Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Wciąganie czegos to od razu cpun? ja czasem biore tabake :) niektrorzy pala papierosy, a inni wciagaja wodke kieliszkami! sposob pobierania nie mowi o tym co sie pobiera! a moze to digoksyna, bo ma bradykardie? A są niektrorzy co do odbytu sobie różne rzeczy wladaja czy wciagaja, robia sobie politycy nawet z takimi zdjecia! to Wam nie przeszkadza?

Słyszałem że vodka wlana w gumiaki też działa i alkomat nie wykaże prawda to?

• Haha 3
Opublikowano

Głos na Bążura Prince Polo to głos na mściwego, rudego führera z Sopotu i dalsze niszczenie kraju. W maju powstrzymamy to szaleństwo, pogonimy oprychów z koalicji 13 grudnia i wygramy z Owsicą. Mam też apel do wyborców Konfederacji: Szanuję Sławka Mentzena i wiem, że Nawrocki to nie wasza bajka, ale wszyscy mamy wspólny cel – odsunięcie Rafałka od władzy. Dlatego w drugiej turze zawalczmy razem o Polskę! ✌️

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

a inni wciagaja wodke kieliszkami! sposob pobierania nie mowi o tym co sie pobiera

Taaaak ale zawsze w towarzystwie a nie samotnie. A poza tym mógł zaproponować Trzaskowskiemu i poczęstować go. Tak wyszedł na uzależnionego i jeszcze że nie potrafi się zachować.🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@ravoj ale daleko nie trzeba szukać. Na Komendanta Głównego Policji wrzucili gościa który odpalił w budynku granatnik przemycony przez granicę z Ukrainy ...

I zamietli to pod dywan jakby sprawy nie było, w d*pie mają procedury i prawo. Ale chłopaka z ulicy wy***ali no mandatu za maseczkę nie chciał wypisać, to są ich metody. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Głos na Bążura Prince Polo to głos na mściwego, rudego führera z Sopotu i dalsze niszczenie kraju. W maju powstrzymamy to szaleństwo, pogonimy oprychów z koalicji 13 grudnia i wygramy z Owsicą. Mam też apel do wyborców Konfederacji: Szanuję Sławka Mentzena i wiem, że Nawrocki to nie wasza bajka, ale wszyscy mamy wspólny cel – odsunięcie Rafałka od władzy. Dlatego w drugiej turze zawalczmy razem o Polskę! ✌️

Nie wiem czy krzyki i większa czcionka przekona mądrzejszych, myślących, te metody docierają tylko to plebsu, ludzi głupich zwyczajnie ( nie neguje głosowania na Nawrockiego, kto chce głosuje na tego albo tamtego)  Kurde nie lubię Trzaska, ale czemu tylko PiS tak wrzeszczy, krzyczy i szczuje, to jakoś argumentami się nie da?  U nas w mieście żadne plakaty nie są  pomazane, ale Trzaskowskiego wszystkie, co z Wami nie tak? 

Edytowane przez ravoj
  • Haha 1
Opublikowano

Spokojnie bo się spocicie. Też uważam , ze nie powinien tego brac na wizji, ale ....moze to sa leki :) jakos musi sie z tego wylgac. Nie za bardzo jestem zorientowany w tych nazwach narkotykow czy dopalaczy, ale robil jakis test i wyszedl negatywny?! ja tylko tabake i to w niewielkich ilosciach, tylko jak mie sie spac chce a mam jeszcze cos do roboty. Moze on tez tylko tabake pod dziasla wklada?  :) Mna sie nie przejmujcie, ja i tak wole karola snapsa czy jak tam to nazywacie, niz rafalka teczowego z poszerzonym kanalem.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, ravoj napisał(a):

Ale można to robić szanując drugiego, jakoś kulturalnie, żeby nie było jak memów dla Hubertusa robić,   a można z pogardą, chamsko, z jakąś taka nienawiścią i wyższością, bo ktoś nie jest "ich".  Oni dosłownie wyrzucali  z roboty ludzi naprawdę mądrych i zaradnych, uczciwych, zastępując swoimi partyjnymi debilami, bez względu na predyspozycje i umiejętności, często upodlając drugiego człowieka, a znam takich przypadków dużo.. to jest k**wa patriotyzm? 

I tak było od wieków i tak będzie na wieki wieków amen. Myślisz że mencen będzie inny przy korycie? Władza jest jak narkotyki.

Opublikowano
2 minuty temu, ravoj napisał(a):

Nie wiem czy krzyki i większa czcionka przekona mądrzejszych, myślących, te metody docierają tylko to plebsu, ludzi głupich zwyczajnie ( nie neguje głosowania na Nawrockiego, kto chce głosuje) 

Mądrzejsi nie zagłosują na trzaskowskiego

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

"Nie mówię że miał taki obowiązek, ale - jeśli by się zgodził to  musiała by je zrobić jakaś niezależna instytucja i wtedy wszystko byłoby klarowne. No bo co w sumie ,,Trzask" traci ? Parę minut życia na naszczanie do pojemnika i oddanie go do analizy ?

Yyyyyyy to może niecackać się i zrobić im od razu badanie nasienia i kolonoskopię?😂

Ale badanie nasienia z kolonoskopii?

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, ravoj napisał(a):

I zamietli to pod dywan jakby sprawy nie było, w d*pie mają procedury i prawo

Albowiem okazało się że umoczonych było więcej. A poza tym nikt, nigdy żadnego suveniru na granicy nie meldował celnikom ani nie przechodził kontroli. Bo zwyczajnie debile o tym nawet nie wiedzieli.

• Like 1
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

po co ma sie badać skoro to gangus ma problem i pobiera pod wargę 🤣

Bo ma skierowanie na IKP z okazji 40 urodzin i jest za darmo na NFZ.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

Spokojnie bo się spocicie. Też uważam , ze nie powinien tego brac na wizji, ale ....moze to sa leki :) jakos musi sie z tego wylgac. Nie za bardzo jestem zorientowany w tych nazwach narkotykow czy dopalaczy, ale robil jakis test i wyszedl negatywny?! ja tylko tabake i to w niewielkich ilosciach, tylko jak mie sie spac chce a mam jeszcze cos do roboty. Moze on tez tylko tabake pod dziasla wklada?  :) Mna sie nie przejmujcie, ja i tak wole karola snapsa czy jak tam to nazywacie, niz rafalka teczowego z poszerzonym kanalem.

Noż spokojnie, rozumiem. Snus to czysta nikotyna, daje kopa. Badanie pokazał? Toż żony siki zaniósł do diagnostyki i ma czyste badania, mój znajomy tak raka prostaty wykrył bo nasikał koledze na badania do służby. Toż tak robia ludziska 

• Thanks 1
Opublikowano

Oczywiscie , ze rafalek to przedluzenie fi...a rudego. On bedzie mial tyle do gadania, co wszyscy wspolpracownicy tuska. Przeciez rudy to despota, nie toleruje sprzeciwu, wiec jak sobie wyobrazacie samodzielnosc teczowego? On ze strachu przed tupnieciem noga zesra sie z tego porozciaganego odbytu. o drugie on jest spolegliwy - taki pekinczyk, ktory musi miec pana , by sie nie zgubic. Predzej karol sie odwinie, powie ze czegos nie podpisze nawet pisowi, widac ze ma testosteron. Oni sa jak pekinczyk i owczerek   :)

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, ravoj napisał(a):

Toż żony siki zaniósł do diagnostyki i ma czyste badania,

A w wyniku badania napisali. "Bardzo nam przykro ale Pański koń ma cukrzycę".🤣

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, ravoj napisał(a):

Noż spokojnie, rozumiem. Snus to czysta nikotyna, daje kopa. Badanie pokazał? Toż żony siki zaniósł do diagnostyki i ma czyste badania, mój znajomy tak raka prostaty wykrył bo nasikał koledze na badania do służby. Toż tak robia ludziska 

I ja badania krwi za szwagra robiłem, jest spawaczem ale próby wątrobowe miał za wysokie🤭

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Mądrzejsi nie zagłosują na trzaskowskiego

To nie chodzi o mądrość lecz o świadomość. Ludzie mądrzy głosują na PiS i na PO, mądrzy też głosują na Konfe, ale tylko głupcy krzyczą, knują i obrażają tych innych na siłę próbując przekonać do swoich racji. 

A może @racyl Ty się mylisz? Może jesteś zmanipulowany? Tak jesteś pewien siebie? Bo ja mam wątpliwości kto będzie lepszym wyborem. 

Gdybyśmy byli świadomi swojej nieświadomości świat wyglądałby inaczej. 

• Like 1
Opublikowano

wlasnie czytam o tych snusach , toz to nikotyna , 2 x tyle co w papierosie. Moj wujas 2 papierochy wypalal jeden od drugiego, czyli takiego snusa przyjmowal. No i prawdziwe palil - popularne, klubowe :) Fakt, zle zrobil, powinien rafala poczestowac, no coz moze mial ostatniego? Moze powinni kazdemu kandydatowi robic testy, na obecnosc narkotykow, badania przesiewowe, morfologi , enzymy, poziom testosteronu, by nie plakac na mownicy, kardiologia , eeg. K.....a dziecia trenujacym sporty walki to robia, a tym sk....a w poiltyce nie mozna? Kazdemu !!!! bez wyjatku. Okreslic jakies parametry i tyle. 

Opublikowano
44 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

Politycy PO chcą przebadać Nawrockiego wykrywaczem kłamstwa. A może by tak przebadać nim obu kandydatów? Ciekawe czy Trzaskowski się zgodzi? Pewnie nie, tak jak na narkotesty!

A to trzasku coś wciągał na wizji?

Co do wykrywacza, może wreszcie dałoby się ustalić wersję z mieszkaniem jerzego.

• Haha 1