Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Omu ten bełkot? Weźcie się lepiej za robotę. Tłumaczę ci polski rząd już dawno wiedział, ze on nie przyjedzie. Uchwała to czysta polityka i dyplomacja której wy pisowcy nigdy nie rozumieliście i nie umieliście.

A tak poza tym w pierwszym punkcie przed aresztem tymczasowym powinno być ułaskawienie przez Dudę bez wyroku awansem.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Ja nie rozumiem tej mściwej nagonki pisowców na Owsiaka przecież nikt nie każe nikomu dawać. Mogą dać na republikę. Po co ten hejt? 

Bo to są tepi HIPOKRYCI. 

Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Omu ten bełkot? Weźcie się lepiej za robotę. Tłumaczę ci polski rząd już dawno wiedział, ze on nie przyjedzie. Uchwała to czysta polityka i dyplomacja której wy pisowcy nigdy nie rozumieliście i nie umieliście.

A tak poza tym w pierwszym punkcie powinno być ułaskawienie przez Dudę bez wyroku awansem.

widzę, że dzisiaj znowu robisz tuskowi kolonoskopię :D   

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@nie widzę, że cię sprawy około odbytnicze mocno interesują. To twój konik? Dymanie wazelina teraz kolonoskopia coraz śmielej sobie poczynasz w tej zabawie.

Musk przyjaciel Trumpa idola pisowców wspiera właśnie w kampanii Niemieckiej AFD które twierdzi, ze dawne Niemcy wschodnie to są Niemcy środkowe. A wiecie gdzie wg nich leżą wschodnie? Brawo pis. Zawsze trzymacie z wrogami Polski.

• Thanks 1
Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał(a):

Uchwała to czysta polityka i dyplomacja której wy pisowcy nigdy nie rozumieliście i nie umieliście.

polityką byłaby, gdyby coś polska z tego miała

a tak, tusk zrobił z polski amerykańsko-żydowskiego wycierusa

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Czyli można powiedzieć że polityka PO niczym się nie różni od polityki PIS. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nie napisał(a):

Coś takiego a jak posłowie pis ślą do sztabu Trumpa jakiś dziwaczny raport to co to jest? Rząd Tuska po prostu elegancko umył od tego rączki nie narażając się nikomu i nie robiąc sobie problemów. Tusk nie musi przepraszać Żydów jak Ziobro. Możecie się uczyć po tej sprawie jak się robi dyplomacje.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Rząd Tuska po prostu elegancko umył od tego rączki nie narażając się nikomu i nie robiąc sobie problemów.

tylko dlaczego ma język brązowy??

Opublikowano

Polska zyskała nowe święto państwowe. Sejm przyjął ustawę o Narodowym Dniu Żołnierzy Armii Krajowej. Jego obchody będą przypadać na 14 lutego 2025 roku . Nie będzie to jednak dzień wolny od pracy.

4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

Popraw link  tusk blokuje .

Opublikowano

prezes to senne marzenie urbana... samotny przegryw na wsi zabitej dechami, wszyscy homosekualisci uciekli wiec chlopakowi sperma bije na mozg..

trzeba mu wspolczuc.. dobrze ze choc kota mz w domu i glowie 😂

3 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

tu nic nie ma ..

pewnei bzdury z pis-uaru 

3 godziny temu, DTaras napisał(a):

Aaaa Niemcy to nie są czasem od zjednoczenia dopiero?

gdyby stosowac  jego metodologie to polski nigdy nie bylo.

sam mieszko to podobno wiking ,chrobry po matce  czech a potem -niemcy,ukraincy,ruscy,litwni,szwedzi, francuzi ,rumuni...

byl w ogole jakis krol ktorego wszyscy dziadkowie czy pradziadkowie byli polakami ?? 

3 godziny temu, racyl napisał(a):

473120107_122142193808449130_8001577189148458941_n.jpg

on byl bardziej przewidujacy -do afryki uciekl..

22 minuty temu, PRIMO napisał(a):

Czyli można powiedzieć że polityka PO niczym się nie różni od polityki PIS. 

i to wlasnie jest problem...

kurna czemu nie swieto ??? mam urodziny .

wtedy rozwiazali ak..

wszystko potem bylo zwykla bandyterka i ta slusznie karano smiercia... 

przed wojna mordowano komunistow po wojnie mordowali komunisci ..

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ja nie rozumiem tej mściwej nagonki pisowców na Owsiaka przecież nikt nie każe nikomu dawać. Mogą dać na republikę. Po co ten hejt? 

Czego tu nie rozumieć? Z wspaniałej orkiestry łamiącej serca z dumy i zachwytu, pomagania chorym dzieciom i nie tylko. Zrobiła się spółka i partyjniactwo. Żeby nie powiedzieć gorzej. Ale to moje tylko zdanie.

Opublikowano

Organizacja, która nie ma nic do ukrycia, nie wynajmuje armi prawników, którzy nie pozwalają na prześwietlenie jej powiązań finansowych. To śmierdzi z daleka

Opublikowano

Też miałem to na myśli, jakby było wszystko cacy to już dawno opublikowano by sprawozdanie finansowe. 

Opublikowano
13 minut temu, Wpaw napisał(a):

Czego tu nie rozumieć? Z wspaniałej orkiestry łamiącej serca z dumy i zachwytu, pomagania chorym dzieciom i nie tylko. Zrobiła się spółka i partyjniactwo. Żeby nie powiedzieć gorzej. Ale to moje tylko zdanie.

Ale kto każe ci wpłacać? Uważasz, ze kasa jest źle wydawana, że Owsiak za dużo zarabia że wspiera jedną partię nie wpłacasz i po problemie. Po co ten skowyt?

57 minut temu, nie napisał(a):

tylko dlaczego ma język brązowy??

Ty masz jakieś dziwne skrzywienia. Wazelina kolonoskopia dymanie a teraz język Tuska. Ty lewy jesteś?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ty masz jakieś dziwne skrzywienia. Wazelina kolonoskopia dymanie a teraz język Tuska.

skrzywieniem jest ujawnianie tego czy "korzystanie" z tego??

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

skrzywieniem jest ujawnianie tego czy "korzystanie" z tego??

Ty to musisz bardzo często korzystać, skoro jesteś taki znawca tematów związanych z okolicami gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę xD 

Opublikowano

Wiadomo kto chce niech daje. Ale skurwysynstwem jest dorabianie się milionów, na plecach chorych dzieci. 

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale kto każe ci wpłacać? Uważasz, ze kasa jest źle wydawana, że Owsiak za dużo zarabia że wspiera jedną partię nie wpłacasz i po problemie. Po co ten skowyt?