Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wiem czy nie namawiać znajomych ludzi by taktycznie głosowali w pierwszej turze na Mentzena by alfons się nie dostał i przybić pisowi gwóźdź tym do trumny politycznej. W drugiej i tak wygra Trzaskowski.

I fajno...mniej POpaprańców będzie się rodzić, sami się wykończycie 😆

12 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

A czy ja mówię gdzieś że popieram import uchodźców ?? Nie popieram zjebanego Mencena i chorej umysłowo Konfederacji to muszę popierać import uchodźców ??

Tomasz a kto przy korycie wyróżnia się czymś pozytywnym  konkretnie od Konfederacji? 

12 godzin temu, pawel885 napisał(a):

A jak ktoś jest 🌈🌈🌈 

I facet zgwałci faceta  ? 🤔

Dobre 😆...tu wystarczy coś na rozwolnienie . 

Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

a o czym mysli wlasnie zgwałcona kobieta??? przede wszystkim o obrzydzeniu, o tym ze moze urodzic dziecko! w karetce lekarz podaje jej leki p/bolowe, uspokajajace, pyta cie o tabletke dzien po! jestes psychologiem , ktory na wytlumaczy o czym mysli kobieta?! z ciekawosci poczytam Twoje opinie psychologiczne na temat gwałtów!

Te decyzje zostawmy kobietom . Powinna być dobrowolność. Jak Mentzen mówi inaczej to jego problem i nie powinien o tym decydować.  

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Tomasz a kto przy korycie wyróżnia się czymś pozytywnym  konkretnie od Konfederacji? 

Nikt się nie wyróżnia, ale i Konfederacja też się pozytywnie nie wyróżnia, takie same poyeby jak lewica ...

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Dobre 😆...tu wystarczy coś na rozwolnienie . 

Te decyzje zostawmy kobietom . Powinna być dobrowolność. Jak Mentzen mówi inaczej to jego problem i nie powinien o tym decydować.  

No i Mentzen o tym nie będzie decydował po pierwsze bo jego szanse na zostanie prezydentem są nikłe po drugie nawet jakby jakimś cudem został to nie prezydent o tym decyduje bo  jest coś takiego jak konstytucją i tam jest zapis ze po gwałcie można ciążę usunąć...a wiemy jak można zmienić konstytucję...poparcie dla takiej zmiany by było prawie zadne...swoją drogą jest taki jeden kraj w UE w którym zakazana jest aborcja nawet w wyniku gwaltu-Malta z tego kraju jest wiceprzewodnicząca Mentsola zagorzała przeciwniczka aborcji ,gdzieś widziałem jakieś zdjęcie Śmiszka jak się cieszy z jej wyboru to jest dopiero lewicowa hipokryzja...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Konfa też, dla mnie oni czy lewica takie same szkodniki ...

Konfa u władzy nie była, w czym więc szkodzi tak jak PiS lewica i PO? 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Konfa u władzy nie była, w czym więc szkodzi tak jak PiS lewica i PO? 

Wystarczy posłuchać co mówią. Żeby sprawdzić czy kleszcz jest szkodliwy musisz go na sobie nosić ??

Opublikowano
54 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jak czytam niektóre tu wypowiedzi to tak jestem za tabletką dzień po a nawet i przed. 

50 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Rozumiem, że za tym jesteś ciesz się że twoi rodzince po to sięgnąć nie mogli. Chłopie co ty tu wypisujesz? Trling ci pozostał jak pozostałym pisiorom. A tym czasem życie znowu was miażdży. Właśnie NIK opublikował raport na temat złodziejstwa w RARS ten od agregatów co waszych sypie to pikuś są kolejni. Firma handlująca chemią do sprzątania dostała zlecenie na zakup racji żywnościowych w Hiszpanii zakupiła ich za 17 mln z RARS dostała za to 50 mln. Pośrednik od rękawiczek zeznał, ze z każdej rękawiczki grosz miał płacić na kampanię Kućmierowskiego. Złodziej na złodzieju a wy jeszcze tego bronicie.

30 minut temu, parma napisał(a):

Wyrzucają szkodników z pisu które rozłożyły stadniny na łopatki. 

Wiceprezes RARS miał sąsiada. Sąsiad założył firmę. Sprzedał dla RARS samochody ciężarowe ciągniki siodłowe i dwie chłodnie. za 5, miliona. Potem RARS mu te samochody wypożyczył za 4 mln by ten RARS wykonywał usługi i jeszcze za paliwo mu dali 2,8 mln. Gliński dał RARS 6 mln na zakup streczu foli bąbelkowych płyt OSB na ochronę zabytków na UA. Znaleźli więc pośrednika który z kilku krotną przebitką odsprzedał RARS te artykuły które kupił w otaczających Warszawę marketach budowlanych typu obi castroama czy leroy merlin. Na czym dobrze zarobił. Tak się robiło kasę w państwie pis.

• Haha 3
Opublikowano
40 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wystarczy posłuchać co mówią. Żeby sprawdzić czy kleszcz jest szkodliwy musisz go na sobie nosić ??

Trafne stwierdzenie. W takim razie dlaczego głosujecie na tych samych kleszczy co wybory? Przecież nie różnią się niczym od konfy jak stwierdziles wyżej? 

Opublikowano

Tak pis dba o polskich rolników. Racje żywnościowe dla ukraińskiego wojska zamiast kupić od polskich firm robiących to z polskich produktów w tym płodów rolnych kupili przez słupa w Hiszpanii. Słup zapłacił 17 mln RARS oddał 40 mln.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, hubertuss napisał(a):

Rozumiem, że za tym jesteś ciesz się że twoi rodzince po to sięgnąć nie mogli. Chłopie co ty tu wypisujesz? Trling ci pozostał jak pozostałym pisiorom. A tym czasem życie znowu was miażdży. Właśnie NIK opublikował raport na temat złodziejstwa w RARS ten od agregatów co waszych sypie to pikuś są kolejni. Firma handlująca chemią do sprzątania dostała zlecenie na zakup racji żywnościowych w Hiszpanii zakupiła ich za 17 mln z RARS dostała za to 50 mln. Pośrednik od rękawiczek zeznał, ze z każdej rękawiczki grosz miał płacić na kampanię Kućmierowskiego. Złodziej na złodzieju a wy jeszcze tego bronicie.

Wyrzucają szkodników z pisu które rozłożyły stadniny na łopatki. 

Wiceprezes RARS miał sąsiada. Sąsiad założył firmę. Sprzedał dla RARS samochody ciężarowe ciągniki siodłowe i dwie chłodnie. za 5, miliona. Potem RARS mu te samochody wypożyczył za 4 mln by ten RARS wykonywał usługi i jeszcze za paliwo mu dali 2,8 mln. Gliński dał RARS 6 mln na zakup streczu foli bąbelkowych płyt OSB na ochronę zabytków na UA. Znaleźli więc pośrednika który z kilku krotną przebitką odsprzedał RARS te artykuły które kupił w otaczających Warszawę marketach budowlanych typu obi castroama czy leroy merlin. Na czym dobrze zarobił. Tak się robiło kasę w państwie pis.

O moich rodzicówsie nie martw , raczej spójrzna siebie...Ja o tym tu tyle nie bredze co Ty od rana 7dni w tygodniu. I jak widać nie wiele rozumiesz ale mnie to nie dziwi. 

Głosuj na bonżura będzie o was dbał jak o kibelki w stolicy👍

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

wystarczy że zadba o rozliczenie złodziejskiej bandy i podpisze ustawę o jej  delegalizacji 🤣..na dziś nikt inny tego nie gwarantuje więc nie warto marnować głosu na plankton 😗

Opublikowano
13 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

O moich rodzicówsie nie martw , raczej spójrzna siebie...Ja o tym tu tyle nie bredze co Ty od rana 7dni w tygodniu. I jak widać nie wiele rozumiesz ale mnie to nie dziwi. 

Ja jestem nauczony sam o siebie dbać a nie że polityk ma o mnie dbać tak jak pis o was. Z tabletkami ty zacząłeś. Bo nie masz innych argumentów więc trolujesz tu jak inni.

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nie wiem czy nie namawiać znajomych ludzi by taktycznie głosowali w pierwszej turze na Mentzena by alfons się nie dostał i przybić pisowi gwóźdź tym do trumny politycznej. W drugiej i tak wygra Trzaskowski.

Tobie to chyba coś się pomieszało 🤔 

To są wybory na Prezydenta Polski 

A nie na sołtysa 😂

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

wystarczy że zadba o rozliczenie złodziejskiej bandy i podpisze ustawę o jej  delegalizacji 🤣..na dziś nikt inny tego nie gwarantuje więc nie warto marnować głosu na plankton 😗

Super...kogo już wsadzili i majątek komu odebrali za mahlojki? Będzie zapewne gak jak PiS rozliczał tuska👍 takiemu systemowi przyklaskiwać to naprawdę super wyczyn.

23 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ja jestem nauczony sam o siebie dbać a nie że polityk ma o mnie dbać tak jak pis o was. Z tabletkami ty zacząłeś. Bo nie masz innych argumentów więc trolujesz tu jak inni.

Ja zacząłem z tabletkami 🙆‍♂️

Opublikowano

Komisja zapowiada, że jeszcze przed wakacjami przedstawi państwom członkowskim formalny wniosek o ratyfikację. Równolegle planuje szeroko zakrojoną kampanię informacyjną, by przekonać sceptyczne kraje do poparcia umowy. 

Mercosur pozostaje najwyższym priorytetem KE. Będziemy rozmawiać z naszymi państwami członkowskimi w bardzo uporządkowany i szczegółowy sposób.

bążur 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v