Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

Co i tak niczego nie zmieni, tylko frekwencje powiększy.

Chyba śnisz, że alfons, kibol, wyłudzacz mieszkań, który debaty bez papierosa nie potrafi wytrzymać wygra te wybory ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chyba śnisz, że alfons, kibol, wyłudzacz mieszkań, który debaty bez papierosa nie potrafi wytrzymać wygra te wybory ...

A wygra, wygra...

Za bardzo Tusk zawiódł i będą głosować przeciw.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zobaczymy, ci którzy są zdecydowani głosować na Nawrockiego i tak na niego zagłosują, bo to jest plebiscyt, za lub przeciw.Żadne  bzdury któreś tu wypisał nie przekonają ludzi do Trzaskowskiego.Ta wściekła nagonka na niego wręcz powiększa jego elektorat.Możesz się śmiać do woli.

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Zobaczymy, ci którzy są zdecydowani głosować na Nawrockiego i tak na niego zagłosują, bo to jest plebiscyt, za lub przeciw.Żadne  bzdury któreś tu wypisał nie przekonają ludzi do Trzaskowskiego.Ta wściekła nagonka na niego wręcz powiększa jego elektorat.Możesz się śmiać do woli.

No ja głosuje na Trzaskowskiego na przykład ;) i nigdy bym nie zagłosował na kogoś takiego jak Alfons Nowogrodzki ...

• Thanks 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Jako wasza wola.

Też nie jest jakimś super kandydatem. Ale dużo lepszym niż to co zaproponował PiS ... Na prawdę nie było nikogo lepszego ?? To jest najlepsze co ma PiS do zaoferowania ??

Tylko nie pisz że to kandydat obywatelski a nie PiSowski xD

Od tego włażenia w d*pę Mentzenowi i wyrzekania się popierającego go środowiska aż się nie dobrze robiło ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Na prawdę nie było nikogo lepszego ?

Czy był lepszy? nie wiem, w obecnej sytuacji, po półtora roku rządów tych półgłówków, gdyby PIS wystawił obywatelską sztachetę z płotu to ludzie  też na nią  zagłosują.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał(a):

Przecież to wiedzieliśmy od samego początku

Wszyscy wiedzą że bobek to Rafałowi by loda zrobił a on zgrywał niezdecydowanego🤣🤣🤣. Jak panna na wydaniu.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wszyscy wiedzą że bobek to Rafałowi by loda zrobił a on zgrywał niezdecydowanego🤣🤣🤣. Jak panna na wydaniu.

Loda to Nawrocki by Mentzenowi zrobił byle tylko ten powiedział że go popiera xD

13 minut temu, witejus napisał(a):

Czy był lepszy? nie wiem, w obecnej sytuacji, po półtora roku rządów tych półgłówków, gdyby PIS wystawił obywatelską sztachetę z płotu to ludzie  też na nią  zagłosują.

Bo ludzie są zaślepieni tymi partiami, nie ważne kto to, ważne że z tej partii ...

Opublikowano

Poszedł Radzio se na piwko, kto by się spodziewał, i jeszcze był taki naturalny, bez jakich kolwiek krempacji,  a ci dwaj, no właśnie, jeden zapłakany a drugi z dobrą miną w złej grze

I do tego wszystkiego jeszcze ten Bosak z komentarzem, nie wiedzący co powiedzieć 

Mieli wywrócić stolik a się do niego przysiedli

Już latają filmy po internecie porównujące to spotkanie przy piwie do spotkania w Magdalence 

Wzięli i ograli Sławomira, Radek mistrz👍

Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Sprawdźcie kolana alfonsa.

To może nam opowiedz co z nimi.

Nie było nas przy tym

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Wzięli i ograli Sławomira, Radek mistrz👍

Oj nie, to Sławek ograł wyborców. I po konfederacji.

Opublikowano

Ograli, nie ograli. Ale dla zwykłych normalnych, powtarzam normalnych, ludzi dużo lepiej zostanie zapamiętane wspólne piwo po rozmowie rozmowie na wizji niż wciągnięcie substancji psychoaktywnej na wizji podczas konsylium lekarskiego.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v