Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Powiem tyle...Polska się zmienia u niestety nie na lepsze.

Mieszkałem w Niemczech i Belgi, tam sie dziwiłem ilu wpuścili cudzoziemców, ludzie bali się wychodzić na ulicę. 

Po 15 latach w naszych miastach widzę już podobny stan. Gdzie nie pójdziesz słychać różne języki a naszych co raz mniej 😑

Opublikowano
6 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Mieszkałem w Niemczech i Belgi, tam sie dziwiłem ilu wpuścili cudzoziemców, ludzie bali się wychodzić na ulicę. 

Po 15 latach w naszych miastach widzę już podobny stan. Gdzie nie pójdziesz słychać różne języki a naszych co raz mniej 😑

A daj spokój...

Przedwczoraj z Niemcem gadałem...ale karabinu nie miał...

W Kocku kebab turki prowadzą, a w naszej wsi rodowite murzyniątka są...no mieszane już...

...to przed końcem świata tak ..

Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

A może by tak było wziąć kartkę do referendum

A nie szczycić się że obalił pis

A czemu uważasz że nie wypełniłem?

Treść tylko idiotyczna była i żadnego to wpływu na nic i tak nie miało.

To pod publikę...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Widziałeś gdzieś tych Arabów czy innych inzynierów ?? Ja za wielu nie kojarzę, jakieś Filipinczyki są w powiatowym mieście ale one normalnie do roboty chodzą, jakieś z Bangladeszu mają na mieście 2 albo 3 budy z kebabem, są 2 lokale z kuchnią azjatycką co Wietnamce czy jakieś takie prowadzą.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Zeczywiscie nabrali pisuory tych uchodzciw z wizami...Ale teraz jest lepiej bi bez wiz i jeszcze ich przywożą. Mam nadzieję że weźmiesz kilku pod dach ? Hubercik ?

Ty będziesz brał. Tusk za karę pisiorom wyda nakaz przyjęcia co najmniej jednej rodziny arabów.😄

To co przywożą nam Niemcy to jest właśnie efekt rozdawania wiz przez pisowskie wołdze na lewo i prawo jak popadło bez weryfikacji. A was tumanili jakimś referendum i wy w to jeszcze wierzycie.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widziałeś gdzieś tych Arabów czy innych inzynierów ?? Ja za wielu nie kojarzę, jakieś Filipinczyki są w powiatowym mieście ale one normalnie do roboty chodzą, jakieś z Bangladeszu mają na mieście 2 albo 3 budy z kebabem, są 2 lokale z kuchnią azjatycką co Wietnamce czy jakieś takie prowadzą.

😁 P0lska tuska

https://youtu.be/gMJUEPA6kRY?si=nyHgMQhFM1Avxu3n

Edytowane przez Rolnik1973
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A daj spokój...

Przedwczoraj z Niemcem gadałem...ale karabinu nie miał...

W Kocku kebab turki prowadzą, a w naszej wsi rodowite murzyniątka są...no mieszane już...

...to przed końcem świata tak ..

Czy ja wiem czy przed końcem...Może to początek wielkich zmian 🤔  Takie Europejskie multikulti bedzie. Czy to na dobre wyjdzie? Warto zapytać rodowitych Niemców czy Holendrów jak to u nich wygląda.

Kebabowni ,,tureckich" jest i w Łukowie sporo, w sobotę nowy otworzył się na rondzie koło  Netto. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty będziesz brał. Tusk za karę pisiorom wyda nakaz przyjęcia co najmniej jednej rodziny arabów.😄

To co przywożą nam Niemcy to jest właśnie efekt rozdawania wiz przez pisowskie wołdze na lewo i prawo jak popadło bez weryfikacji. A was tumanili jakimś referendum i wy w to jeszcze wierzycie.

Będziesz brał i płacił i Ty Hubercik, będziesz się śmiał baranim głosem jeszcze 😄 A mnie twój tusk czy kaczor może ewentualnie cmoknąć w pompkę. 

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Wyborcy Koalicji brawo 😄

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

A pro po kebabów to właśnie za pisu pojawiło się wiele nowych które prowadzą przybysze z Azji. A Olefiny budowane przez Orlen pod wodzą Obajtka miały być ukoronowaniem pisowskiego importu imigrantów na wielką skalę. 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

oj widział, fakt blisko w jednej miejscowości mają 2 kebaby i popierdalają w tych swoich plastikowych rozczłapanych klapkach, wrrrr..., a w drugiej typowy Sahel i na 12 osobową kolonię, uczciwie pracuje 3, jeden nieuczciwie, reszta nic.

Z tym, ze pojawili się jakieś 4 lata temu🤣 a to było za innego oszusta...

To tak jak z obecnym spotem obywatelskiego o tym, że polacy latami czekają na wyroki sądowe, tego tam nikt nie sprawdza czy wyszło z badań, że społeczeństwo tak głupie, że nie zauważy, że to bije w pisiorów nie popaprańców?

Może i nie zauważy w końcu kolejna kampania prezydenckka nie ma nic wspólnego z tym jakie prerogatywy ma prezydent, to tylko starcie przydupasów zlecone przez partyjnych kacyków

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Będziesz brał i płacił i Ty Hubercik, będziesz się śmiał baranim głosem jeszcze 😄

Wyborcy Koalicji brawo 😄

Ja się śmieje już a ty wyjesz. Robił pis was w wała straszył jak ciemnotę w Egipcie straszyli zaćmieniem słoń ca. A wy jak ci w Egipcie łykacie. A tym czasem pis podsyłał wam arabów i kazał głosować by tego nie robić. To właśnie za pisu w miastach powiatowych pojawili się uchodźcy z Azji i Afryki i zaczęli otwierać kebaby i inne tego typu. To pis dał arabów Polsce powiatowej.

2 minuty temu, Takeda napisał(a):

oj widział, fakt blisko w jednej miejscowości mają 2 kebaby i popierdalają w tych swoich plastikowych rozczłapanych klapkach, wrrrr..., a w drugiej typowy Sahel i na 12 osobową kolonię, uczciwie pracuje 3, jeden nieuczciwie, reszta nic.

Z tym, ze pojawili się jakieś 4 lata temu🤣 a to było za innego oszusta...

To tak jak z obecnym spotem obywatelskiego o tym, że polacy latami czekają na wyroki sądowe, tego tam nikt nie sprawdza czy wyszło z badań, że społeczeństwo tak głupie, że nie zauważy, że to bije w pisiorów nie popaprańców?

Może i nie zauważy w końcu kolejna kampania prezydenckka nie ma nic wspólnego z tym jakie prerogatywy ma prezydent, to tylko starcie przydupasów zlecone przez partyjnych kacyków

Dziękuje.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Hubercik wiedzialem żeś głupi ale ze aż tak😮...co mnie teraz PiS obchodzi...przecież twój wybawiciel na białym koniu miał zbawić Polskę w 100 dni😄 widziałeś aby któregoś nielegalnie ściągniętego migranta wydalił? Dowożą nowych choc zaprzeczają że ich ,,nie ma i nie będzie " 

Niebawem pewnie okaże się że w te 100 dni więcej wjechało inżynierów niz w 8 lat pisowskie👏 bij brawo i popieraj ten stan dalej. 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

A zauważyłeś jakie jest podejście Niemca czy Belga na to jak mu przyjezdny fika? Jakie jest przejście Polaka? Sam mieszkałeś to byłeś przyjezdny zresztą. W każdym razie wszyscy z mego kręgu mieli problemy przez czeczuchów, czarnych, śniadych, kurdów, azerów...

• Like 1
Opublikowano

Jakby pisiory robiły tak jak PO z tymi migantami z Niemiec co ich przywożą to TVN i Polsat nie zostawiliby suchej nitki taka prawda.

Opublikowano

Ale to ciebie straszą imigrantami mnie to nie interesuje to was pis w wała zrobił nie mnie. Z siebie możesz się śmiać mnie póki co nikt nie oszukał. To wyście chcieli głosować w jakimś referendum tak was omamili ja wiedziałem że to lipa.

Opublikowano
hubertuss napisał:

Ty będziesz brał. Tusk za karę pisiorom wyda nakaz przyjęcia co najmniej jednej rodziny arabów.😄 To co przywożą nam Niemcy to jest właśnie efekt rozdawania wiz przez pisowskie wołdze na lewo i prawo jak popadło bez weryfikacji. A was tumanili jakimś referendum i wy w to jeszcze wierzycie.

Szczerze powiedziawszy to rozpędziłeś się nieco bo nie wszystko.

Opublikowano

Wystarczy przypomnieć co działo się w tvnie jak pis budował płot albo walczył z nachodźcami.

Jak politycy wyzywali rzeczniczke SG. Któryś przeprosił?

Debile z PO biegali przy granicy z pizzą. Żałosne to było. Ale wtedy to byli biedni ludzie szukający moejsca na ziemi.

• Like 2
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Uuu chłopie. To nie chodzi o miasto tylko o jakieś miejsce do roboty. Masz blisko Amejzna to masz kolorowe pyski nie tylko w powiatowych miejscówkach.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, DTaras napisał(a):

A zauważyłeś jakie jest podejście Niemca czy Belga na to jak mu przyjezdny fika? Jakie jest przejście Polaka? Sam mieszkałeś to byłeś przyjezdny zresztą. W każdym razie wszyscy z mego kręgu mieli problemy przez czeczuchów, czarnych, śniadych, kurdów, azerów...

Zauważyłem...tam już jest w wielu miejscach za późno na opur jakikolwiek,szczególnie tam gdzie mieszkają większe grupy cudzoziemców. Młodzi niby się asymilują ale dominować chcą cudzoziemcy, w dyskotekach jak była jakaś bujka to wiadomo że Polak, zazwyczaj on stawiał opór 🤭👍

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Tzeczniczka była SG a nie białego domu. Po pierwszych dwu wyskokach była do wypier...lenia i tu niema nic z erotyki. Tak, że z lekka pora zbastować.

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale to ciebie straszą imigrantami mnie to nie interesuje to was pis w wała zrobił nie mnie. Z siebie możesz się śmiać mnie póki co nikt nie oszukał. To wyście chcieli głosować w jakimś referendum tak was omamili ja wiedziałem że to lipa.

Mnie straszą...fakty mówią same za siebie. A skoro te karty było nic nie warte to co szkodziło wyrazić swe zdanie ? Nikt Cię nie oszukał dobre...żyjesz w ciekawej bajce . 

9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wystarczy przypomnieć co działo się w tvnie jak pis budował płot albo walczył z nachodźcami.

Debile z PO biegali przy granicy z pizzą. Żałosne to było. Ale wtedy to byli biedni ludzie szukający moejsca na ziemi.

Mieli chyba rozbierać ten płot, a przynajmniej tak krzyczeli obrońcy demokracji😆

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Zauważyłem...tam już jest w wielu miejscach za późno na opur jakikolwiek,szczególnie tam gdzie mieszkają większe grupy cudzoziemców. Młodzi niby się asymilują ale dominować chcą cudzoziemcy, w dyskotekach jak była jakaś bujka to wiadomo że Polak, zazwyczaj on stawiał opór 🤭👍

Jak nie był nabrany apteki i monopolu pod korek to o.k. Przy czym ja piszę o początkach lat 2000 ze świadomością iż nadal tak jest. Teraz, zgodnie z trendami wieloletnimi, powinni pojawić się łysi. Za łysych są takie same grzywny jak za śniadych Ci powiem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v