Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

"nawrocki jest skończony" - odcinek 2749 :D 

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jeszcze sie okaże że jest kryptogejem 🤣🤣🤣🤣...bym się nie zdziwił 😲

chyba masz na niego ochotę, podoba ci się karolek :D 

Opublikowano

tak naprawde w tej chwili to się już nic nie zmieni , wyborcy już wybrali , to już tylko może być demobilizacja elektoratu ale ile osób 200 tys może zrezygnować z wyborów ? 

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

taki śmieć kandydatem na prezydenta ...jakim głupcem trza być żeby to coś popierać ...🤣

Zaraz tam śmieć. Każdy coś gdzieś nawywijał i jeszcze mu się nie przedawniło. Faktycznie jednak - do sejmu jeszcze ujdzie. Pod żyrandol nie bardzo...

Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

taki śmieć kandydatem na prezydenta ...jakim głupcem trza być żeby to coś popierać ...🤣

Ogar męskie czy żeńskie to były urwy?

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Tylko twardym wyborcom PO i PIS można im coś kazać . A przede wszystkim jest ich w jednym i drugim około 30 % a w konfederacji to tak nie działa. Z resztą widać to po pozostąłych liderach którzy mówią że będą głosować przeciwko trzaskowskiemu. 

mentzen nie ma władzy nad pozostałymi liderami a co dopiero nad wyborcami może mieć 😂

Jak oceniać prawdomówność obu kandydatów to trzaskowski wypada znacznie gorzej bo sam neguje to co wcześniej mówił. To trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć

Widzisz alfons niczego się nie wypiera ze swojej przeszłości a trzaskowski wypiera się nawet tego co sam mówił, robił i co jest uwiecznione audiowizualnie .

Trzaskowski sam ze sobą jest sprzeczny więc jak można mu zaufać no chyba że się wyłączy rozum, oczy i słuch

A słuchałeś alfonsa?? Co ile zdań zmienia zdanie i kłamie??

2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

jego zdanie to zdanie rudego, a rudy ma w d*pie czy rafal się z tym zgadza czy nie. wszyscy sie smiali, jak to kaczor mowi co ma robic mateusz. nie zauwazaja, ze w PO jest monarchia absolutna, gdzie zdanie rudego jest swiete. rafal krzyczy,ze on jest samodecydujacy,ma doswiadczenie i nikt mu nie bedzie mowil co ma robic! rudy jak to slyszy, kolki ze smiechu dostaje😂

A w pis-ie jaką jest monarchia? Dożywotnio prezes będzie bogiem a potem kto?

56 minut temu, Leszy napisał(a):

Konfederacja w poprzednich wyborach 1 547 364 głosów. Mentzen  2 902 448 głosów i to przy zgarnięciu przez Brauna 1 242 917 głosów. Więc jak Bosak chce sobie trwać stabilnie przy stabilnych 6% to niech się na Mentzena wypina. 

A potem włącza się gen autodestrukcji i cyk 10%w dół.

Oni chyba mają jakiegoś czipa wszczepionego

Nadchodzi chwila i odlot..

Opublikowano

w tvpo trabia, ze nest jeszcze tzw uspiony elektorat trzaskowskiego! ktory musi sie obudzic i isc do wyborow. jeśli uda sie zmobilizowac, rafal wygra! dziwne, wynika z tego ze pos juz nie wiecej mozliwosci, ze z prawicy w 1 turze poszlo 100% wyborcow, tu sie juz nie da nikogo zmobilizowac! k....a jak oni wszystko wiedza! próbują pokazac, ze rafal na pewno wygra, tylko trzeba ruszyc dupy, bo karol nie ma szans bo juz nikt w domu nie zostal😎😂

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

tak naprawde w tej chwili to się już nic nie zmieni , wyborcy już wybrali , to już tylko może być demobilizacja elektoratu ale ile osób 200 tys może zrezygnować z wyborów ? 

7,8 % niezdecydowanych jeszcze jest.

Opublikowano
6 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

w tvpo trabia, ze nest jeszcze tzw uspiony elektorat trzaskowskiego! ktory musi sie obudzic i isc do wyborow.

w więzieniach to będzie teraz ponad 100% dla trzaskowskiego :D 

Opublikowano

Nie ma niezdecydowanych. Są tylko tacy co tak mówią. 

Poparcia mają prawie jednakowe. Wygra ten co więcej ludzi zmobilizuje. Lub bardziej ludzi przestraszy przeciwnikiem. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

może ludzie wstydzą się swoich wyborów albo nie chcą powiedzieć , tak mi się wydaje nigdy w sondażach nie ma stwierdzenia żę ludzie się wstydza zdradzic swoje preferencje wyborcze , nie ma takiej opcji w odpowiedzi 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pokazują prawdę o gangsterze, alfonsie, kibolu i wyludzaczu mieszkań ?? To nie wina telewizji, a Kaczora który wybrał sobie takiego wspaniałego kandydata ...

To jest prawda według cb? 

Nie pogrążaj się....

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Skoro nie prawda i oszczerstwo to niech Alfons złoży pozew w sądzie i po sprawie ;)

I co to da? Jak będzie po ptokach....

Opublikowano

Ale jaja forumowe pisiory produkują się jaki to Mentzen jest skończony. A tym czasem Bielan spin doktor pisu tego samego Mentzena przeprasza. Znowu życie boleśnie z was zawszawiło. Po co Bielan przeprasza skończonego Mentzena?

- Bielan w wywiadzie rano w przypływie frustracji po tym jak puściły mu zwieracze stwierdził, że Mentzen musi zastopować wygraną Trzaskowskiego. Bo będzie ponosił odpowiedzialność za jego decyzje. Musi zastopować jak? Bielan odchodzi od zmysłów.

- Mentzen mu odpisuje że między innymi i tu słowa Mentzena nie on wykreować wizerunek kandydata na mało lotnego osiłka.  Oraz pisze, że to pokazuje, że pis traktował by konfę jako przystawkę.

- Po czym Bielanowi znowu mięknie rura i grzecznie przeprasza.

Kabaret jakich mało nikt tak nie zrobi głupków z wyborców jak pis ze swoich. Walczą o poparcie Mentzena dla Batyra a w rezultacie Mentzen zamiast poprzeć nazywa Nawrockiego niezbyt lotnym osiłkiem. Gamonie 

Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał(a):

Dla mnie osobiście to "piwko" Mentzena jest jak pocałunek Judasza, ale co ja się tam znam.

Jak wygra Trzaskowski i zacznie podpisywać tęczowe ustawy itp. Prawi wyborcy zwalą winę na Mencena...