Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Morawiecki by nic nie znaczył gdyby nie to, że Kaczyński dał go na premiera. Potem długo też nic nie znaczył bo nie miał zaplecza. Ale będąc premierem miał czas sobie jakieś zaplecze zbudować. Nowogrodzkiego po prostu inni nie przepuszczą jak to się mówi nikt nie będzie chętny by się posunąć na tej ławce. W pisie już są frakcje dążące do objęcia władzy a i nie wiadomo co z samym pisem jak przegrają prezydenta. Ci młodsi w wieku 40 - 50 nie koniecznie będą chcieli dalej dążyć donikąd pod przywództwem coraz bardziej odklejonego Kaczyńskiego. CI starsi pójdą za Kaczorem.

Już Ziobro pokazał swoją siłę ze swoją partią. Morawiecki, Ziobro, Sasin oni są już zużyci za dużo dymu wokół nich się porobiło i nie mają takiej siły przebicia aby stworzyć dużą i silną partię. Może Brudziński byłby w stanie skupić wokół siebie wszystkich ale on woli grzać ławę w Brukseli. Nowogrodzki natomiast wystarczy że zostanie albo prezydentem czy posłem i tego nie spieprzy aby coś ugrać na przyszłość. Kaczyński nie jest wieczny. Oczywiście mogę się mylić. Zobaczymy wkrótce.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A na co to dowód co ci znowu się uroiło? Przecież pis wydawał wizy bez weryfikacji. W Afryce sprzedawali je na ulicy komu kto chciał. 

a słyszałeś o urzędnicy co nielegalnie wydała 20 tyś wiz za kasę z jakiej opcji była ? , a propo co na to komisja ? 

Opublikowano (edytowane)

@dsbhTo, że wg ciebie wymienieni są zużyci to nie znaczy, ze oni tak myślą i odstąpią od walki o przywództwo. I ustąpią Nowogrodzkiemu. Zresztą z tych trzech to może tylko Sasin zostanie bo bardzo nic na niego nie ma. Morawiecki i Ziobro myślę, że zostaną jednak osądzeni. Ale sami na pewno nie odstąpią. 

Jest też młodsze pokolenie między innymi Bocheński Muller Szachermacher czy Szrajber i wielu innych Wójcik itd. Oni nie są umoczeni. 

Brudziński to cham i buc co kradł za młodu buty w pociągach on nic nie zbuduje. Są na niego haki z remontem apartamentu za forsę ze spółek skarbu państwa będzie siedział cicho i odcinał kuponiki w PE.

Nowogrodzki może zostać posłem a co potem sobie zbuduje za pozycję czas pokaże. Ale to tez musi mało przegrać z Trzaskowskim. 

3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

a słyszałeś o urzędnicy co nielegalnie wydała 20 tyś wiz za kasę z jakiej opcji była ? , a propo co na to komisja ? 

Nie wiem z jakiej opcji byli ale siedzieć będą tak jak będą ci z pisu. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

Image

gdyby to było o owsiaku to koleś już by miał dożywocie

peowska praworządność 🤮

Paweł Szefernaker
2h dyskusji w TVP mimo, że z naszej strony tylko jeden warunek: otwarta debata 5 telewizji. 
Nie chciał o tym rozmawiać sztab Trzaskowskiego, TVP w likwidacji i TVN. Polsat wyraził zgodę na szerszą formułę debaty z udziałem także 
@RepublikaTV
 i 
@wPolscePL

Czego się boi Trzaskowski?

pytań, na które się wcześniej nie może przygotować

jedyny kandydat, który boi się wziąć udział w debacie ze wszystkimi 5 telewizjami

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jutro miała byś sesja Rady Warszawy Ale się nie odbędzie, bo… radni PO jadą do Końskich… robic za wyborców Trzaskowskiego.

cyrk :D 

-------------------------------------------

InfoGrain
Anonimowe źródła z KE twierdzą, że po 5 czerwca handel z Ukrainą powróci do zasad sprzed wojny. I słusznie, bo UA nie ma dziś problemu z dostępem do rynków światowych. 

Czy to oznacza, że PL zniesie jednostronne zakazy importu (np. dla zbóż i rzepaku)?

Edytowane przez nie
Opublikowano

tvp.info
Telewizja Polska S.A. wyraża gotowość do wyprodukowania sygnału z "Debaty Przedwyborczej" w Końskich z udziałem kandydatów na Urząd Prezydenta: Karola Nawrockiego i Rafała Trzaskowskiego. TVP SA, TVN 24 i Polsat News są gotowe do przeprowadzenia transmisji i udostępnienia bezpłatnie sygnału telewizyjnego innym zainteresowanym mediom. Telewizje podkreślają, że nie są organizatorami debaty.

Patryk Słowik
Kto jest w takim razie organizatorem debaty? 😉
Prawda jest taka, że debata tylko dwóch kandydatów organizowana przez TVP jest niezgodna z rozporządzeniem. TVP złamie prawo, czego by nie napisała.

tego by bareja nie przewidział, takiego syfu to jeszcze w polsce nie było, totalne bezprawie i gebelsiada bez trzymanki

• Haha 1
Opublikowano
Ulman napisał:

Ciężko powiedzieć . Najbardziej mnie ciekawi po cholerę tak się pchaja do TVP skoro ona nielegalna. Pokrętna logika. 

Swoja drogą to się nieźle wypaśli na tych składkach od dziadków. Ładne garnitury, zegarki, markowe okulary. 

TVP ma obowiązek debatę zorganizować z wszystkimi kandydatami. Taki przepis. Gnój jest po to aby na jego kanwie stwierdzić że to republika robi jedynie dobrą telewizję. Na końcu wszak i tak nikt nie pamięta kto zaczął.

Opublikowano
11 godzin temu, nie napisał(a):

Image

gdyby to było o owsiaku to koleś już by miał dożywocie

peowska praworządność 🤮

Paweł Szefernaker
2h dyskusji w TVP mimo, że z naszej strony tylko jeden warunek: otwarta debata 5 telewizji. 
Nie chciał o tym rozmawiać sztab Trzaskowskiego, TVP w likwidacji i TVN. Polsat wyraził zgodę na szerszą formułę debaty z udziałem także 
@RepublikaTV
 i 
@wPolscePL

Czego się boi Trzaskowski?

pytań, na które się wcześniej nie może przygotować

jedyny kandydat, który boi się wziąć udział w debacie ze wszystkimi 5 telewizjami

Pod tym pomnikiem 10 każdego miesiąca zbierają się pojeby i to po obu stronach z Kaczyńskim na czele. Wszystkim im bez wyjątku idzie o jedno robić z tego cyrk i własny użytek.

Jeśli chodzi o debatę. Ty będziesz pisał, ze Trzaskowski się boi ja będę pisał że Nowogrodzki się boi ale to bez znaczenia. Liczy się to jak to odbierze elektorat który jeszcze nie wie na kogo będzie głosował. A prawda jest taka, że ten elektorat ma gdzieś republikę i tę drugą telewizje która nawet taki wyborca nie wie że jest. Tym wyborcom wyjdzie z tego, że Nowogrodzki wyzwał na debatę Trzaskowskiego Trzaskowski się zgodził a sztab Nowogrodzkiego zaczął stawić warunki i tyle.

9 godzin temu, nie napisał(a):

tvp.info
Telewizja Polska S.A. wyraża gotowość do wyprodukowania sygnału z "Debaty Przedwyborczej" w Końskich z udziałem kandydatów na Urząd Prezydenta: Karola Nawrockiego i Rafała Trzaskowskiego. TVP SA, TVN 24 i Polsat News są gotowe do przeprowadzenia transmisji i udostępnienia bezpłatnie sygnału telewizyjnego innym zainteresowanym mediom. Telewizje podkreślają, że nie są organizatorami debaty.

Patryk Słowik
Kto jest w takim razie organizatorem debaty? 😉
Prawda jest taka, że debata tylko dwóch kandydatów organizowana przez TVP jest niezgodna z rozporządzeniem. TVP złamie prawo, czego by nie napisała.

tego by bareja nie przewidział, takiego syfu to jeszcze w polsce nie było, totalne bezprawie i gebelsiada bez trzymanki

Wasze szpagaty intelektualne jak tu bronić tchórza Nowogrodzkiego który wyzwał Trzaskowskiego na debatę i stchórzył są śmieszne. Już nawet słyszałem tezy, że jak się debata odbędzie to wybory będzie można unieważnić. Ona się nie odbędzie a Nowogrodzki będzie i tak musiał przyjść do tvp 12 maja z wszystkimi kandydatami i tak od tego nie ucieknie . I wtedy się zbłaźni. I nikt tam żadnych pisowskich telewizji nie dopuści. 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, DTaras napisał(a):

TVP ma obowiązek debatę zorganizować z wszystkimi kandydatami. Taki przepis. Gnój jest po to aby na jego kanwie stwierdzić że to republika robi jedynie dobrą telewizję. Na końcu wszak i tak nikt nie pamięta kto zaczął.

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Wasze szpagaty intelektualne

dla ciebie fakty to szpagaty  buuaahhaaahaaaaaaa :D 

Michał Wróblewski
"To bardzo ważna informacja: telewizje nie organizują tej debaty, tę debatę organizują tylko i wyłącznie sztaby" - mówi na antenie TVP Info reporterka tej stacji.

Z tego, co wiem, sztab PiS nie uczestniczy w organizacji debaty w Końskich. 

Co więcej, reporter TVN24 z kolei stwierdził chwilę wcześniej, że "trzy stacje wspólnie organizują to przedsięwzięcie".

A wczoraj telewizje wydały oświadczenie, że nie są organizatorami debaty.

Trudno doszukać się spójnego przekazu w tej sprawie.

skoro telewizje nie są organizatorami to znaczy, że to trzaskowski nie zgadza się na inne telewizje, tchórz :D 

od początku była to ustawka, tyle już nakłamali, że nie wiedzą co powiedzieć, wpadli fałszywcy we własne sidła :D 

wolne 🤮 media

Opublikowano
29 minut temu, nie napisał(a):

skoro telewizje nie są organizatorami to znaczy, że to trzaskowski nie zgadza się na inne telewizje, tchórz :D 

Jeśli ma prawo się nie zgodzić, to czemu każesz mu się zgadzać? Czego oczekujesz? 

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Pod tym pomnikiem 10 każdego miesiąca zbierają się pojeby i to po obu stronach z Kaczyńskim na czele. Wszystkim im bez wyjątku idzie o jedno robić z tego cyrk i własny użytek.

Jeśli chodzi o debatę. Ty będziesz pisał, ze Trzaskowski się boi ja będę pisał że Nowogrodzki się boi ale to bez znaczenia. Liczy się to jak to odbierze elektorat który jeszcze nie wie na kogo będzie głosował. A prawda jest taka, że ten elektorat ma gdzieś republikę i tę drugą telewizje która nawet taki wyborca nie wie że jest. Tym wyborcom wyjdzie z tego, że Nowogrodzki wyzwał na debatę Trzaskowskiego Trzaskowski się zgodził a sztab Nowogrodzkiego zaczął stawić warunki i tyle.

Wasze szpagaty intelektualne jak tu bronić tchórza Nowogrodzkiego który wyzwał Trzaskowskiego na debatę i stchórzył są śmieszne. Już nawet słyszałem tezy, że jak się debata odbędzie to wybory będzie można unieważnić. Ona się nie odbędzie a Nowogrodzki będzie i tak musiał przyjść do tvp 12 maja z wszystkimi kandydatami i tak od tego nie ucieknie . I wtedy się zbłaźni. I nikt tam żadnych pisowskich telewizji nie dopuści. 

Chyba nie ma tu drugiego takiego gościa co wypisuje tu tyle bredni co Ty Hubercik 🙆‍♂️

2 minuty temu, konteno napisał(a):

@GRZES1545 reklama canal+ w kółko leci w linku co podałeś

Dziwne 🤔, u mnie bez reklam 

Który taki artysta przyznać się ?😜

Screenshot_20250411_130932_Facebook.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A jakieś konkrety coś? Masz jakieś argumenty, ze to brednie czy znowu frustracja ci się ulała?

1 godzinę temu, nie napisał(a):

dla ciebie fakty to szpagaty  buuaahhaaahaaaaaaa :D 

Michał Wróblewski
"To bardzo ważna informacja: telewizje nie organizują tej debaty, tę debatę organizują tylko i wyłącznie sztaby" - mówi na antenie TVP Info reporterka tej stacji.

Z tego, co wiem, sztab PiS nie uczestniczy w organizacji debaty w Końskich. 

Co więcej, reporter TVN24 z kolei stwierdził chwilę wcześniej, że "trzy stacje wspólnie organizują to przedsięwzięcie".

A wczoraj telewizje wydały oświadczenie, że nie są organizatorami debaty.

Trudno doszukać się spójnego przekazu w tej sprawie.

od początku była to ustawka, tyle już nakłamali, że nie wiedzą co powiedzieć, wpadli fałszywcy we własne sidła :D 

wolne 🤮 media

Wasze fakty i wasze niszowe telewizje których zwłaszcza tej drugiej mało kto w ogóle zna nie mówiąc o oglądaniu są żałosne. Miesza ci się wszystko do kupy jak z tymi cłami łżesz i manipulujesz. Wasza demagogia to próba odwrócenia uwagi od tego, że Nowogrodzki wyzwał Trzaskowskiego a jak ten się zgodził i Nowogrodzki potwierdził to sztab pis zaczął mnożyć warunki.

Jeszcze raz ci napiszę 12 maja tvp chce robić debatę dla wszystkich. Nowogrodzki będzie i tak musiał tam iść bo inni pójdą i wasze wszystkie telewizje będzie se mógł wsadzić wiesz gdzie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Nowogrodzkiego który wyzwał Trzaskowskiego na debatę i stchórzył są śmieszne. Już nawet słyszałem tezy, że jak się debata odbędzie to wybory będzie można unieważnić. Ona się nie odbędzie a Nowogrodzki będzie i tak musiał przyjść do tvp 12 maja z wszystkimi kandydatami i tak od tego nie ucieknie . I wtedy się zbłaźni. I nikt tam żadnych pisowskich telewizji nie dopuści. 

czyli wychodzi, że obywatelski stchórzył przed Czaskoskim, a Czasku stchórzył przed Memcenem z debatami.🤣

Z resztą kogoś rajcują te debaty? Debata typu 1 z 10 z wszystkimi kadydatami jest bezsensu co już kilkukrotnie widzieliśmy, natomiast debata 1vs1 i tak będzie mierna bo taki poziom społeczeństwa i polityków.

Jak ktoś sobie odwinie stare debaty nie tylko prezydenckie: Tusk vs Kaczyński, Kwachu vs Wałesa, Rokita vs nie pamiętam kto, to tam są tuzy intelektu w stosunku do dzisiejszego poziomu, gdzie Biejat jest dumna, że nie wie z kim graniczy Polska, k**wa kandydatka na prezydenta, ona nadaje się do jednej partii z Kołodziejczakiem i płaskoziemcami.

Osobiście nie mogę głosować na Trzaskowskiego, gdyż wziąłem sobie do serca jego słowa: "Nie ma nic gorszego niż prezydent i rząd z jednej partii" Także murem za Trzaskowskim i dlatego głos na innego, wspieram KO w ich poglądach 😁

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

A jakieś konkrety coś? Masz jakieś argumenty, ze to brednie czy znowu frustracja ci się ulała?

Wasze fakty i wasze niszowe telewizje których zwłaszcza tej drugiej mało kto w ogóle zna nie mówiąc o oglądaniu są żałosne. Miesza ci się wszystko do kupy jak z tymi cłami łżesz i manipulujesz. Wasza demagogia to próba odwrócenia uwagi od tego, że Nowogrodzki wyzwał Trzaskowskiego a jak ten się zgodził i Nowogrodzki potwierdził to sztab pis zaczął mnożyć warunki.

Jeszcze raz ci napiszę 12 maja tvp chce robić debatę dla wszystkich. Nowogrodzki będzie i tak musiał tam iść bo inni pójdą i wasze wszystkie telewizje będzie se mógł wsadzić wiesz gdzie.

fakty są tylko jedne, a wasze i nasze to tylko u peowców

jak powiedziała funkcjonariuszka tvn: prawda już została ustalona i żadne fakty tego nie zmienią

niszowa republika jest największą tv informacyjną w polsce (taka moja, że jej nie oglądam :D )

Uczciwe zasady, największe telewizje" - napisał Trzaskowski na X

sztab nawrockiego ma tylko jeden warunek, żeby to była debata a nie ustawka zaprzyjaźnionych prestytutek, które tak nakłamały, że w końcu wpadły we własne sidła :D , wszyscy pozostali kandydaci też tego chcą

pisałeś, że "trump zawiesił cła na wszystkie kraje"

nie zawiesza ceł, tylko wszystko co jest powyżej 10%

nie na wszystkie kraje np. zostają cła na kanadę i meksyk

zostają cła na eu na stal, aluminium i samochody 

i kto tu jest kłamcą? ja, czy ty i twoje kundelki? tak samo kłamałeś z cenami paliw i później musiałeś odszczekać :D 

tusk, trzaskowski i inni peowcy kłamią, medialne gebelsy tuska kłamią, wyborcy tuska kłamią :D zgrana ekipa

Wiemy, kto wynajął halę w Końskich. Negocjacje prowadzili ludzie z Koalicji Obywatelskiej
Halę sportową na debatę w Końskich wynajął Dom Mediowy AM Studio z Warszawy - ustaliła Wirtualna Polska. Firma w przeszłości wielokrotnie wykonywała usługi dla partii Donalda Tuska, a jej właściciel - jak pisały media - grał przed laty z premierem w piłkę. Dyrektor ZOSIR w Końskich potwierdził WP, że to przedstawiciele PO kontaktowali się z nim ws. ustalenia szczegółów.

Patryk Słowik
Jak słusznie zwrócił uwagę, dzisiejsza debata zgodnie z prawem powinna być oznaczona jako materiał wyborczy komitetu wyborczego kandydata Rafała Trzaskowskiego.

czyli kampania trzaskowskiego współfinansowana przez tvp, tvn i polsat

żałosne gebelsy

najlepsze, że mentzen i stanowski jadą do końskich, mogą być niezłe jaja :D 

Edytowane przez nie
  • Haha 1