Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Patrycja2 napisał(a):

Nawet jeśli nie wiesz na kogo zagłosować czy nawet wiedząc to i tak faworyt i wygrany jest tylko jeden. Wszystkie drogi i scenariusze prowadzą do Trzaskowskiego. Czy to nam się to podoba czy nie ludzie obudzą się po fakcie jak już będzie źle 🤣 

jakie scenariusze ?  widziałeś kiedyś jak się przepowiada sondaż ja miałem obecność cebosu  

ten kto płaci ten naciska na jednego kandydata 

tu masz 

przypominam ci ze duda niemiał szans z lisem i Michnikiem śmiali sie ze komor musiał by przejechać ciężarną na pasach  paląc sobie fajkę w programie tomasz lis na żywo   

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobra jest, co nie...

ona by to wygrała 😁 pisałem o tym nie raz to ulman mnie wyśmiał 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

jakie scenariusze ?  widziałeś kiedyś jak się przepowiada sondaż ja miałem obecność cebosu

przeprowadza się dobrze tylko kilka % badanych wstydzi się swojego wyboru , pis jest taka własnie partią niedowartosciowaną 

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, Roman176 napisał(a):

powiedz ze jesteś taki idiota tępak i pijak ?  ty jesteś jeszcze głupszy niż ustawa 😁  argumentacja UM warszawa jaki argument  brawo ty tylko to pod niego było napisane ..... dziwnie gdyby napisał ze przyznaj się do winy 

👍👍👍👍👍

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman176 napisał(a):

ten kto płaci ten naciska na jednego kandydata 

tu masz 

przypominam ci ze duda niemiał szans z lisem i Michnikiem śmiali sie ze komor musiał by przejechać ciężarną na pasach  paląc sobie fajkę w programie tomasz lis na żywo   

A czy ważne jakie scenariusze?. Ważne jest że ludzie ślepo wierzą w coś co tylko jest jednym wielkim mydleniem oczu. Później zacznie się to co najważniejsze jest dla partii rządzącej. Prezydent ma być tylko laleczka dobrze wyglądającym w ich folwarku zwierzęcym. A Tralzaskowski I tak wygra czy tego chcesz czy tego chcesz czy nie. Sondaże mogą być przekłamane ale widać co się dzieje w Polsce i ile jest zwolenników lepszej władzy. Chcą się pozbyć PIS i to zrobią tylko patrzeć jak to się stanie.  

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To ta co nie wie czy by była za aborcją czy nie jakby została zgwałcona ?? Co to innym każe po gwałcie rodzić ale sama nie wie co by zrobiła ??

Każda kobieta tak będzie mówić tylko dlatego żeby nie powiedzieć tego co ma na myśli. Lepiej być po środku niż obudzić wilki które są przeciwko bo to źle by wyglądało. 

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

A Tralzaskowski I tak wygra czy tego chcesz czy tego chcesz czy nie.

gdybym miał postawić kaske kto wygra to postawił bym na Nawrockiego jak wygranego w wyborach 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jarecki napisał(a):

gdybym miał postawić kaske kto wygra to postawił bym na Nawrockiego jak wygranego w wyborach 

Dlaczego uważasz że on wygra ? 

Ja myślę że już jest spalony w tych wyborach afera jedna już wystarczyła aby pewna grupa ludzi się od niego odsunęła 

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sporo wiesz o kobietach ....😆🤭😆

Do czego pijesz ? 🤔

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

wiesz co to wartości brix ?

To skala wg której określa się zawartość substancji stałych rozpuszczonych w roztworze. Co wygrałem?

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

To skala wg której określa się zawartość substancji stałych rozpuszczonych w roztworze. Co wygrałem?

w roślinie 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Określenie ilości cukru w owocach. Co wygrałem ??

w roślinach 

Opublikowano

Idealna wartość brix różni się w zależności od rośliny. W przypadku wielu roślin wartość brix 10 lub niższa oznacza niedobór składników odżywczych. Wartość brix 12 lub wyższa wskazuje zwykle, że roślina jest zdrowa, a zatem zapewni dobre produkty końcowe. Jednak niektóre rośliny potrzebują wartości brix 18 lub wyższej.

wy nie @Ulman po za tym 

Opublikowano

Prawdopodobieństwo wylosowania przez Trzaskowskiego trzykrotnie ostatniego numeru w debacie wynosiło 0,0455% czyli raz na 2197. I wiecie co? On to zrobił 😎 To jest twardziel.

To tak jak wyrzucenie orła 11 razy z rzędu przy rzucie monetą.

Tak jak wyciągnąć asa kier z pełnej talii (52 karty) trzy razy z rzędu.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

w roślinach 

Popijałeś kiedyś wódkę sokiem z czarnej porzeczki? No to z czego się robi ten sok? Z liści czy owoców?

Edytowane przez mirro
  • Thanks 1
Opublikowano
22 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Dlaczego uważasz że on wygra ?

Już dawno PO nie pokonało PIS , Trzaskowski raz już przegrał z kandydatem PIS i dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki , jest światowy trend popierający prawicę i nacjonalizm . Z drugiej strony chciał bym widzieć pełnię rządów PO jako rolnik raczej niema zbyt dużego zagrożenia takim bezpiecznikiem może być PSL .