Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Głupi jesteś, to i tłumaczenie uznajesz za głupie. Proste jak budowa cepa.

Chodziło mi konkretnie o tamten post. On jest na poziomie witejusa, nie Twoim. Zamiast rafała wstaw np. morawieckiego i przeczytaj jeszcze raz.

Dlaczego miałbym wstawiać morawieckiego?

Planujecie wymienić Rafała na niego?

Mam zakłamywać rzeczywistość i pisać superlatywy o Rafałku?

Nie zaprzeczyłeś niczemu o czym napisałem? Dlaczego? Może po prostu się nie da zaprzeczyć?

Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Zapłacił, ale jednak nie zapłacił.

Standardowy sposób działania i tak jak żona Pana Morawieckiego nosiła kasę za działki w reklamówkach, tak teraz pewnie też będzie. Może nawet odnajdzie się jeszcze reklamówka.😂

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

A co od dziadków wyłudzał? W pisie też jest pełno ludzi co mają milionowe majątki i to w mieszkaniach. Jesteś bezradny i to widać.

Sąd umieścił w dps bo Batyr się nie zajmował a miał się zajmować. Sam mówił ,że miał się zajmować. Naprawdę w to co tu wklejasz może uwierzyć tylko wyborca pis. A tu chodzi o elektorat centrowy który musiał by przejąć Nawrocki. A ten elektorat w te brednie nie uwierzy. Batyr jest już przegrany.

I tak ludzie wybiorą mniejsze zło czyli nawrockiego

• Haha 1
Opublikowano

oszust i gangus prezydentem ..no cyrk na kołach 🤣🤣🤣🤣😲🤣

wydymał człowieka i przejął mieszkanie za 12 tys ....łaskawie pozwolił w nim mieszkać ,no co za dobrodziej 🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

oszust i gangus prezydentem ..no cyrk na kołach 🤣🤣🤣🤣😲🤣

Łoooo Panie. Jakby Robert Ludlum jeszcze książki pisał, to materiał na fabułę niezgorszy.😂

Opublikowano
3 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Bo to co napisałeś dużo lepiej pasuje do morawieckiego.

Rafałek nie jest moim idolem, ale i tak jest najmniej kontrowersyjnym kandydatem.

Ale to Rafałek ma być prezydentem.  Widzisz różnicę?

A co z tematem napaści wojsk polskich na Gdańsk 1 września 39r?

Myślę że to dobry temat w kampanii. Znowu przejęzyczenie? 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

A co z tematem napaści wojsk polskich na Gdańsk 1 września 39r?

To była jatka.🤣 A ten niemiecki okręt , to resztką sił uszedł z portu na otwarte morze.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

jutro się dowiemy że to Nawrocki został oszukany 🤣🤣🤣🤣

Też mię się wydaje iż został wprowadzony w błąd w sprawie stanu prawnego lokalu a staruszek wyłudził od niego 12 tyś. Potem zaś chciał jeszce większej kasy bo groził że się z lokalu nie wyprowadzi. i postara się nie umierać jak najdłużej.🤣

• Haha 2
Opublikowano

Grzegorz Braun pojawił się dzisiaj w Ministerstwie Przemysłu w Katowicach. Podczas wizyty zerwał "flagę" Unii Europejskiej, rzucił ją na ziemię, podeptał, a następnie podpalił.

Opublikowano
jahooo napisał:

Pomysł, plan , realizaacja i odbiór to trzy zupełnie inne sprawy i przypuszczam, że trochę to trwało i zahaczyło ze trzech prezydentów

Aa teraz jak już te rury działają i oczyszczalnia pracuje to czyj sukces?

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał(a):

A to nie wiesz, jak wyglądają działania inwestycyjne w samorządzie ?

Euforia

Cykoria

Szukanie winnych

Karanie niewinnych

Nagradzanie niezaangażowanych

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

tylko Rafał gwarantuje rozliczenie złodziejskiej bandy która kradła gdzie się dało ,mało tego rozliczenie dudu za łamanie konstytucji i praworządności ...więc wybór jest oczywisty

Na to bym nie liczył - nie jego rewir.

Opublikowano
jahooo napisał:

4 minuty temu, DTaras napisał(a):

A to nie wiesz, jak wyglądają działania inwestycyjne w samorządzie ?

Euforia

Cykoria

Szukanie winnych

Karanie niewinnych

Nagradzanie niezaangażowanych

Acha... Czyli kto?

Opublikowano

co do oczyszczalni to był taki czas ze wszystko było robione bez nadzoru w całej Polsce , rok po wylaniu asfaltu robiły sie dziury itd teras  jest o wiele lepiej prowadzony nadzór 

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem, jest to zasługa jakiegoś ogarniętego inżyniera, który wymyslił rozwiązanie sytuacji - albo trwałe, albo tymczasowe. Żaden urzędnik czy prezydent nie ma tu żadnego znaczenia. Inaczej niż w przypadku procesu inwestycyjnego - naprawe trzeba było zrobić, i to zrobić lepiej niz po japońsku, czyli "jako-tako".

co do asfaltu - czytałem gdzieś, że jak jest świeżo wyremontowana ulica z gładkim ekstra jakości asfaltem, to znak, że już wkrótce ruszy tam remont kanalizacji snitarnej lub burzowej

Edytowane przez jahooo
  • Haha 1
Opublikowano

Co do rozliczeń pisu przez obecnych będą musieli kilku posadzić jak chcą wygrać kolejne wybory. Tj posadzić posadzi sąd ale służby kierowane przez rządzących w tym prokuratura będą musiały dostarczyć na to dowodów. A w przypadku kilku ludzi z pisu nie rzadko uwikłanych w kilka spraw jak Morawiecki dowody są naprawdę grube i choćby rządzący chcieli ciężko będzie skręcić. Czym więcej posadzonych pisiorów tym większe szanse na drugą kadencję. Wielu ludzi w Polsce już rozumie, że żaden rząd nic wielkiego nie da, żaden nie zrobi rewolucji, żaden nie uczyni wszystkich szczęśliwymi i bogatymi. Wielu ludzi oczekuje po prostu, ze politycy zaczną odpowiadać za to co robią. 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Co do rozliczeń pisu przez obecnych będą musieli kilku posadzić jak chcą wygrać kolejne wybory. Tj posadzić posadzi sąd ale służby kierowane przez rządzących w tym prokuratura będą musiały dostarczyć na to dowodów. A w przypadku kilku ludzi z pisu nie rzadko uwikłanych w kilka spraw jak Morawiecki dowody są naprawdę grube i choćby rządzący chcieli ciężko będzie skręcić. Czym więcej posadzonych pisiorów tym większe szanse na drugą kadencję. Wielu ludzi w Polsce już rozumie, że żaden rząd nic wielkiego nie da, żaden nie zrobi rewolucji, żaden nie uczyni wszystkich szczęśliwymi i bogatymi. Wielu ludzi oczekuje po prostu, ze politycy zaczną odpowiadać za to co robią. 

rozczarujesz się i w pierwszym i w drugim. Nie posadzą nikogo z wierchuszki pisu, a o ile posadzą to płotki, do tego nie ma szans by politycy odpowiadali za to co robią, jeszcze może gdyby KO rządziło solo to by Herr Tusk swoim groził palcem, no ale PSL z przydupasami od Hołowni i lewica? przecież to już teraz jest pokaz niekompetencji po całości i to w 1,5 roku. Tak ch*jowo to pisiory swojej kadencji nie zaczynały jak te przystawki

BTW Zobacz wypowiedzi Nitrasa o kibolach legii którzy ponoć na mieście bili szczecinian i on jeszcze ma czelność obwiniać o to Mioduskiego i Legię, że nie potrafią zrobić z tym porządku, a gdzie władza, gdzie policja, gdzie straż miejsca, gdzie władze Warszawy, gdzie egzekwowane zakazy stadionowe jak w Anglii gdzie zlikwidowano o wiele większy bandytyzm, standardowa spychologia jaką widzimy od lat, wszyscy inni winni tylko nie my.

Dlatego nie będzie zmiany jakościowej

Edytowane przez Takeda
  • Like 2