Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

tu nei chodzi o to czy ktos pomoze rolnikom, bo nikt tego nie zrobi. Tu chodzi by tusk nie mial swojego dlugopisu! Niemcom i francji nie zalezy na polskim rolnictwie, a donald to ich przedstawiciel.

nie no PiS miał dwie kadencje z długopisem to było ok ....rozwalili wszystko co się da .

Opublikowano
Agrest napisał:

Soska z PSL ubolewa że nie mieli swojego kandydata. Musieli popierać Trzaskowskiego a wieś poparła Nawrockiego, więc tu się wszystko rozjechało.

Stwierdził iż pora na zmianę lidera w PSL 

Ciekawe czy pozbędą się Kosiniaka czy kamysza🤣

PSL już nie ma. I pewnie nie będzie, już w samorządach dużo w plecy mieli już nawet Waldek tego nie poskłada

Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

dokładnie

Pisowcom, to dopiero zależało na polskich rolnikach, jak wybory były blisko🤣

A kto to podpisał, piątkę i zielony ład? Już zapomniałeś jak plułeś na wybrańców narodu za ceny nawozów i niekontrolowany import zbóż? Młody a już schizofrenia dopadła?

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, jacor73 napisał(a):

A co dobrego zrobili poprzednicy przez 8 lat rządów?

Typowe gadanie ludzi obecnego resortu rolnictwa .Pyta się redaktor jakie macie plany na polskie rolnictwo? A co zrobili tamci przez 8lat słyszy w odpowiedzi 🤣 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

A Tusku któremu nikt nie podskoczy czego tego nie anulował tylko brnie w to dalej i gdzie ta kasa się podziała ?

Jeden drugiego wart, a ciemny lud wierzy, że jak swojego wybierze, to będzie miał lepiej.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał(a):

A Mateuszek czyim był przedstawicielem jak podpisywał zielony ład i kamienie milowe?

A miał inne wyjście , tym bardziej że były to założenia ramowe. Nikt w całej Europie nie dostrzegł zagrożenia a Mateuszek miał dostrzec?  . Czego i od kogo oczekujesz takiej biegłości umysłu.?😄 Dopiero jak zaczęły wychodzić głupoty z tym związane to i Europa się obudziła. Trzeba też pamiętać, że zielony ład to też wiele pozytywnych rozwiązań wprowadzanych ciągle wielu gałęziach gospodarki . No ale każdy ma swoje zdanie i wyłuskuje z tego to co chce.

Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał(a):

Takie namaszczenie rolników na sukces/porażkę nawrockiego jednocześnie stawia nas w roli opozycji do czosnkowskiego , teraz nawet nie ma szans na rozmowy o rolnictwie pokojowo co nawet jest logiczne skoro "niby na Lafała nie głosowaliśmy " , może właśnie o to chodziło nawrotkom by duszeni rolnicy robili rewolucje ???? bo oni następni do rzadów według magdalenki .

Spokojnie. Rafał już zapowiedział, że będzie prezydentem wszystkich Polaków :ph34r:. Poza tym nie zapominaj o polskich ogórkach na przykład 🤣.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

A miał inne wyjście , tym bardziej że były to założenia ramowe. Nikt w całej Europie nie dostrzegł zagrożenia a Mateuszek miał dostrzec?  . Czego i od kogo oczekujesz takiej biegłości umysłu.?😄 Dopiero jak zaczęły wychodzić głupoty z tym związane to i Europa się obudziła. Trzeba też pamiętać, że zielony ład to też wiele pozytywnych rozwiązań wprowadzanych ciągle wielu gałęziach gospodarki . No ale każdy ma swoje zdanie i wyłuskuje z tego to co chce.

Jasne nikt nie dostrzegał, nie rozśmieszaj moich sznurówek

Jakie to pozytywne rozwiązania wprowadził i wprowadza ten wspaniały zielony ład, to że cały przemysł w europie pada na pysk, że koszty produkcji są 10 razy większe niż na innym kontynencie?

Edytowane przez jacor73
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Jeden drugiego wart, a ciemny lud wierzy, że jak swojego wybierze, to będzie miał lepiej.

To dla czego ten krzyk ? Zmieniła się władza a polityka pozostała ta sama. Jak byłeś w d*pę kopany tak będziesz nadal. A taki @Bogdan_ja i inni się cieszą że Pis odsunęli  od władzy, tylko że nic się nie zmieniło oprócz ludzi przy korycie.

Opublikowano
jacor73 napisał:

Teraz, wojtal24 napisał(a):

dokładnie

Pisowcom, to dopiero zależało na polskich rolnikach, jak wybory były blisko🤣

A kto to podpisał, piątkę i zielony ład? Już zapomniałeś jak plułeś na wybrańców narodu za ceny nawozów i niekontrolowany import zbóż? Młody a już schizofrenia dopadła?

te ostatnie pytanie to do mnie? poprostu dziwię się ze tu w tym temacie zarówno zwolennicy jednych jak i drugich się opluwa ubliża i dala by się pokroić za swoim a zarówno wszyscy od lewą do prawa i od prawa do lewą mają rolników i rolnictwo głęboko w d...e

• Thanks 1
Opublikowano

Po kolejnej wypowiedzi Soski ewidentnie widać że rozpoczynają kampanię prezydencką. Po tonie wypowiedzi to wychodzi że lada chwila będzie po koalicji.

Bardzo dziwne a zarazem ciekawe zachowanie. 

Opublikowano

Dociśnięcie rolników stało się faktem , Lafał nie bedzie podpisywał zwężania ulic w Wawwie ale jak zwęzić dochody rolników , bo to rolnicy według niego produkują CO2 , są nie eko, maja kopciuchy itd. Na pierwszy ogień tak jak zaplanowali będzie przyśpieszone wyludnienie prowincji np. przez zróżnicowanie płac regionalnie .Następny plan to zmuszanie do oddawanie pola w dzierżawę w zamian za dopłaty . No i opomiarowanie wody bo to musi prywatnie zrobic dla Sorosa po znajomości :) itd.

Opublikowano
2 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

JA SIE PYTAM    AGDZIE JEST KOŁODZIEJCZYK? pamietacie go? uja, jak was zrobił w uja

U dilera🤭

Opublikowano
1 minutę temu, GABBER85 napisał(a):

JA SIE PYTAM    AGDZIE JEST KOŁODZIEJCZYK? pamietacie go? uja, jak was zrobił w uja

Kołodziej czy jak mu tam cały czas przegląda raporty🤣

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

chyba obecnie KO ma sporo gorzej , przypomnę żę PIS miał swojego min. rolnictwa Wojciechowskiego , dopłaty nie wzrosły a zostały dodatkowo pogmatwane , dopłaty dobrostanowe według mnie to porażka , zwiekszenie biurokracji . ten zielony ład został uchwalony pod rządami PIS .  

Opublikowano
1 minutę temu, GABBER85 napisał(a):

Jak ja mówiłem że jest śliski jak kondon to mnie chcieli zjeść. A najgorsi byli znajomi gospodorze mundre byly...A teraz jak ich pytam o niego to cicho sza

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

.... a zarówno wszyscy od lewą do prawa i od prawa do lewą mają rolników i rolnictwo głęboko w d...e

Jak widać znakomita większość tego forum żyje w "bańce mydlanej" i myśli, że ich prezydent sprawi, że życie stanie się łatwiejszym

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

To dla czego ten krzyk ? Zmieniła się władza a polityka pozostała ta sama. Jak byłeś w d*pę kopany tak będziesz nadal. A taki @Bogdan_ja i inni się cieszą że Pis odsunęli  od władzy, tylko że nic się nie zmieniło oprócz ludzi przy korycie.

złodziejskie bydło musi być jeszcze rozliczone 😲...ja wierzę w prawo i sprawiedliwość 🤪

Edytowane przez Bogdan_ja