Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już Adrian je brał niejeden raz..

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Udzielono ci zgody na wykonywanie zdjęć panie holownia?🤣

Nawet w lokalu Hawana gdzie jest wyraźny zakaz wam robilem

49 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Kto się modli pod figura ten ma diabła za skóra...

To obraz jest.przed samym obrazem stałem😂

To ikona ukradziona na ukrainie

Opublikowano (edytowane)

Właściwie to retorycznie pytałem.

Wiem że nie dla was zakazy czy nakazy. Wy nawet bramę autobusem otworzyć potraficie

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
55 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

image.jpeg

Weź se koło, a Sławek mu nie sprzedał? 

W TVP pokazywali wczoraj już to paranoja😅

Wręcz przeciwnie, trzaskoki był przymulony jakiś 

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

żeby nie vogel noot to akpli by dalej zamiast ługów radła robił , rozsiewacz żęby równo siał nawozy ile firm w Polsce takie robi , znam dwie co kupiły przekładnie rauch i nich bazują , od szwagra pożyczyłem nową talerzówke bo nią nie robi bo się nie da rabić jakikiś junior firma czy model itd ....

nikomu wszystko wychodzi za pierwszym razem i polski biznes we większości jest nadal na etapie - pierwszy prototyp jaki działa klepać i nie zawracać sobie d doskonaleniem i poprawkami żeby działało lepiej.

wypuszczą jakieś "łosie byznesu" jakiegoś knota i nawet jeśli ktoś z rynku wskaże im co można i jak udoskonalić to idą w zaparte i klepią to samo do szczęśliwego bankructwa gdy zabraknie frajerów do kupowania śmieci bo się rozniosło że to badziew

np tam opisany badziew jest w ofercie kilka lat i ... nadal jest w ofercie w identycznej konfiguracji konstrukcyjnej która ... no widać że niewiele trzeba poprawić w samym aplikatorze i było by git ale nie, po co? no i trzeba przestrzegać ludzi że to szajs i jeżeli kupią to jedynie jako bazę do samodzielnego przekonstruowania
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/26787-ochrona-ziemniaka/page/375/#findComment-4642844

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ten Nawrocki chyba ma braki w rozumowaniu , ważna debata ogląda kilka mln . osób a ten musi tytoń zażyć powinien sie powstrzymac dziś go Ziemiec w rmf przemaglował ostro 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

poziom polityków od kilku pokoleń na równi pochyłej i przyzwyczajaj się bo jeszcze mamy szansę dożyć publicznych transmisji kiedy sobie osobnik strzykawę na wizji wyciągnie i "da w żyłę" bo "na głodzie" i gotów jeszcze konkurenta pobić czy kogokolwiek przypadkowego kto się akurat nawinie jeśli se nie zażyje.
Trzaskowski pewnie sobie nie zdaje sprawy jakie miał szczęście ;)

"Idiokracja" taki film jest; kiedyś @DTaras mi... nam przypomniał

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
48 minut temu, jarecki napisał(a):

Ten Nawrocki chyba ma braki w rozumowaniu , ważna debata ogląda kilka mln . osób a ten musi tytoń zażyć powinien sie powstrzymac dziś go Ziemiec w rmf przemaglował ostro 

Przemaglowal? Popieścił  jedynie.

Opublikowano

Słuchajcie, a Tok FM faktycznie puścił to na antenie?

Opublikowano
5 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Przemaglowal? Popieścił  jedynie.

Zauważ jakie poglądy ma Ziemiec , on jest propisowski według mnie a retoryką zastosował dość ,, ostrą '' nawet sam Karol się dość zdenerwował na słowa tego dziennikarza wyraznie Nawrocki oczekiwania miał inne co do tego wywiadu 

Opublikowano
29 minut temu, jarecki napisał(a):

Zauważ jakie poglądy ma Ziemiec , on jest propisowski według mnie a retoryką zastosował dość ,, ostrą '' nawet sam Karol się dość zdenerwował na słowa tego dziennikarza wyraznie Nawrocki oczekiwania miał inne co do tego wywiadu 

No nie wiem.

Mi wyglądał na przygotowanego i nawet bym podciągnął to pod celową zagrywkę sztabu Nawrockiego.

Sprowokował i nagłośnił temat...

Naćpany nitras, nadpobudliwy trzaskowski...

Opublikowano

Ale nie pochwalił się publicznie jaraniem jak Tusk.

Więc ten temat jest zjarany bo ma kontrę.

Pozostaje dla dziennikarzy torebka z nikotyną???, naćpany??? Nitras I nadpobudliwy??? I odcięty??? Trzaskowski...

Opublikowano

A to już więcej Nawrocki nie ma mieszkań ? Szkoda :P. Ciekawe co w podstawówce robił 🤣? Faktycznie Trzaskowski miał rację to jest brudna kampania, tylko ciekawe skąd o tym wiedział :ph34r:. Prokuratura po tych wyborach będzie miała co robić.

Opublikowano

Ziemiec to czystej rasy pisowiec.  Co do tej torebki: serio 2 godzin nie może wytrzymać? Chyba, że to prowokacja: "opinia publiczna ma prawo wiedzieć.....". Najpierw niech się solennie wytłumaczy z mieszkania i przestępstwa ustawki kibolskiej. I taki ktoś, gangster, ma wręczać nominacje sędziowskie i policyjne? Serio?

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

Faktycznie Trzaskowski miał rację to jest brudna kampania, tylko ciekawe skąd o tym wiedział :ph34r:

Myślałeś że będzie inaczej każdy orze jak może. Trzeba wiedzieć że aby wygrać trzeba sięgnąć do czeluści piekielnych. 

Zasady są proste aby wygrać trzeba grać.