Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Widzisz Roman...

Ty sam widzisz że to coś nie tak...temu szukasz usprawiedliwienia...niemądrych dezyzji Twoich mentorów..

Kaczyński jest kompletnie odklejony, a długopis robi co pokurcz mu nakazuje...

• Haha 1
Opublikowano
jahooo napisał:

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Piłeś kiedyś spiryt rozlewany z metalowego kanistra 20 litrowego, takiego na ropę i rozrobiony z Kubusiem o smaku kiwi? 🤣. Myślisz że tak łatwo się tym nachlać? Twierdzę że nie, bo próbowałem.😂

Piłem kiedyś spirytus marki "royal", nie rozrabiany, prosto z kubka. Poza piekącymi ustami nawet kaca na drugi dzień nie było.

A te usta to mogłeś mieć zatarte tylko nic po tym eksperymencie nie kleiłeś...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

a co zrobiła złego ? 

Służyła komuchom, WRON-om którzy strzelali do twoich kolegów z kopalni ?? Rozumiem, że ten medal to za pracę dla tych co kazali strzelać do górników ??

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
MariuszDe napisał:

A piliście kiedyś w Zakopanem  alkohol nie mieliście wrażenia że w górach można więcej?

Ooo to chłopaku nie tylko ze spożyciem trunków miałem te wrażenia.

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 25.03.2025 o 21:33, Bogdan_ja napisał(a):

a kogo to obchodzi ..ludzie chcą rozliczeń bandy złodziejskiej z PiSu ...i w większości tyko temu głosują na Trzaskowskiego i platformę ...sam osobiście tyz tylko tym się kieruje bo tylko na tym mi zależy żeby złodzieje trafiły za kratki a PiS został uznany za zorganizowaną grupę przestępczą i do ciurmy i won

Mów za siebie. Tym nie zapłacisz rachunków czy napalisz w piecu.

W dniu 25.03.2025 o 22:55, hubertuss napisał(a):

Ty się widać jeszcze nie obudziłeś dalej snujesz jakieś swoje odrealnione wizje. 1 czerwca wieczór wyrwie cię z letargu.

Pewien możesz sobie być czego chcesz w końcu wiemy żyjesz w swoim innym świecie. 1 czerwca będzie dla ciebie bolesnym doznaniem. Wtedy zobaczysz co to prawdziwe życie i że świat nie jest taki jakim ty chcesz by był.

Jaka większość? Mówisz o 49,5 % Polaków którzy chcieli by aby wymienili Nawrockeigo? 30% wyborców pis chce wymiany. Ty naprawdę jesteś jakiś odrealniony.

To ciekawe co piszesz. Skąd już wiesz co będzie 1 czerwca ? Masz jakieś przecieki z centrali 🤔?

Podtrzymuje swoją tezę. Druga tura Trzaskowski - Nawrocki, minimalnie wygra jeden z nich. Trzaskowski - Mentzen. Druga tura dla Mentzena.

Zapisz sobie tego posta :ph34r:.

W dniu 26.03.2025 o 16:31, Bogdan_ja napisał(a):

Jakubiak dodał sobie X10 bo ma coś  0,8 % ...bardzo śmieszny gość 🤣

Skoro Jakubiak jest śmieszny to co powiesz o Jachirze, Szczerbie czy Suskim ? Akurat Jakubiak jest jednym z niewielu który z sensem mówi.

W dniu 26.03.2025 o 18:15, Bogdan_ja napisał(a):

widze że czeka cię przykre rozczarowanie ..ale jak ty oglądasz takich wróżbitów jak Jakubiak to się nie dziwię 🤣

PiS miał 8 lat rządów i swojego prezydenta i robił co chciał to i obecni chyba mogą 🤣

ale wam d*pę ciśnie że PiS już się nie pozbiera 

Zasmucę cię. Życie nie znosi próżni :ph34r:.

8 godzin temu, nie napisał(a):

Rolnicy powinni płacić więcej na składkę zdrowotną - wiceminister zdrowia Wojciech Koniec. Obecnie rolnicy płacą 1 zł od hektata. - To w ogóle jest nieprzystające do niczego - dodaje. Chcemy wprowadzić podatek zdrowotny.

obniżają przedsiębiorcom a podwyższają rolnikom

wygląda na to, że przedsiębiorcy to patusy, których można przekupić za kilka złotych 

To są proste rzeczy np. żeby wzmocnić system zapisywania się na wizyty lekarskie i ich odwoływania - Rafał Trzaskowski.

półtora roku rządzą a nawet projektu jeszcze nie mają - po-łgłówki uwierzą we wszystko

Skoro rząd nie może zrealizować banalnej sprawy jaką jest rozdzielenie ministra sprawiedliwości od prokuratora generalnego to o czym my tu mówimy a przecież za to krytykowali Ziobrę. Oni chcą się poważną polityką zajmować ?

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Piłeś kiedyś spiryt rozlewany z metalowego kanistra 20 litrowego, takiego na ropę i rozrobiony z Kubusiem o smaku kiwi? 🤣. Myślisz że tak łatwo się tym nachlać? Twierdzę że nie, bo próbowałem.😂

Piłeś coś o wyglądzie kawy, przywożone zza wschodniej granicy w kanistrach i rozlewane w plastikowe butelki 1,5 l, spożywane z musztardówki ? Na niektórych miało to zły wpływ bo grzało im po tym równo.

41 minut temu, Wpaw napisał(a):

To się nazywa pomroka jasna😁

Bokser jak bokser tylko żeby z charakteru szpilki nie przypominał 😁🙆 "you going down" pamiętacie i inne wypowiedzi?🤭

:ph34r:

Opublikowano

PGE planuje wydać 18 mld zł, żeby wybudować bateryjne magazyny energii dla OZE.

jeszcze większa głupota niż wiatraki i panele, ale ktoś musi zarobić 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

A piliście kiedyś w Zakopanem  alkohol nie mieliście wrażenia że w górach można więcej?

ja pilem nad zakopanem ,na gobalowce, w zebie i nie zauwazylem zeby szampan mial wiecej bombelkow.

20 minut temu, dsbh napisał(a):

To ciekawe co piszesz. Skąd już wiesz co będzie 1 czerwca ? Masz jakieś przecieki z centrali 🤔?

Podtrzymuje swoją tezę. Druga tura Trzaskowski - Nawrocki, minimalnie wygra jeden z nich. Trzaskowski - Mentzen. Druga tura dla Mentzena.

Zapisz sobie tego posta :ph34r:.

Skoro Jakubiak jest śmieszny to co powiesz o Jachirze, Szczerbie czy Suskim ? Akurat Jakubiak jest jednym z niewielu który z sensem mówi.

Zasmucę cię. Życie nie znosi próżni :ph34r:.

Skoro rząd nie może zrealizować banalnej sprawy jaką jest rozdzielenie ministra sprawiedliwości od prokuratora generalnego to o czym my tu mówimy a przecież za to krytykowali Ziobrę. Oni chcą się poważną polityką zajmować ?

Piłeś coś o wyglądzie kawy, przywożone zza wschodniej granicy w kanistrach i rozlewane w plastikowe butelki 1,5 l, spożywane z musztardówki ? Na niektórych miało to zły wpływ bo grzało im po tym równo.

:ph34r:

to byly kibol wisly,pare lat kiblowal wiec czego sie spodziewac.nieraz dostal od naszych i skutki widac..

6 minut temu, dsbh napisał(a):

To akurat nie głupota. Rząd powinien najpierw modernizować elektrownie a dopiero potem namawiać na OZE.

raczej linie przesylowe. 

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

niemiecki dupowłaz się odezwał :D 

ilu migrantów przyjmujesz?

Człowieku prawda wygląda tak, że to więcej my jeździmy do Niemiec niż oni do nas. Teraz kontrole niemieckie utrudniają życie najbardziej naszym rodakom. Gdybyśmy my wprowadzili takie sam na wjeździe do Polski to byśmy własnym rodakom życie utrudnili a nie Niemcom. Weź ty zacznij myśleć samodzielnie. W d*pie mam jakichś imigrantów ważniejsza jest ekonomia miejsca pracy itd.

24 minuty temu, nie napisał(a):

PGE planuje wydać 18 mld zł, żeby wybudować bateryjne magazyny energii dla OZE.

jeszcze większa głupota niż wiatraki i panele, ale ktoś musi zarobić 

Ty głupi oni mądrzy. Ty już nie raz pokazałeś tu głupotę a to co oni planują jeśli zrealizują to bardzo mądra rzecz.

37 minut temu, dsbh napisał(a):

Jednak jesteś odklejony 1 czerwca przekonasz się jak bardzo. Im bliżej wyborów tym bardziej Mentzen będzie musiał odpowiadać na pytania weźmie udział w debacie i czar pryśnie. Skończą się przemowy z kartek i ucieczki przed dziennikarzami a zacznie się odpowiadania na trudne pytania czego on nie umie robić I co pokazał w 2023 roku jak go Petru orał. Już się Mentzen odpala powoli już oświecił naród że każe rodzić kobietom dzieci z gwałtów. Serio myślisz ,że Polska to poprze.?

Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał(a):

to byly kibol wisly,pare lat kiblowal wiec czego sie spodziewac.nieraz dostal od naszych i skutki widac..

Kibol czy nie, on się do boksu nie nadawał. Robił tylko duże zamieszanie wokół siebie a na ringu ktoś mu ciągle gasił światło.Zarzekał się, że boks to wszystko a trafił do MMA chyba bo większa kasa a o boks go już nic nie interesuje.

24 minuty temu, jacus napisał(a):

raczej linie przesylowe. 

Gdzieś ten prąd musisz magazynować, inaczej cię odcinają w nadprodukcji.

13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jednak jesteś odklejony 1 czerwca przekonasz się jak bardzo. Im bliżej wyborów tym bardziej Mentzen będzie musiał odpowiadać na pytania weźmie udział w debacie i czar pryśnie. Skończą się przemowy z kartek i ucieczki przed dziennikarzami a zacznie się odpowiadania na trudne pytania czego on nie umie robić I co pokazał w 2023 roku jak go Petru orał. Już się Mentzen odpala powoli już oświecił naród że każe rodzić kobietom dzieci z gwałtów. Serio myślisz ,że Polska to poprze.?

Poczekajmy do tego czerwca. I już wiem co Platforma będzie miała na Mentzena za haki 🤣.

Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Człowieku prawda wygląda tak, że to więcej my jeździmy do Niemiec niż oni do nas. Teraz kontrole niemieckie utrudniają życie najbardziej naszym rodakom. Gdybyśmy my wprowadzili takie sam na wjeździe do Polski to byśmy własnym rodakom życie utrudnili a nie Niemcom. Weź ty zacznij myśleć samodzielnie. W d*pie mam jakichś imigrantów ważniejsza jest ekonomia miejsca pracy itd.

Tu akurat mam inne zdanie o migrantach - probem a niemczech tez nie powstał od razu, tylko stopniowo, a bagatelizując sprawę za kilka lat będziemy mieli takie same problemy jaj niemcy, a ci już teraz wymagają od nas przyjmowania imigrantów i płacenia im tyle, co niemcy, żeby nie uciekali do nich z powrotem

dlaczego mamy płacić za socjal dla niereformowalnej patologii, której nie chcą u siebie niemiaszki ? u siebie zatrzymają "inżynierów i lekarzy" do pracy, a motłoch będą pchali do nas

Opublikowano (edytowane)

@dsbh Na niego haków nie trzeba wystarczą pytania takie jak dla innych kandydatów on się sam wyłoży. 

5 minut temu, jahooo napisał(a):

Tu akurat mam inne zdanie o migrantach - probem a niemczech tez nie powstał od razu, tylko stopniowo, a bagatelizując sprawę za kilka lat będziemy mieli takie same problemy jaj niemcy, a ci już teraz wymagają od nas przyjmowania imigrantów i płacenia im tyle, co niemcy, żeby nie uciekali do nich z powrotem

dlaczego mamy płacić za socjal dla niereformowalnej patologii, której nie chcą u siebie niemiaszki ? u siebie zatrzymają "inżynierów i lekarzy" do pracy, a motłoch będą pchali do nas

Ale tu chodzi o kontrole graniczne. Wy rozumiecie co czytacie? Nie pisze o niczego bagatelizowaniu pisze co by było gdybyśmy zrobili kontrole takie jak Niemcy. Bilans strat był  by ogromny dla nas. Niemcy do nas tak nie jeżdżą w zasadzie wcale my do nich tak i to na dużą skalę biznesowo do pracy transportem tranzytem itd.

Dlatego kontroli nie wprowadził pis nie wprowadzi ich również po.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v