Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Może zbuduje, bo widzę zapas czerwonych dachówek ma, koło tej budki czy też wiatki

Jak ludzie budowali to on pił  🍺 i się bebzona dorobił teraz to już nic nie zrobi ,, to late,,może tylko się dowartościowywać na AF nic innego jemu nie zostało...

• Thanks 1
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

i choć przykladowo  na przeciw biednie i skromnie ale porządek jest 

No nawet już Andrzejek z Plutycz coś zmienił

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

i choć przykladowo  na przeciw biednie i skromnie ale porządek jest 

Bo to już nie te czasy ja wiem jak było 30 lat temu jak byłem dzieciakiem ale wtedy większość tak miało a teraz to dziadem jest tylko ten co jest nieudacznikiem albo alkoholikiem a najczęściej jednym i drugim czasy się zmieniły ale dla niektórych czas się zatrzymal

Opublikowano

ja bym rozumiał żeby to nie przy ulicy było ...gdzieś w polu czy za budynkami taki syf ...ale tam ulica obok ludzie mieszkają i muszą patrzeć na ten syf ....to się w głowie nie mieści żeby nie mieć wstydu i trzymać taki śmietnik 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I co z tego że bałagan, że palety powiązane sznurkami robią za płot, on mieszka w Polsce A, podkrakowska wieś to jest coś a nie te wasze dziury gdzie autobusy nie jeżdżą xD

Chłopie nawet co z tego że ja czy Ty gdzieś byliśmy i coś widzieliśmy jak on otworzył mapę wskazał palcem wyobraził sobie że tam był ale i tak jest lepszy od nas...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Chłopie nawet co z tego że ja czy Ty gdzieś byliśmy 

Wycieczka autobusem, w plecaku zgrzane kanapki z podwawelska, do tego termos i sandaly na nogach, to są prawdziwe podróże ... Co my wieśniaki wiemy o podróżowaniu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

To kałdun taktyczny. W sumie oznaka dobrobytu.

W razie W i głodu wytrzymał by najdłużej😁 

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To kałdun taktyczny. W sumie oznaka dobrobytu.

teraz to on portki trzyma ręką żeby mu nie spadły tak spuchł 🤣🤣🤣🤣

wstawia jeszcze fotki na FB ta jego ....coś obrzydliwego 😜

rekiny straszą nad morzem 🤣🤣🤣🤣😜

Opublikowano
29 minut temu, Wpaw napisał(a):

W razie W i głodu wytrzymał by najdłużej😁 

Oj nie wiem. 🤔

Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

miałem zasłużony urlop że tak powiem 🤣

Teraz to nazywasz urlopem. Kto płakał w poduszkę i tworzył konta aby tylko pisać AF? 

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie wiem. Teraz gdzieś wyjechać to każdy może. Wystarczy tylko chęci. Na AF większość wpatrzona w krowie cycki i hektary że nie wystawiła nosa za swój powiat. Całe życie ufeftany w gównie chwali się nowym ciągnikiem czy innym złomem a w życiu niczego nie widział i nie ma żadnej pasji oprócz yebania od rana do nocy.

Raczej tu jeden podobny jemu oszołom wrzucał zdjęcia z galicyjskim krezusem, to raczej słabo by się  komponował w gondoli( pod warunkiem żeby się zmieścił i nie poszła na dno z przeciążenia).

Lepiej się czujesz jak się z innych ponabijasz? Jedni wpatrzeni w krowie cycki, inni w korpo gierki a inni w kredyty na dwa pokolenia aby kupić mieszkanie w bloku. Można powiedzieć, że coś jest lepsze? 

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Co słychać w tym śmierdzącym zepsutym świecie?  

A nie wiem, ja tylko biedny chłop ze wsi, jacusia się spytaj, on podróżnik światowy to pewnie wie co na słychać na świecie ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Uprawiać, a posiadać, to jednak co innego.

Płytę to zrobię z dala od okna.

...i jeszcze raz powtórzę...

Ja nie udaje tak jak ty...

Ja biedny i zacofany...

Ty się chwalisz rozwojem, a nic tam nie posiadasz czego by inni nie mieli...

No bebzon to ma konkret nie gadaj 🤭

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Leszy napisał(a):

Lepiej się czujesz jak się z innych ponabijasz? Jedni wpatrzeni w krowie cycki, inni w korpo gierki a inni w kredyty na dwa pokolenia aby kupić mieszkanie w bloku. Można powiedzieć, że coś jest lepsze? 

A czy ja się nabijam? Prawde pisze. Może niektórzy nabijają się z Jacusia ale on przynajmniej zwiedził coś tam(jeżeli prawde pisze), zobaczył, a nie całe życie patrzył w krowią pizde. Ci co yebio w korporacjach czy innych to rqczej nie żałują sobie przyjemności. Można mieć jedno i drugie tylko trzeba potrafić to ogarnąć tylko niewielu to potrafi.

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A nie wiem, ja tylko biedny chłop ze wsi, jacusia się spytaj, on podróżnik światowy to pewnie wie co na słychać na świecie ;) 

Jacuś jest biedny jak mysz kościelna. Nic nie wie o świecie bo tylko u mnie kolorowe wam bajki pisać. 

Opublikowano
14 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

No bebzon to ma konkret nie gadaj

Nie no...mam też, ale trochę mi do niego brakuje...🤷

18 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Jacuś jest biedny jak mysz kościelna. Nic nie wie o świecie bo tylko u mnie kolorowe wam bajki pisać. 

Po mojemu to biedny nie jest, tylko przesadza z tym że tak wyprzedza resztę 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A czy ja się nabijam? Prawde pisze. Może niektórzy nabijają się z Jacusia ale on przynajmniej zwiedził coś tam(jeżeli prawde pisze), zobaczył, a nie całe życie patrzył w krowią pizde. Ci co yebio w korporacjach czy innych to rqczej nie żałują sobie przyjemności. Można mieć jedno i drugie tylko trzeba potrafić to ogarnąć tylko niewielu to potrafi.

Jacus się nabija z innych, szczególnie gdzie kto mieszka to się i z jacusia nabijają. 

• Like 1
Opublikowano

strasznie małe to podwórko, jak tam krecic tymi traktorami, przyczepami. traktory fajne, jak kolega pisal, zetor, 60-ka, a nie zawsze jest na tyle duzo pieniedzy by miec zabudowania w nienagannym stanie. Niestety PO mu nie pomoga, a raczej zedra jeszcze bardziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v