Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

a dlaczego ja mam popierać zadłużenie państwa  polski  PO zadłużyli w rok tyle co pis w 8 lat .... przerwane inwestycje zero nowych  a atom  🤣  

Romuś, te Starlinki to PiS kupił UPAdlińcom jakbyś nie wiedział xD 

Opublikowano
Dziś pan Marszałek Zgorzelski się pomylił i zadecydował o powtórzeniu głosowania. Czyli zarządził… reasumpcję 🙂
Okazuje się więc, że jak najbardziej jest to zgodne z prawem. Oczywiście pod warunkiem, że Marszałkiem Sejmu jest Uśmiechnięty Marszałek 😁
Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Zamieszanie w Sejmie, powtórzono głosowanie. Jest decyzja ws. Tarczy Wschód Oprac: Michał Blus Dzisiaj, 15:14 Lubię to to 895 ٣ Udostępnij Sejm zdecydował o przyjęciu uchwały ws. Tarczy Wschód. pierwszym głosowaniu wicemarszałek Piotr Zgorzelski zarządził kolejne względu na pomyłkę, którą popełnił. w No obu przypadkach poparto rezolucję Parlamentu Europejskiego 12 marca ws. wzmocnienia obronności UE. ២ Sejmie. powodu słędu wicernarszalka Piotra Zgorzelskiego rzeba byto powtórzy glosowanie Marcin Obara PAP Zamieszanie”

za pisu było łamanie demokracji a teraz ............. ? tvn nic nie zapodaje to jest dobrze 
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Romuś, te Starlinki to PiS kupił UPAdlińcom jakbyś nie wiedział xD 

wiem 

Do końca 2023 r. na zakup terminali Starlink Polska wydała 28,7 mln zł. 

@12Pafnucy  cud dobrze jest 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „W OBRONIE MIEJSC PRACY INWESTYCJI I ZATRZYMANIA DEWASTACJI HUTNICTWA w GRUPIE KAPITAŁOWEJ WĘGLOKOKS S.A.!!! Jutro tj. 21.03.2025 r o godz 12 pod siedzibą Węglokoks S.A. odbędzie się pikieta pracowników spółek hutniczych grupy kapitałowej Węglokoks S.A. Wszystkich chętnych zapraszamy do udziału w tym wydarzeniu. wydarzeniu.Walczymy Walczymy o miejsca pracy zatrzymania środków na inwestycje, oraz o powstrzymanie dalszej dewastacji i likwidacji naszych zakładów. Wszystkich pracowników oraz osoby które chcą nas wesprzeć serdecznie zapraszamy. Wyjazd o 11 z wyznaczonych miejsc .Informacje szczegółowe w Zwiazkach Zawodowych”

Opublikowano

Głosowanie za jakąś rezolucją czy tam innym gównem. Potrzebne to jak qurwie majtki.

A tarcza teoretycznie fajnie, praktycznie jak zawsze będzie z korzyścią dla niemiec i francji. Teraz znowu będzie kasa na zbrojenie( uwaga- kredyty, które my spłacimy) za którą kupimy niemiecką i francuską broń. Czyli oni zyskają najwięcej. 

A najgorsze że bocznymi drzwiami chcą nam odebrać kontrole nad wojskiem.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A najgorsze że bocznymi drzwiami chcą nam odebrać kontrole nad wojskiem.

Już tu ktoś wcześniej wyjaśniał, nie pamiętam dokładnie kto, w razie konfliktu i tak w przeciągu kilku dni NATO przejmie dowództwo ...

• Like 1
Opublikowano

Mijają kolejne tygodnie, a Ministerstwo Finansów wciąż nie zatwierdziło planu finansowego NFZ na 2025 rok. Resort zdrowia powinien w tej sytuacji gorączkowo szukać rozwiązania. Zamiast tego gra na przeczekanie, bo pewnie „jakoś to będzie” - pisze we wtorek „Gazeta Wyborcza”.

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst „Katastrofa finansowa. MZ "Nie ma pomysłu", "gra na przeczekanie"”

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Mijają kolejne tygodnie, a Ministerstwo Finansów wciąż nie zatwierdziło planu finansowego NFZ na 2025 rok. Resort zdrowia powinien w tej sytuacji gorączkowo szukać rozwiązania. Zamiast tego gra na przeczekanie, bo pewnie „jakoś to będzie” - pisze we wtorek „Gazeta Wyborcza”.

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst „Katastrofa finansowa. MZ "Nie ma pomysłu", "gra na przeczekanie"”

A Star linki...dobrze, czy źle że opłacamy?

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wyłącz TV Republika, włącz myślenie ...

...o skąd będzie wiedział co jest dobrze...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Wyłącz TV Republika, włącz myślenie ...

A ty się obudź i przestań głupawo chichotać, jak zostaniesz z gołą d*pą to nie będziesz głupio rechotał.

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...o skąd będzie wiedział co jest dobrze...

Następny mądrala

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

jak zostaniesz z gołą d*pą to nie będziesz głupio rechotał.

Nie słuchaj tych głupot w republice, bo im zależy żeby nastraszyć ułomnych umysłowo, jesteś ułomny umysłowo ???

• Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Czy myślisz, że 100 % społeczeństwa się przestraszyło?

pisałeś, że straszyli a nie że przestraszyli :D 

dajesz cytaty czy znowu zrobiłeś z siebie idiotę?

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

oglondam to tylko

Oglondaj, se tam oglondaj...

A tak z ciekawości...napisz w których aspektach zgadzasz się z przekazem tej stacji...?

Tylko żebym zrozumiał ..ja ze wsi...

1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

z ruskimi agentami ? 

Starlinki oki?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

jesteś ułomny umysłowo

Ułomny to ty jesteś, jakie niespodzianki szykuje nam ujnia to przekonasz się w przyszłych latach, ale szkoda klawiatury na twoje głupawe rechoty, bo ty tylko tym umiesz reagować.

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał(a):

Gorzej, Urszula chce nam odebrać pieniądze z kont i przeznaczyć na mityczne inwestycje.

Pchaj w materac albo w sadzie zakop to może nie znajdzie. Skoro wierzysz w takie coś. 

3 minuty temu, nie napisał(a):

pisałeś, że straszyli a nie że przestraszyli :D 

dajesz cytaty czy znowu zrobiłeś z siebie idiotę?

Nikt bardziej nie zrobi z siebie idioty jak ty. Bo przecież ty stwierdziłeś że się przestraszyłem i robię. Czyli co znowu zaoranko zrobiłeś do kolacji?

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oglondaj, se tam oglondaj...

A tak z ciekawości...napisz w których aspektach zgadzasz się z przekazem tej stacji...?

Tylko żebym zrozumiał ..ja ze wsi...

Starlinki oki?

Tam dziennikarze robią dobre robotę wszystkie rozmowy polityków są na żywo czy jakieś wydarzenia nawet Duda jak pojechał do Waszyngtonu to wywiad dla republiki czy tak samo jak ten Trump rozmawiał z załęskim w Republice na żywo to było a nawet jak ktoś nie obejrzał to na YouTubie wszystko jest u nich na stronie

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Jeszcze coś MONDREGO masz do powiedzenia?oprócz rechotu

Nie mam nic więcej do zaoferowania osobom które wierzą w te dyrdymaly republiki, Rachoniów, Kłeczkow itp ...

• Like 1