Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Legalni imigranci zgwałcili 20-latkę pod Warszawą”

Imigranci zbiorowo zgwałcili 20-letnią Polkę. Byli w Polsce LEGALNIE!
Pięciu imigrantów w wieku od 20 do 30 lat zostało oskarżonych o dokonanie zbiorowego gwałtu na 20-letniej dziewczynie. Policja podaje, że „są obywatelami jednego z państw latynoamerykańskich”. Nieoficjalnie mówi się, że chodzi o Kolumbię. Imigranci mieszkają na co dzień w Wólce Kosowskiej pod Piasecznem.
Do tragedii młodej kobiety wydarzyło się w nieokreślonym miejscu na trasie między Warszawą a miejscowością Janki. Kobieta miała zostać odwieziona nad ranem do domu przez człowieka podającego się za Hiszpana, w rzeczywistości została brutalnie zgwałcona przez pięciu mężczyzn. Ofiarę porzucili na przystanku pod Warszawą kierowca autobusu. Trafiła do szpitala.
Zwolennicy imigracji opowiadali nam przez lata bajeczki, że imigranci z sąsiednich krajów są bezpieczni, potem, że tak samo jest z imigrantami z krajów niemuzułmańskich. Dominik Tarczyński zasłynął już popieraniem imigracji nawet z Iraku, aby tylko była legalna. No to proszę: mamy pięciu zwyrodnialców. Z Ameryki Południowej, niezwiązani z islamem, wszyscy przebywali w Polsce legalnie. Nie uchroniło to młodej kobiety przed gwałtem.
W ostatnich latach diametralnie wzrasta przestępczość imigrancka. Problemem są zwłaszcza obywatele Gruzji oraz Kolumbii. Powstrzymajmy to szaleństwo!
Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Zacznijmy od tego że wiceminister i nie żadne ,,ministra,,tylko pani wiceminister nie powielaj tej lewackiej nowomowy 

Ministrant... ,ministrantów...ucz się nowego...

Zmienia sie świat .. nazewnictwo też...nic złego w tym..

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Legalni imigranci zgwałcili 20-latkę pod Warszawą”

Imigranci zbiorowo zgwałcili 20-letnią Polkę. Byli w Polsce LEGALNIE!
Pięciu imigrantów w wieku od 20 do 30 lat zostało oskarżonych o dokonanie zbiorowego gwałtu na 20-letniej dziewczynie. Policja podaje, że „są obywatelami jednego z państw latynoamerykańskich”. Nieoficjalnie mówi się, że chodzi o Kolumbię. Imigranci mieszkają na co dzień w Wólce Kosowskiej pod Piasecznem.
Do tragedii młodej kobiety wydarzyło się w nieokreślonym miejscu na trasie między Warszawą a miejscowością Janki. Kobieta miała zostać odwieziona nad ranem do domu przez człowieka podającego się za Hiszpana, w rzeczywistości została brutalnie zgwałcona przez pięciu mężczyzn. Ofiarę porzucili na przystanku pod Warszawą kierowca autobusu. Trafiła do szpitala.
Zwolennicy imigracji opowiadali nam przez lata bajeczki, że imigranci z sąsiednich krajów są bezpieczni, potem, że tak samo jest z imigrantami z krajów niemuzułmańskich. Dominik Tarczyński zasłynął już popieraniem imigracji nawet z Iraku, aby tylko była legalna. No to proszę: mamy pięciu zwyrodnialców. Z Ameryki Południowej, niezwiązani z islamem, wszyscy przebywali w Polsce legalnie. Nie uchroniło to młodej kobiety przed gwałtem.
W ostatnich latach diametralnie wzrasta przestępczość imigrancka. Problemem są zwłaszcza obywatele Gruzji oraz Kolumbii. Powstrzymajmy to szaleństwo!

Ale to stara sprawa, nic nowego ... Katoliccy kolumbijczycy a nie jacyś inżynierowie z Afryki ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Będzie więcej takich spraw nowych 

A ilu PiS nasprowadzał Gruzinów, Ukraińców co to po swojemu zaczynają się bawić w Warszawie i innych miastach ??

Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale to stara sprawa, nic nowego ... Katoliccy kolumbijczycy a nie jacyś inżynierowie z Afryki ...

Gdzie podali że to katolicy? W TWNie czy po prostu zmyśliłeś sobie?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Gdzie podali że to katolicy? W TWNie czy po prostu zmyśliłeś sobie?

A jaka wiara dominuje w Kolumbii ?? Islam a może judaizm ?? xD 

2/3 Kolumbijczyków to katolicy, kolejne 17% to protestanci, czyli dominuje tam szeroko pojęty chrześcijanizm ...

Opublikowano
46 minut temu, mirro napisał(a):

Problem w tym że facet chyba ma Alzchaimera. Demencja postępuje i zdaje się trzymanie go w innym miejscu niż szpital psychiatryczny mija się z celem. Ja tylko jestem ciekaw kiedy sie połapali że gościu jest w takim stanie. Bo jeżeli od początku wiedzieli, to wyrok został wydany na siłę i w ramach potrzeby chwili.

Uśpić a nie pisać pierdoły. 

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ilu PiS nasprowadzał Gruzinów, Ukraińców co to po swojemu zaczynają się bawić w Warszawie i innych miastach ??

No ilu ? Sprawdz jeszcze od kiedy Ci co podałeś przyjeżdżają do Poski. 

A co do Ukraińców To chyba wszyscy prócz Konfederacji byli pdzeciwni 🤔

Jak oblegali granicę na Białorusi kto chciał ich wszystkich wpuścić,  reklamówkami i pizzą  kogo ganiali przy granicy? 

Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

to ile tak konkretnie tych wiz PiS wydał i kto konkretnie wydawał owe wizy?

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jaka wiara dominuje w Kolumbii ?? Islam a może judaizm ?? xD 

2/3 Kolumbijczyków to katolicy, kolejne 17% to protestanci, czyli dominuje tam szeroko pojęty chrześcijanizm ...

W Polsce dominuje katolicyzm a znajomy z podstawówki, który deklaruje się jako niewierzący, złożył apostazje, siedzi w więzieniu za morderstwo. Czyli zmyśliłeś.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

który deklaruje się jako niewierzący, złożył apostazje, siedzi w więzieniu za morderstwo. Czyli zmyśliłeś.

Tak, tak xD Nie pasuje do obrazka malowanego w ZaRublice to musi być zmyślone xD 

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jak oblegali granicę na Białorusi kto chciał ich wszystkich wpuścić,  reklamówkami i pizzą  kogo ganiali przy granicy?

1 minutę temu, binek napisał(a):

To jest wszystko pompowane a targowica łyka kity jak bocian żabę.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, binek napisał(a):

A to ktoś wydaje Ukraińcom wize ?? Zwykły paszport biometryczny i bandzior siedzi już w Polsce ... Już z kilka lat jak UPAdliniec może wjechać do polski bez wizy ... Jakoś od 2020 albo i wcześniej ...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, binek napisał(a):

Bobek chyba nie wie że Gruzje przyjęto do Shengen na wiosne 2017 roku kiedy w PL rządziła Platforma Obywatelska. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bobek chyba nie wie że Gruzje przyjęto do Shengen na wiosne 2017 roku kiedy w PL rządziła Platforma Obywatelska. 

W 2017 rządziła w PL Platforma ?? Nachlałeś się czy co ?? xD 

Gruzja w Schengen ?? Kolejna bujda... Weź wytrzeźwiej ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, tak xD Nie pasuje do obrazka malowanego w ZaRublice to musi być zmyślone xD 

Po prostu kłamiesz i tyle. Tak samo z wpuszczaniem ukraińców i gruzinów co stało się za rządów twoich lrzydupasów z PO w 2017 roku.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Tak samo z wpuszczaniem ukraińców i gruzinów co stało się za rządów twoich lrzydupasów z PO w 2017 roku.

Chłopie, w 2017 w PL rządził PiS a nie Platforma ??

Wóda zryła banie ??

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Gruzję przyjęto????? Fajny żart na primaprylis😁

• Like 1
Opublikowano

niedawno jeden ksiadz zabil drugiego a sam popelnil samobojstwo.. on tez na pewno na islam przeszedl..

31 minut temu, Roman176 napisał(a):

tu demonstracja przeciw imigrantom 

https://www.facebook.com/reel/9442317112456067

wiecej bylo policjantow i dziennikarzy niz malpoludow ..

25 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Będzie więcej takich spraw nowych 

FB_IMG_1743492243421.jpg

na zachodzie definicja gwaltu jest rozna niz w polsce.

5 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

wsrod przestepcow obcokrajowcow najwiecej jest gruzinow. wiecej niz ukraincow.

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

A co na Polat w tej sprawie mówią? 

No nie wiem jeszcze..

Nie miałem kiedy sprawdzić...

Jakoś milczenie ..słychać ..

Znalazłem tylko to co pokazywałem ..z rana...że tubylcy..

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nie wiem jeszcze..

Nie miałem kiedy sprawdzić...

Jakoś milczenie ..słychać ..

Znalazłem tylko to co pokazywałem ..z rana...że tubylcy..

Są miejsca że mieszkają już dłużej w Polsce. W Warszawie jest kilka meczetów więc na darmo ich nie budują aby puste stały.

Raz w Międzyrzecu na Orlenie podjechał autobus wysedli goście w myckach na trawnik dywanik i na kolana Allachu coś tam ...🙆‍♂️ wiarę mają silną widać i nie biją się jej pokazywać. Ciekawe czy naszym na ich terenie  pozwolili by  na coś takiego🤔