Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli mowil o sobie i jemu podobnych wyborcach pis-u to ma 100 % racji 😂

3 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

Inteligencją nie grzeszysz , każdy użytkownik forum udostępnia w profilu tyle informacji ile chce i nikomu normalnemu więcej info nie powinno być potrzebne . Skoro domagasz się czegoś więcej - tym bardziej wskazujesz siebie jako potencjalnie podejrzanego typa.

wiem wstyd napisac z jakiej gminy sie pochodzi...

czego sie wstydzisz .zaden taki wiejski as jak ty jeszcze nie odpowiedzial.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

No już rozumiem twój bzik z miejscem zamieszkania...

No ale o co chodzi z ilością dzieci?

Wielodzietne lepsze, czy że co tam?

to metoda na draznienie waginosceptykow 😂

2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Czyli Trump potraktował by premiera wielkiego mocarstwa w Europie tak samo jak prezydenta ? Dobre 🤣.

To mówisz, że kontynuuje politykę Morawieckiego :ph34r: ?

W takim razie źle Ciebie zrozumiałem.

Tutaj należy dodać, że Tusku 2 razy był premierem i jest kolejny raz. Kilka lat był w Brukseli no i tyle z tego. A tu facet jeszcze dobrze nie został kanclerzem Niemiec a już rozdaje karty.

Panowie nie karmcie trolla. Niech narcyz zachwyca się dalej sam sobą.

dziecko specjalnej troski wiesz kto to jest troll ?? popatrz do lusterka .. 😂

ja tu jestem od poczatku forum.

znam sie na paru rzeczach a ty ??

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał(a):

o ta wyspe co dumpf cla wprowadzil pingwinom czy san escobar chodzi ??

nie ten co sra gównem lewicowym w zamian nic, a paliwo najtańsze oto modrości lewicy 

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał(a):

To ta Beata co to chciała lody kręcić na służbie zdrowia z agentem Tomkiem?

ale spuchła, musiały ją pszczoły pożądlić.

może ma chorą tarczyce ...

• Sad 1
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

Ja napisałem z jakiej gminy jestem. Co prawda nie w tym temacie, ale w pogodzie też się udzielasz. I nie tylko ja🤷

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A czy on się kiedyś pochwalił skąd jest i co posiada?

Jakoś sobie nie przypominam...

Jak bardzo musi czuć się źle z tym skad jest, że ciągle szuka porównań . 

Jest takie powiedzenie. Wyżej sra niż d*pę ma. Idealnie go określa.

Opublikowano

Jacuś jest wyjątkowy🤷

21 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Opublikowano
28 minut temu, jacus napisał(a):

😂

😂

Nie przyszło Tobie do głowy , że coś w tym jest . Słuchaj się innych ,a niebędziesz   robił z siebie   ofiary losu.

Opublikowano

Donald Tusk
Rosja się cieszy. Nawrocki i jego prorosyjski rumuński odpowiednik George Simion na jednej scenie pięć dni przed wyborami prezydenckimi w Polsce i Rumunii. Wszystko jasne.

Michał Nowak
Simion prorosyjski?
Otwarcie nazwał Putina zbrodniarzem, domagał się szerszych sankcji na Rosję i uznaje Rosję zs główne zagrożenie dla bezpieczeństwa Europy. Jak można tak ordynarnie manipulować?

Adam Czarnecki
Genialny ten nasz Premier - w imię swoich partyjnych wojenek i ratowania Trzaskowskiego odpala spin o prorosyjskim Simionie i skłóca się z przyszłym Prezydentem Rumunii. 

Wszystko w imię tępej wojny wewnętrznej opartej o spin „PiS to ruscy agenci”

Zero troski o Państwo.

idiota chory z nienawiści niszczy państwo polskie dla własnych, partyjnych korzyści, rzygać się chce

jakim trzeba być bezrozumnym żeby głosować na takiego człowieka 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, nie napisał(a):

Donald Tusk
Rosja się cieszy. Nawrocki i jego prorosyjski rumuński odpowiednik George Simion na jednej scenie 

Wszystko w imię tępej wojny wewnętrznej opartej o spin „PiS to ruscy agenci”

Tusek to niech się przyjrzy swoim Niemieckim kolegom . Nieoficjalnie w Niemczech jest ponad 6 mln osób posiadających korzenie rosyjskie .  Część z nich wyemigrowała w przeciągu ostatnich kilkudziesięciu  lat , są wyedukowani i stanowią elitę wpływowych ludzi .

Opublikowano

Czy to nowość? Było wiadomo że rząd zrobi to co będzie chciał. Zasada jest taka robię co chce bo mogę i nikt mi tego nie zabroni.Ź Będzie strajk dobrze ale i tak mi się udało więc czy oni wyjdą na ulice to i tak już będzie za późno bo już to mam. 

Zabawa z wami już jest od dawna tylko czekać jak będziecie musieli sprzedawać swoje gospodarstwa bo już niczego nie będziecie mogli lub wam nie będzie opłacało. 

Jeden plus dla dużych miast będzie taki że większość z was przejdzie na etaty i będzie komu pracować 

Opublikowano

Chyba w kolejnych urzędach, bo przecież nie fabrykach

Opublikowano

Przedstawiciele Komisji Sądownictwa Izby Reprezentantów zwracają się do Michaela McGratha, komisarza UE ds. demokracji, wymiaru sprawiedliwości i praworządności z prośbą o informację na temat działań Donalda Tuska, dotyczących zagrożeń dla wolności słowa w Polsce, prześladowania opozycji oraz łamania praworządności.

Opublikowano

znowu bijesz niemca po nocach ?? szkoda ze tylko po kasku.

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

To zaleta, zasługa?

Czy też liczysz na...zasiedzenie...🤭

ty ile masz stazu ?? bo zmieniles tyle kont ze niepamietam..

9 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Ja napisałem z jakiej gminy jestem. Co prawda nie w tym temacie, ale w pogodzie też się udzielasz. I nie tylko ja🤷

i sie tego nie wstydzisz -jak inni , 

to wlasnie jest ciekawe -czego sie wstydza ?

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

wasze dzieci glosuja nogami .. 1 do 16 a nie twoje urojenia..

9 godzin temu, dsbh napisał(a):

Jest takie powiedzenie. Wyżej sra niż d*pę ma. Idealnie go określa.

ja znam takie -rudy jest faszywy 🤣

9 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Nie przyszło Tobie do głowy , że coś w tym jest . Słuchaj się innych ,a niebędziesz   robił z siebie   ofiary losu.

chcialbym sie ciebie posluchac i spotkac sie na zywo - gdzie jezdzisz ?? bo gdzie mieszkasz to sie nie dowiem 🤣.

moze masz dzieci i pojada na wyczieczke szkolna do krakowa,zakopanego,wieliczki ??to bys pojechal za opiekuna 🤣

7 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Tusek to niech się przyjrzy swoim Niemieckim kolegom . Nieoficjalnie w Niemczech jest ponad 6 mln osób posiadających korzenie rosyjskie .  Część z nich wyemigrowała w przeciągu ostatnich kilkudziesięciu  lat , są wyedukowani i stanowią elitę wpływowych ludzi .

skad masz takie dane ?? 

nieoficjalnie-jesli niemcow nadwolzanskich-tych co nie zgineli w lagrach -deportowano do kazachstanu i na syberie to po 91 przez zielono granice nie wrocili ,tylko przez urzedy imigracyjne.

jeden prezydent niemiec sie urodzil w skierbieszowie i co z tego ?? 

7 godzin temu, Agrest napisał(a):

Chyba w kolejnych urzędach, bo przecież nie fabrykach

ty i urzad ?? 

w lipnych powiatach fabryk brak .musialbys do polski a wyjechac ..

Opublikowano

sloneczko do piwnicy zajrzalo ?? spij dalej co bedziesz caly dzien marnowal na bezsensowne krecenie sie po suterenach ??

porownaj proszowice do skawiny czy niepolomic..nowe brzesko do brzeska ..

umiesz spawac ? na tokarce robic ?? szukaja do pracy .

a pierogi lepic ?? 

Opublikowano (edytowane)

A dopiero co pisałeś że z Golicji ludzie uciekli.

Co ci się z tą piwnicą uyebało?

7 minut temu, jacus napisał(a):

porownaj proszowice do skawiny czy niepolomic..nowe brzesko do brzeska .

Nazwy piszemy z wielkiej litery, półanalfabeto.

Co ma wyniknąć z tego porównania?

Edytowane przez witejus
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

ty ile masz stazu ?? bo zmieniles tyle kont ze niepamietam..

Nie wiem ile i nie bardzo mnie to...

Myślisz że krzyż zasługi dostaniesz?😄

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

chcialbym sie ciebie posluchac i spotkac sie na zywo - gdzie jezdzisz ?? bo gdzie mieszkasz to sie nie dowiem 🤣.

moze masz dzieci i pojada na wyczieczke szkolna do krakowa,zakopanego,wieliczki ??to bys pojechal za opiekuna 🤣

Oj Jacku Jacku, a jak ja chciałem Twą dłoń uścisnąć, gdy w Łodzi ZOO żeś zwiedzał, to nie miałeś czasu, bo pociąg by Ci uciekł