie dla mundurowych to nie robota. Jak już wjechali to musieli iść dalej.

Edytowane przez mirro