Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jacy koledzy tacy eksperci ....gangus wie kto go sprzedał i dlaczego ,nie zrobi nic bo nic nie może bo wie co na niego mają i wie że może wypłynąć więcej faktów ....jedyne co mu zostanie to pojedynek we frikach z murano 🤣🤣🤣🤣🤣 

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jacy koledzy tacy eksperci ....gangus wie kto go sprzedał i dlaczego ,nie zrobi nic bo nic nie może bo wie co na niego mają i wie że może wypłynąć więcej faktów ....jedyne co mu zostanie to pojedynek we frikach z murano 🤣🤣🤣🤣🤣 

To twoi koledzy .

Opublikowano (edytowane)

to nie są moi koledzy ...mi oni nie przeszkadzają i krzywdy nikomu tym nie robią tylko sobie ....ponoć Bóg ich stworzył na podobieństwo siebie 🤪...ponoć był nieomylny 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

To jest ciekawe rozwiązanie problemów🤭

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to nie są moi koledzy ...mi oni nie przeszkadzają i krzywdy nikomu tym nie robią tylko sobie ....ponoć Bóg ich stworzył na podobieństwo siebie 🤪...ponoć był nieomylny 🤣

A kto stworzył pisiorów .

Bogdan i tak im nie przetłumaczysz bo pisiory to sekta nie partia szkoda na nich klawiatury. 

Czytając to co piszą tu niektórzy to się nie dziwię że społeczeństwo postrzega rolników jako nieudaczników,  jak już tak słodzicie tym gangsom to napiszcie na wstępie że nie jesteś jeden I drugi rolnikiem by nas społeczeństwo nie mieszało z wami .

Opublikowano

O patrzcie następny lepszy od nas!? 

Cuś jak Jacuś🤭😁

Opublikowano

1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

I znów.. Nic nie wiesz jak to działa. Ochrona jest po to żeby nie było waletów. Biorą za otwarcie drzwi i to jest w sutenerstwie współudział. Kto może wejść? Tylko koledzy królika. Dziewczyny to tylko duża paczka. U ochroniarza w hotelu załatwisz więcej niż u taksiarza...

Czasy się zmieniły.

Dziś ochroniarz goni po korytarzach

Za nacpanymi i pijanymi 

8 minut temu, Wpaw napisał(a):

O patrzcie następny lepszy od nas!? 

Cuś jak Jacuś🤭😁

Trudno być gorszym od wyborcy alfonsa..

Może tutaj ktoś odpowie czemu Adrian będzie mieszkał w Krakowie a nie wśród swoich wyborców??

W pogodzie nie zrozumieli pytania...

• Haha 1
Opublikowano
witejus napisał:

A ty czego pragniesz, Trzaskowskiego?

Mówisz? O to chodzi? A ja głupi myślałem, że o stanowisko.

witejus napisał:

Niezwykle dobrze poinformowany, musieli  w TVN lub TVP Info mówić

Coś się nie zgadza?

jarecki napisał:

W legi cudzoziemskiej francuski jezyk nie jest potrzebny , no chyba ze ktoś po kilku fakultetach z języków obcych i chce troche emocji doznać 

Nie zgadzam się z tym.

Bogdan_ja napisał:

PiS go wsadził do IPN żeby zrobił tam burdel dla swoich ...szambo wybija 🤣🤣🤣🤣

Te rewelacje, mam wrażenie, to tło dla przyszłego kryształu. Nie wierzę póki nie zobaczę a nie zobaczę bo Nawrocki będzie prezydentował. Trudne dla niego nie są (dziew)czyny a ludzie z którymi na bank do dziś się buja. To nie jakiś tam Murański. Te wszystkie wybryki wskazują iż to jest chłopak na posyłki. Kto go posłał Kaczyńskiemu? To jest ciekawe. To jest jednostka niepewna. Bez skrupułów bym odstrzelił gdyby został ranny i musiał zostać.

Opublikowano
17 minut temu, DTaras napisał(a):

Nie zgadzam się z tym.

znam dwóch z legi i zapewniam Cie żę po francusku to oni nic nie rozumieli , po kilku latach coś złapali w rozmówkach , jeden nawet pracuje w otoczeniu rzadu .

• Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

17 minut temu, DTaras napisał(a):

Nie zgadzam się z tym.

znam dwóch z legi i zapewniam Cie żę po francusku to oni nic nie rozumieli , po kilku latach coś złapali w rozmówkach , jeden nawet pracuje w otoczeniu rzadu .

Zacząłem pisać ale poprzestańmy na ty, że jak pojedzie na trzy miesiące na obóz to nie sposób aby się nie nauczył.

Krzysztof81 napisał:

Nauka francuskiego i jego znajomość  jest obowiązkowa.

Nawet na ich stronie jest to napisane.

Widzę 81 to na kierowcę by jeszcze mogli wziąć.. Aplikuj.

Opublikowano
57 minut temu, jacus napisał(a):

Trudno być gorszym od wyborcy alfonsa..

Może tutaj ktoś odpowie czemu Adrian będzie mieszkał w Krakowie a nie wśród swoich wyborców??

W pogodzie nie zrozumieli pytania...

Gorszy chyba tylko wyborca trzaskowskiego...😅

Ty mieszkasz koło kupki gnoju i dobrze jest 😁  czepiasz się Adriana co to ma być?

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nauka francuskiego i jego znajomość  jest obowiązkowa.

Nawet na ich stronie jest to napisane.

gdzie to niby jest napisane 🤪

""""Co NIE MA znaczenia przy wstąpienia do Legionu

Twoje obywatelstwo (czy jesteś Brazylijczykiem, Hindusem, Rosjaninem, Japończykiem itd.) nie ma znaczenia

pochodzenie twojej rasy nie ma znaczenia

Twoja religia nie ma znaczenia

Twoja nieznajomość języka francuskiego nie ma znaczenia

Twoje wykształcenie nie ma znaczenia

Twoje opcje nie mają znaczenia

Twój status społeczny nie ma znaczenia

Twój status zawodowy nie ma znaczenia

Twój stan cywilny (wolny, żonaty, rozwiedziony) nie ma znaczenia

nie ma znaczenia, czy byłeś wcześniej żołnierzem, czy osobą cywilną"""

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

nie dlugo expertami w tvpo beda żule z pod budki z piwem! "panie, jo go widziolem, tego nawrockiego jak z panienka szedl" 😂 tacy experci jaka telewizja 🤮

Panie a ja go widziałem jak szedł z chłopakiem.🤣

Opublikowano
14 minut temu, DTaras napisał(a):

Zacząłem pisać ale poprzestańmy na ty, że jak pojedzie na trzy miesiące na obóz to nie sposób aby się nie nauczył.

Widzę 81 to na kierowcę by jeszcze mogli wziąć.. Aplikuj.

Kolegi śp dziadek był w Legii, walczył w Afryce w Kongu w latach 60. Coś tam kiedyś opowiadał jak u niego byłem ale bez entuzjazmu, mało to wspólnego miało z romantyczną przygodą. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

tylko umieć czytać i pisać we własnym języku 

W swojej karierze miałem kilku żołnierzy, którzy nie byliby w stanie spełnić tego wymogu.

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

rekrut nie musi znać francuskiego tylko umieć czytać i pisać we własnym języku 

Rekrut nie, ale nauka francuskiego i jego podstawowa znajomość jest obowiązkowa. 

Ponoć bardzo dobrze uczą. Z resztą to chyba logiczne, że muszą słuchać i wykonywać rozkazy wydawane po francusku.

Nie wierze że ktoś kto niby tam był nie potrafi się w tym języku porozumieć. Fakt że bardzo trudny język. Uczyłem się 4 lata i d*py nie urywa🤣.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v