Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Jak będę jechał do chrześniaka, do Chrzanowa to dam znać i zajadę uścisnąć Ci łapę. A co, taką mam fantazję. Nooo chyba że każesz mi sp,erdalać. Ale też zrozumiem.

To nie o taki sport chodzi. Jacuś jak będzie przejeżdżał na przykład przez Warszawę czy Gdańsk, wtedy masz wszystko rzucić i pędzić na spotkanie kilkadziesiąt kilometrów. Inna opcja nie wchodzi w grę. Chyba że startujesz w Wyścigu Pokoju, wtedy Ci pomacha na trasie :ph34r:.

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Absolutnie się nie nadawałem. Lodowata Finlandia mnie uziemiła.

Czyli utknąłeś w okowach mrozu 🤔 ? Nie ma co się dziwić. Rosja nie dała rady a Ty chciałeś :P.

Godzinę temu, dysydent napisał(a):

https://www.money.pl/gospodarka/polski-gigant-otworzy-fabryke-w-usa-w-polsce-nie-uzyskal-zgody-7152652007521024a.html

czy kogoś jeszcze dziwi depopulacja w Polsce?

xujnia

dopóki nie upadną rządy popaprańców i innych podobnych oferm nie ma co liczyć na odwrócenie trendu wszak to za ich rządów rozpędził się trend antyprokreacyjny.

prawa lezb, pederastów i jeszcze gorszych wynaturzeńców ważniejsze to czemu się dziwić?

Takich przykładów jest dużo więcej. Chcesz na przykład uzyskać koncesję telewizyjną to szybciej, łatwiej i taniej ją otrzymasz za granicą niż u nas. U nas urzędnik to bóg a petent wróg.

Opublikowano
10 minut temu, dsbh napisał(a):

Takich przykładów jest dużo więcej.

A mnie się wydaje że niewydanie kwitów przez naszych urzędników jest bardzo na rękę Panu prezesowi.  Jeżeli zacznie się odbudowa Ukrainy, to gościu kontraktowo jest ustawiony. Jest nie do ruszenia i nikt mu nie powie żeby sp,erdalał ze swoim wyrobem, bo jest amerykański a nie polski. Tak więc żale lekko pod publiczkę a cel dalszy jest i tak atrakcyjniejszy.

Opublikowano

Służby w akcji
To się w głowie nie mieści. W 2021 roku kiedy trwał największy kryzys migracyjny na wschodniej granicy i Białoruskie służby brały udział w wojnie hybrydowej wymierzonej w nasz kraj, grupa osób niszczyła wtedy zasieki na granicy. 

Bartosz Kramek na łamach Gazety Wyborczej zachęcał ludzi do obywatelskiego nieposłuszeństwa i niszczenia zasieków na granicy! Sam był też w grupie, która pojechała te zasieki niszczyć, przecinali dopiero co postawione przez naszych żołnierzy zasieki. Utrudniali ochronę granicy naszym służbom!

Teraz okazuje się, że Senat, któremu przewodniczy Małgorzata Kidawa-Błońska z Koalicji Obywatelskiej, dofinansowała kwotą 700 tys. zł Fundację Otwarty Dialog, w której Bartosz Kramek przewodniczy radzie fundacji, a prezesem fundacji jest jego żona, Ukraińska aktywistka z Sewastopola, która wcześniej miała zakaz wjazdu do naszego kraju.

trzeba się odwdzięczyć ruskim znajomym za pomoc w niszczeniu polski

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

A mnie się wydaje że niewydanie kwitów przez naszych urzędników jest bardzo na rękę Panu prezesowi.  Jeżeli zacznie się odbudowa Ukrainy, to gościu kontraktowo jest ustawiony. Jest nie do ruszenia i nikt mu nie powie żeby sp,erdalał ze swoim wyrobem, bo jest amerykański a nie polski. Tak więc żale lekko pod publiczkę a cel dalszy jest i tak atrakcyjniejszy.

Zanim ta odbudowa się zacznie to jeszcze dużo czasu upłynie raczej. Trump się wycofał z roli mediatora. A co do Fakro to chyba jest już obecna na Ukrainie. Artykuł na to wskazuje. No i cztery lata temu rządził jeszcze Pis. Także ani tamta władza ani obecna nie sprzyja biznesowi w PL.

@Rolnik1973 to na kogo oddajesz swój głos ?

1 godzinę temu, nie napisał(a):

Teraz okazuje się, że Senat, któremu przewodniczy Małgorzata Kidawa-Błońska z Koalicji Obywatelskiej, dofinansowała kwotą 700 tys. zł Fundację Otwarty Dialog, w której Bartosz Kramek przewodniczy radzie fundacji, a prezesem fundacji jest jego żona, Ukraińska aktywistka z Sewastopola, która wcześniej miała zakaz wjazdu do naszego kraju.

Tak przy okazji skoro wspomniałeś o Kidawie. Ile PO wydało na poprzednią kampanię prezydencką ? Są jakieś dane na ten temat ?

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

No i cztery lata temu rządził jeszcze Pis.

A tam gdzie chcieli stawiać tę fabrykę, to dziś juz PiS nie rządzi?

Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

W pierwszej turze rzucę kostką przed lokalem

Pewnie brukową? Ale to mogą uznać za atak terrorystyczny i zwyczajnie Cię zamkną.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Takoło

Screenshot_20250503_201116_com.opera.browser_edit_268489167739759.jpg

A co będzie jak padnie żebyś głosował na trzaska?😂

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

A tam gdzie chcieli stawiać tę fabrykę, to dziś juz PiS nie rządzi?

Pewnie brukową? Ale to mogą uznać za atak terrorystyczny i zwyczajnie Cię zamkną.

Nie mam pojęcia kto tam lokalnie rządzi. Mi chodziło bardziej o ustalenia odgórne, czyli rządowe. Jeżeli firma zatrudnia kilkaset osób to już nie jest to firemka  którą można zbyć czymkolwiek, tylko należy zabiegać o nią. Chociaż należy zapytać dlaczego nie wybudowano filii w innym miejscu PL na przykład gdzieś nad morzem.

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Przeciw czaskiskiemu

1-2 jakubiuk

3-4 mentzen

5-6 nawrocki

Według teorii hubertussa 🤫 czyli opierając się na sondażach, Jakubiak to głos stracony.

5 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Takoło

Screenshot_20250503_201116_com.opera.browser_edit_268489167739759.jpg

To już rzuciłeś ? Bo wypadł ten ostatni :P.

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

To już rzuciłeś ? Bo wypadł ten ostatni :P.

Beton zawsze zostanie betonem. 🤦‍♂️

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Przeciw czaskiskiemu

1-2 jakubiuk

3-4 mentzen

5-6 nawrocki

7 minut temu, PRIMO napisał(a):

Beton zawsze zostanie betonem. 🤦‍♂️

Trzeba słuchać Trzaskowskiego. Prezydent i premier z jednej partii to patologia :ph34r:.

Opublikowano

odpust u szwagra -zawsze jakas burza sie zdarzyla i dolalo ..teraz nawet 2 -obeszly bokiem..

mirro-gdybys sie wybieral to daj znac , gdy bede mial wolne to mozemy sie spotkac..

jesli sie wstydzicie napisac skad pochodzicie, ile macie dzieci to czemu nie wstydzicie sie pisac  ze jestescie elektoratem pis-u to dopiero jest obciach..

zaden krol polski nigdy malborka nie zdobyl.. jeden krakus  przekupil czechow i ci poddali zamek, ktory mieli w zastaw.

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

.

jesli sie wstydzicie napisac skad pochodzicie, ile macie dzieci to czemu nie wstydzicie sie pisac  ze jestescie elektoratem pis-u to dopiero jest obciach..

Pisałem już dawno  ale powtórzę. Wcześniej PSL, Kukiz a obecnie Konfederacja. W tych wyborach głosuje na Mentzena. Twoja kolej.

Opublikowano

sprzedajne arbuzy-z wierzchu zieloni w srodku czerwoni ,pozniej szmata,kucyki i niemiec.. menazeria niezla 😂

ja zawsze glosuje na partie umiarkowanego postepu w granicach prawa.

39 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Nie o taką Polskę walczyli.

https://www.facebook.com/share/v/16F5Uo9gCr/

od wody i wodociagow to specjalista cala geba .. wpisz wodociagi opole i jego nazwisko 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Nie o taką Polskę walczyli.

https://www.facebook.com/share/v/16F5Uo9gCr/

Pan Jaki, jak zwykle nie zrozumiał przekazu artystycznego. To ja teraz wytłumaczę. Panie jaki jest tak że woda faktycznie łaczy ludzi i resztę stworzeń. Ano dlatego że w wodzie srają i stworzenia wodne i ludzie i tę ich kupę zabiera właśnie woda. Niektórzy potrafią nawet szczać w basenie ale to już maximum hardcore. Tak więc ja tam całkowicie popieram instalację.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, jacus napisał(a):

A dlaczego obciach ,bo Ty tak twierdzisz ?   W ogóle to do czego Tobie więcej info , i tak nie zapamiętasz wszystkiego , coś pomyślisz , coś sobie ubzdurasz i później wyjdą z igły - widły .  Takie jest moje zdanie , osobiście co uznaje za stosowne zamieszczam .

Edytowane przez andrzej78