Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ta chodząca pipka? Taki maślok😁

Do kobitki startuje nie ładnie, ciepły kluch 

I to ci co tak krzyczą że są za prawami kobiet jeden pobił działaczkę drugi bok własną matkę...no kobiety które głosują na lewicę dopiero mają syndrom Sztokholmski...

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Widocznie po alko włącza mu się agresja i  nieśmiertelność.

Ale do niewiasty, jak by donka ze łba pierdolnął to rozumiem😁🤭

3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

I to ci co tak krzyczą że są za prawami kobiet jeden pobił działaczkę drugi bok własną matkę...no kobiety które głosują na lewicę dopiero mają syndrom Sztokholmski...

Stare komuchy, obłuda 

Opublikowano (edytowane)

a jenota znasz z PiS 🤣

10 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Od 13h Jacus biedny nie potrafił wkleić zdjęcia. 

Tyle mu czasy zabrało że do wieczora nie mógł biedak tego wstawić.

Czekaliście długo. 

Ja o was nie zapomniałem.

Messenger_creation_ED56F918-7545-4A66-9605-044793DE8359.jpeg

te z brudnymi łapami wstaw lepiej albo te z basenu z dziurami w zębach ...choć nie wiem które bardziej obrzydliwe 😲 ..może te jak rekiny nad  morzem straszą swoimi tłustymi  cielskami 

a tak zapytam masz może bobek tę fotkę tej kosiarki dyskowej co jej placek nie ma 🤔🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

a jenota znasz z PiS 🤣

😲

Kto to?

Opublikowano
23 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

mój boże barani poganiaczu owieczkami się zajmij lepiej i szczać je prowadzaj bo nic ciekawszego cię nie spotka  ...a nie cudzym życiem 🤣🤣🤣 

ile banów i kont już miałeś panie@ Kowalsk30 ...sto czy więcej i co uzyskałeś ?..kogo i czego ty chcesz uczyć dziecko ...udawania ?????🤣🤣🤣🤣🤣...kogo jeszcze będziesz udawał i co to da ? 

Ja nikogo życiem się nie zajmuje. To jest twoja specjalność nie moja. Ile to razy mówisz o podwórku czyimś. Nawet nie liczę ile razy  obrażasz i obraziłeś osoby tylko po to aby sam się dowartościować. Poco to robisz? 

No i co z tego że miałem kilkanaście kont to jest nie jedyne i nie ostatnie które będę miał. Sam jesteś dzieckiem któremu tylko się zabierze zabawkę od razu kopie i krzyczy. Dalej ile jeszcze będziesz to robił aby tylko coś sobie udowodnić. Tylko nie wiem poco to robisz? 

Udawanie kogoś przynosi wiele korzyści. Przypominam ci sam to robiłeś w tym roku. Tylko nawet to ci się nie udało bo pamiętaj że zawsze można cię przejrzeć. 

Nawet jeśli udaje kogoś to jest tylko zabawa. Bo trzeba od czasu do czasu stać się kimś innym. 

Czy nazywacie mnie @Kowalsky30 czy @Patrycja2 to jeden h....

Opublikowano (edytowane)

😲

35 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Ja nikogo życiem się nie zajmuje. To jest twoja specjalność nie moja. Ile to razy mówisz o podwórku czyimś. Nawet nie liczę ile razy  obrażasz i obraziłeś osoby tylko po to aby sam się dowartościować. Poco to robisz? 

No i co z tego że miałem kilkanaście kont to jest nie jedyne i nie ostatnie które będę miał. Sam jesteś dzieckiem któremu tylko się zabierze zabawkę od razu kopie i krzyczy. Dalej ile jeszcze będziesz to robił aby tylko coś sobie udowodnić. Tylko nie wiem poco to robisz? 

Udawanie kogoś przynosi wiele korzyści. Przypominam ci sam to robiłeś w tym roku. Tylko nawet to ci się nie udało bo pamiętaj że zawsze można cię przejrzeć. 

Nawet jeśli udaje kogoś to jest tylko zabawa. Bo trzeba od czasu do czasu stać się kimś innym. 

Czy nazywacie mnie @Kowalsky30 czy @Patrycja2 to jeden h....

jeszcze się taki pomyleniec obraża ..cyrk 

podszywa sie pod innych ,zakłada konta na nie swoje nicki i jeszcze pouczać będzie kto co ma pisać 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
25 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

To po uj na te łajzy ludzie głosują...przestać chodzić na wybory jak same łajzy w polityce.  

Przestaniesz chodzić to resortowe dzieci z Wawy i nie tylko samych takich wybiorą. 

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

ogarek stracil parobka po wyjsciu ze szpitala, wiec teraz na orawe sie przeprowadzi 😂..widac ze sperma mu znowu na mozg bije.

napisz lepiej co z tą dziura w zębie będzie 🤣

Opublikowano

Trzy, czy cztery lata temu miałem identyczne zdanie na temat tego, co się dzieje na naszej wschodniej granicy. Zarówno wtedy jak i dziś była to wojna hybrydowa - powiedział Trzaskowski w programie "Najważniejsze pytania".

patologiczny kłamca czy schizofrenik? 

----------------------------

59 minut temu, MariuszDe napisał(a):

pijak szejna, szantażowany przez koleżankę z partii i może jeszcze innych ludzi ma dostęp do do dokumentów tajnych

Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Przestaniesz chodzić to resortowe dzieci z Wawy i nie tylko samych takich wybiorą. 

a ile tych resortowych dzieci jest a ilu tych z waszych wsi  ??? ilu warszawiakow moze miec prawo do glosowania ?? ilu bylych sb-kow,wojskowych czy milicjantow . partyjniakow ??

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

napisz lepiej co z tą dziura w zębie będzie 🤣

pokaz laurke od wnukow na dzien dziadka ...jak tam zmiana pampersow w ile sekund to robisz ??

Opublikowano
21 minut temu, jacus napisał(a):

a ile tych resortowych dzieci jest a ilu tych z waszych wsi  ??? ilu warszawiakow moze miec prawo do glosowania ?? ilu bylych sb-kow,wojskowych czy milicjantow . partyjniakow ??

Po twoim przykładzie widać że są nawet pod Krakowem 🤭😁

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, nie napisał(a):

Trzy, czy cztery lata temu miałem identyczne zdanie na temat tego, co się dzieje na naszej wschodniej granicy. Zarówno wtedy jak i dziś była to wojna hybrydowa - powiedział Trzaskowski w programie "Najważniejsze pytania".

patologiczny kłamca czy schizofrenik? 

----------------------------

pijak szejna, szantażowany przez koleżankę z partii i może jeszcze innych ludzi ma dostęp do do dokumentów tajnych

Daj se spokój z pierodołami. Tak na marginesie w zacytowanym przez ciebie fragmencie nie ma ani grama kłamstwa. Wtedy i dziś była to wojna hybrydowa bo to władze BY akceptowały i pomagały w procederze. Oszuście.

Zajmij się lepiej waszym Nowogrodzkim właśnie się tłumaczy ze znajomości z kolejnym gangusem i neonazistą. A najlepsze jest to, ze już mu wyciągnęli, że łże jak ty. Miał go spotkać w pace na jakimś wykładzie. Ale służba więzienna stwierdził, ze Nowogrodzki takiego wykładu nie prowadził i go tam nie było. Wy się zajmujecie manipulacjami o Trzaskowskim a wasz niezależny kandydat tonie pod kolejnymi oskarżeniami i zarzutami które się potwierdzaj  Kaczyńskiemu to chyba coś podsypali jak go zatwierdzał najgorszy kandydat w historii pis. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

całej polsce niepopierajacej różowego rafałka, bardziej zalezy na mentzenie niz na nawrockim. popytaj sie swoich po-plecznikow, kogo sie bardziej boja. glony mentzena rozejda sie na rafalka i na nawrockiego, ale glosy nawrockiego pojda w calosci na mentzena. Nikt normalny na teczowego jasia sie zagłosuje!

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v