Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

alfons jak przegra jest skończony i ma poważne problemy prawne tak samo jak jego żona co poświadczyla  nieprawdę ..postępowanie już jest i to nie jest jedyne które będzie ...przegrana to koniec dla nich kariery 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Patrzcie jak się wszystko zmieniło , o rolnika praktycznie w debatach cisza , nie było ustawek ze znów kandydaci odwiedzaja rolników podziwiając park maszynowy itp. , a tu naWrotki podziekował rolnikom za głosy ni z gruszki i pietruszki - czyli co teraz teczowy lafał bedzie gnebił rolników bo przekaz poszedł ze rolnicy na trzaska nie głosowali i z całym rezonem moze Lafł dokręcic śrubę rolnikom.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, marks50 napisał(a):

Patrzcie jak się wszystko zmieniło , o rolnika praktycznie w debatach cisza , nie było ustawek ze znów kandydaci odwiedzaja rolników podziwiając park maszynowy itp. , a tu naWrotki podziekował rolnikom za głosy ni z gruszki i pietruszki - czyli co teraz teczowy lafał bedzie gnebił rolników bo przekaz poszedł ze rolnicy na trzaska nie głosowali i z całym rezonem moze Lafł dokręcic śrubę rolnikom.

Rolnikom na pewno lepiej z Trzaskiem nie będzie...u rolników wg sondażu 80%do 20%

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

alfons jak przegra jest skończony i ma poważne problemy prawne tak samo jak jego żona co poświadczyla  nieprawdę ..postępowanie już jest i to nie jest jedyne które będzie ...przegrana to koniec dla nich kariery 

ks. Stryczka i Gajadhura już "skazali" , kto następny?

• Like 2
Opublikowano

a co zrobił dobrego PIS rolnikom ? przypominam żę kaczyński jest zwolennikiem przekierowania srodków z rolnictwa na armię ja pomsłów pis na rolnictwo nie widziałem 

1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Rolnikom na pewno lepiej z Trzaskiem nie będzie...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Rolnikom na pewno lepiej z Trzaskiem nie będzie...

To wiedzą wszyscy ale te podgadanie nawrotki dostaniemy rykoszetem jak zawsze i miasto powie dobrze chłopom , niech będzie zielony ład skoro na lafała nie głosują . Wcześniej zbieraliśmy karne ciegi że niby rolnicy głosowali na PiS a ci otworzyli urynę , tak teraz dostana merkosulem i zielonym ładem bo nie głosowali na Lafała a skod w ogóle nawrotki wie jak głosowali rolnicy ??? przeciez w sondażu nikt nie podaje zawodu ???

Całą kadencje milczał na temat rolników a teraz dziękuje za głosy ???? Nie dziękował emerytom  60+ ale rolników jakoś wyszczególnił a pewnie nie zatańczył nawet jednego tańca z KGW, nie zjadł obiadu u rolnika ale chyba z zemsty wkopał rolników . 

Edytowane przez marks50
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

a co zrobił dobrego PIS rolnikom ? przypominam żę kaczyński jest zwolennikiem przekierowania srodków z rolnictwa na armię ja pomsłów pis na rolnictwo nie widziałem 

Pokaż mi pomysły na rolnictwo obecnych nieudaczników. 🤣🤣🤣

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

tu nei chodzi o to czy ktos pomoze rolnikom, bo nikt tego nie zrobi. Tu chodzi by tusk nie mial swojego dlugopisu! Niemcom i francji nie zalezy na polskim rolnictwie, a donald to ich przedstawiciel.

A Mateuszek czyim był przedstawicielem jak podpisywał zielony ład i kamienie milowe?

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

Soska z PSL ubolewa że nie mieli swojego kandydata. Musieli popierać Trzaskowskiego a wieś poparła Nawrockiego, więc tu się wszystko rozjechało.

Stwierdził iż pora na zmianę lidera w PSL 

Ciekawe czy pozbędą się Kosiniaka czy kamysza🤣

Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

tu nei chodzi o to czy ktos pomoze rolnikom, bo nikt tego nie zrobi. Tu chodzi by tusk nie mial swojego dlugopisu! Niemcom i francji nie zalezy na polskim rolnictwie, a donald to ich przedstawiciel.

dokładnie

Opublikowano

Takie namaszczenie rolników na sukces/porażkę nawrockiego jednocześnie stawia nas w roli opozycji do czosnkowskiego , teraz nawet nie ma szans na rozmowy o rolnictwie pokojowo co nawet jest logiczne skoro "niby na Lafała nie głosowaliśmy " , może właśnie o to chodziło nawrotkom by duszeni rolnicy robili rewolucje ???? bo oni następni do rzadów według magdalenki .

Opublikowano
30 minut temu, jarecki napisał(a):

dlaczego głupich ? Ja uwazam żę trzeba dać szanse KO , niech sie wykażę teraz .

Oczywiście. Trzeba też zamówić kontener długopisów. Może wystarczy do końca kadencji 🤣 :ph34r:.

28 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

wioskowym ciemnogrodem nie wygrywa się wyborów prezydenckich 

To co kandydaci robili na wsi skoro tam ciemnogród ?

13 minut temu, GABBER85 napisał(a):

siedzicie tu , pieprzycie głupoty zamiast iśc i  głosować , to wygrają chlopcy kakaowcy

Byłem ale powiem Ci, że dużo osób nie poszło. Ponadto zobaczymy ile głosów było nieważnych bo na pewno były.

Teraz, jacor73 napisał(a):

A Mateuszek czyim był przedstawicielem jak podpisywał zielony ład i kamienie milowe?

A Tusku któremu nikt nie podskoczy czego tego nie anulował tylko brnie w to dalej i gdzie ta kasa się podziała ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v