Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, PRIMO napisał(a):

Oj nie wiem nie wiem. 

Może to tak ma wyglądać. 

Głupki dały się złapać i już wieszczą wielką klęskę. 

Czas pokaże kto miał rację a kto nie. 

A co tu pokazywać Trzaskowski i PO wyzywali konfederację od najgorszych to jak z takimi ludźmi pić piwo .

Za darmo to on nie usiadł z trzaskowskim przy tym piwie

• Like 2
Opublikowano

Oj Batyrowi nie idzie.

Rozmowa z Mentzenem marnie jeszcze mu Sławek szpile wsadzał.

Debata z Trzaskowskim denerwował się wodę pił a na koniec chemicznie musiał się wyluzować

Trzaskowski wypadł u Mentzena dużo dużo lepiej i jeszcze na piwo poszli.

NO i dzisiejszy marsz u Trzaskowskiego 3 razy tyle ludzi. 

1 minutę temu, racyl napisał(a):

A co tu pokazywać Trzaskowski i PO wyzywali konfederację od najgorszych to jak z takimi ludźmi pić piwo .

Za darmo to on nie usiadł z trzaskowskim przy tym piwie

Porobili was @nie @witejus po prostu wyborów jeszcze nie było a wy już wyjecie. Mentzen wie dobrze, że strategicznie długo falowo dla konfy lepiej jak teraz wygra Trzaskowski. Gra idzie o to by za parę lat to pis był przystawką do konfy a nie tak jak teraz konfa do pisu.

• Haha 2
Opublikowano

Może Mentzen P0szedł na piwo P0 wyciągać brudy i P0 nagrywał i w środę wystąpieniem wyjawi haki i P0grąży trzaska. 

Tu nie ma innego logicznego wytłumaczenia. 

Albo tak zrobi albo przepadnie jak Kołodziejczak w agrouni

• Like 1
  • Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano

Kolejny narcyz. Jeden w polityce drugi na forum🤣

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Porobili was @nie @witejus po prostu wyborów jeszcze nie było a wy już wyjecie. Mentzen wie dobrze, że strategicznie długo falowo dla konfy lepiej jak teraz wygra Trzaskowski. Gra idzie o to by za parę lat to pis był przystawką do konfy a nie tak jak teraz konfa do pisu.

Marzenie ściętej głowy. na konfederację głosowali ludzi co chcieli aby z PO cxzy pis nie wchodziła w rządy

Zwyczajna głupota memtzena siadać z człowiekiem który go wcześniej nazywał faszystą i w dodatku w swoim lokalu

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myśli jak ty....

Aby się napchnąć....

Widzi co się dzieje i załatwia sobie i kolegom stołki...

Pręczej mentzena wyrzucą z konfederacji bo żaden z nich nie poszedłby z trzaskowskim na piwo

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, racyl napisał(a):

Marzenie ściętej głowy. na konfederację głosowali ludzi co chcieli aby z PO cxzy pis nie wchodziła w rządy

Zwyczajna głupota memtzena siadać z człowiekiem który go wcześniej nazywał faszystą i w dodatku w swoim lokalu

Vance nazywał Trumpa faszystą teraz jest jego vice także tego. To jest polityka. A gra Mentzena jest aż nad to czytelna. Pisałem już o tym ileś dni temu, że tak powinien robić. Dodam nieskromnie.

Opublikowano
23 minuty temu, hubertuss napisał(a):

NO i dzisiejszy marsz u Trzaskowskiego 3 razy tyle ludzi

Wedlug mnie 150tys ludzi na marszu Trzaskowskiego to jest porażka tyle było według PO , warszawa to może nie jest kolebką PO ale ponad połowa Warszawiaków popiera tą partie jak odliczyć przyjezdnych to zbyt mało a u Nawrockiego te 50 tys to sporo na poparcie jakie ma w stolicy 

Opublikowano

Już raz strzelił sobie w kolano opowiadając o płatnych studiach i aborcji na życzenie z gwałtu .

Wygląda na to że Mentzen chcę byc naturalny a efekt jest odwrotny

Opublikowano
21 minut temu, Agrest napisał(a):

Kolejny narcyz. Jeden w polityce drugi na forum🤣

Żaden narcyz po prostu rozumiem pewne rzeczy bardziej niż większość tutaj. Jak by to nie zabrzmiało tak właśnie jest. Poszukaj z tydzień temu już o tym pisałem, ze to najlepiej dla konfy. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Vance nazywał Trumpa faszystą teraz jest jego vice także tego. To jest polityka. A gra Mentzena jest aż nad to czytelna. Pisałem już o tym ileś dni temu, że tak powinien robić. Dodam nieskromnie.

Ci dwaj z USA to chociaż mają jakieś wspólne wartości a trzaskowski i mentzen kompletnie z innej bajki

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Żaden narcyz po prostu rozumiem pewne rzeczy bardziej niż większość tutaj. Jak by to nie zabrzmiało tak właśnie jest. Poszukaj z tydzień temu już o tym pisałem, ze to najlepiej dla konfy. 

Mentzena nie będzie w konfie tak jak kołodziejczaka w agrounii

Opublikowano

Wbrew pozorom Trzaskowski też ma wartości , i bardzo dobrze zademonstrował je u Mentzena , możemy się nie zgadzać ale nie wyparł się nic w co wierzy 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Już raz strzelił sobie w kolano opowiadając o płatnych studiach i aborcji na życzenie z gwałtu .

Wygląda na to że Mentzen chcę byc naturalny a efekt jest odwrotny

Mówił o płatnych studiach i g mu to zaszkodziło. To samo z gwałtem. Efekt jest dobry Mentzen grana porażkę pisu i z jego elektoratu będzie brał wyborców. A rząd Tuska może mu tylko pomóc wsadzając co ważniejszych do pudła. Tak by to pis został przystawką konfy. Jeśli wygra Trzaskowski pojawi się realna szansa zaorania pisu. Raz na zawsze.

3 minuty temu, racyl napisał(a):

Ci dwaj z USA to chociaż mają jakieś wspólne wartości a trzaskowski i mentzen kompletnie z innej bajki

Mentzena nie będzie w konfie tak jak kołodziejczaka w agrounii

Ci dwaj w Ameryce mają takie same wartości jak ci u nas to jest władza.

Opublikowano

A skąd wiesz że to nie jest wszystko ustawka aby tylko zamydlić ludzka oczy i odciągnąć od czegoś co naprawdę się dzieje. Tym bardziej że ludzie wiedzą że przez tyle dni rządów ich nic tak naprawdę nie zrobili 

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tylko ze jak się sprzeda to ja na konfe już nie zagłosuje i pewno większość i konfa skończy jak psl