Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://plejada.pl/newsy/jerzy-owsiak-doczekal-sie-przeprosin-od-zbigniewa-ziobry-tak-zareagowal/8t5f9f5

7 godzin temu, DTaras napisał(a):

Coś będzie. Wszyscy się przekonają, że Putin w xuja leci a Trump tego nie będzie widział. Ruscy z Chinami i Iranem organizują sobie w sprawach atomowych spotkanie w nocnym klubie. Bez Trumpa zdaje się...

No iii jak se tu wyścig urządzicie to coś zmieni? Jest jaki jest. Zapanujesz nad swymi emocjami to i on w pustkę uderzy. Jak strzela w powietrze uzyska zamierzony skutek? Żeby nie było. Przyebałem się do Ciebie bo zaczynasz w Jacuchu i jego podwórku całą małopolskę widzieć. A tak przecież nie jest - jest jeszcze Smok Wawelski.

on chyba sie we mnie zakochal ..z kobietmi mu nie wyszlo wiec mu sie orientacja zmienila..😂

6 godzin temu, witejus napisał(a):

To jest wiejski ćwok, który usiłuje odreagować jakieś kompleksy przechwalając się prozaicznymi rzeczami, które można spotkać w całej Polsce.

chlopie -pzpr juz dawno rozwiazali,wyrzuc czerwona  legitymacje i nie skladaj wiecej samokrytyki..

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bardziej miałem na myśli relację Białoruś-Rosja ...

związek białorusi i rosji - zbir

też "ładnie" jak nie xujnia to..
nie masz innych opcji?

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W naszym położeniu geograficzno-politycznym to nie bardzo ... 

i ja przecież nie twierdzę inaczej a tylko tłumaczę jaka jest prawda co do skutków prawnych rzeczonego głosowania

nawet gdyby popaprańce głosowali przeciwko to by i tak przeszło i dopóki ten sracz kupy się trzyma to i kupa się musi trzymać sracza bo razem ze sraczem trudniej wywieźć na pole i rozrzucić bez ryzyka połamania rozrzutnika czy to putinowego czy trumpowego

Opublikowano (edytowane)

nie chce mi się, naprawdę nie chce. Kilka ostatnich postów...

@dysydent szkoda czasu, jesteś don Kichotem w tym wypadku.

i drugie co ciśnie mi się na usta. Co prawda autor nieznany, pewnie praca zbiorowa ale tytuł zacny. "Zanik krytycznego myślenia, antologia intelektualnego upadku @hubertuss"

Edytowane przez Takeda
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Takeda napisał(a):

i tak leje u mnie i końca nie widać to w tym tygodniu nic innego nie mam do roboty

jak myślisz - to głosowanie przyspieszy u jankesów decyzję o opuszczeniu NATO czy jakieś inne warianty ich na to reakcji? np - bez wpływu

dobre pytanie

prawda? jedyne sensowne jakie warto dziś sobie zadać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
16 godzin temu, jacus napisał(a):

ile razy mam powtarzac ..

ja nie mam tyle wolnego czasu żeby czytać wasze 10 stron wypocin , normalni rolnicy pracują a nie na AF 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-trump-odniosl-sie-do-skladanej-obietnicy-bylem-nieco-sarkast,nId,7931465

no i w pi..du; i Trump "wynegocjował"

"Donald Trump zwrócił się do Władimira Putina z prośbą, aby jego armia oszczędziła życia ukraińskich żołnierzy. W odpowiedzi rosyjski przywódca podkreślił, że zrobią to, "jeśli ukraińskie władze wydadzą rozkaz kapitulacji"."

btw.
ja nie mam kont po jankeskich soc'mediach i czy mógł by ktoś temu "trampu" przekazać
-mr. president; those with slanted eyes at Kursk are not Ukrainian soldiers

temu idiocie kcapy wmówiły że tysiące wojska kim (d)zonk un Ukraińcom na odsiecz przysłał ? :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, dysydent napisał(a):no i w pi..du; i Trump "wynegocjował"

no i w pi..du; i Trump "wynegocjował"

"Donald Trump zwrócił się do Władimira Putina z prośbą, aby jego armia oszczędziła życia ukraińskich żołnierzy. W odpowiedzi rosyjski przywódca podkreślił, że zrobią to, "jeśli ukraińskie władze wydadzą rozkaz kapitulacji"."

Przecież to było do przewidzenia ...

Opublikowano (edytowane)

no ale to żeby jankeski prezydent łgał jeszcze więcej jak ruski? tego nawet ja nie przewidziałem w "najodjechańszych" teoriach

widzisz @jacus; jakże Ty mnie przeceniasz ;)
xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

no ale to żeby jankeski prezydent łgał jeszcze więcej jak ruski?

Piewcy geniuszu Trumpa zaraz powiedzą że to taka strategia.😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

xuj z piewcami geniuszu Trumpa
co mają na to powiedzieć Ukraińcy?
zarzucić kłamstwo - było nie było - sojusznikowi?
milczeć? Milczenie oznacza zgodę czyli wyjdą na fanatyków no potwierdzenie tym bardziej

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

No to klops. 

8 minut temu, dysydent napisał(a):

milczeć? Milczenie oznacza zgodę czyli wyjdą na fanatyków no potwierdzenie tym bardziej

Pewnie pomilczą mając nadzieję że po takim dictum ruskich, duma Trumpa zostanie na tyle urażona iż dostaną więcej uznrojenia.

Opublikowano
9 godzin temu, dysydent napisał(a):

i tak leje u mnie i końca nie widać to w tym tygodniu nic innego nie mam do roboty

jak myślisz - to głosowanie przyspieszy u jankesów decyzję o opuszczeniu NATO czy jakieś inne warianty ich na to reakcji? np - bez wpływu

dobre pytanie

prawda? jedyne sensowne jakie warto dziś sobie zadać

prędzej zamiast wyjścia z NATO po prostu oleją sojusz i będzie żywy i martwy jednocześnie. Może i Trump jest nieobliczalny, ale ma jakieś poparcie wśród "trzymających władzę", jeśli tam przegnie to spokojnie znajdzie się kolejny Oswald i wszystko wróci do normy.

Jak na razie mimo wszystkich zamieszań to i sukces bo europa zaczyna w teorii wydawać odpowiednio PKB na zbrojenia, Blackrock przejmuje porty w Panamie. ZAczynają pokazywać się raporty jakie to zbrojenia dobre dla gospodarki, generalnie wszystko idzie w dobrą stronę, tylko nie dla szarego Kowalskiego, Wagnera czy Smitha

BTW. W ostatnim odcinku Szewko ciekawe rzeczy opowiadał jak z przecieków wyglądały rozmowy USA-Rosja, w skrócie, Rosjanie mają w d*pie co tam opinii publicznej mówią amerykanie, jak z nimi są zupełnie inne rozmowy niż podawane oficjalnie.

Czas pokaże, jak zawsze.

• Thanks 1
Opublikowano
26 minut temu, mirro napisał(a):

No to klops. 

Pewnie pomilczą mając nadzieję że po takim dictum ruskich, duma Trumpa zostanie na tyle urażona iż dostaną więcej uznrojenia.

zachód już wyskrobany i nie ma z czego dawać a bieżąca produkcja to zdało by się własne rezerwy odbudować po tym co poszło do tej pory na Ukrainę

no nic
poczekajmy do poniedziałku bo tyle sobie dał czasu Trump na kolejną rewelację co niby o ma ogłosić

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

zachód już wyskrobany i nie ma z czego dawać a bieżąca produkcja to zdało by się własne rezerwy odbudować po tym co poszło do tej pory na Ukrainę

Zdaje się , ktoś w Polsce w końcu się wkurwił na PGZ i chcą jej szefa na zieloną trawkę wysłać. Zdaje sie że gościu przegrał walkę z betonem tam zainstalowanym. No to teraz , jak przyjdzie nowy, to ma wolną rękę aby stare związkowe towarzystwo piznąć łopatą przez baniak.🤣 

https://www.money.pl/gospodarka/czarne-chmury-nad-szefem-zbrojeniowki-nieoficjalnie-chca-odwolania-prezesa-pgz-7134366671260288a.html

""Ministerstwo Obrony Narodowej od dawna zwraca uwagę na to, że PGZ produkuje tę amunicję za wolno i w zbyt małej skali. Na dobrej drodze do prześcignięcia państwowego przedsiębiorstwa jest nawet prywatny Niewiadów. PGZ produkuje jedynie 50 tys. wielkokalibrowych pocisków rocznie, a miesięcznie zużywa się ich na froncie około miliona"

11 minut temu, Takeda napisał(a):

Rosjanie mają w d*pie co tam opinii publicznej mówią amerykanie,

Tak samo jak to, co mówią ich obywatele.🤣

11 minut temu, dysydent napisał(a):

poczekajmy do poniedziałku bo tyle sobie dał czasu Trump na kolejną rewelację co niby o ma ogłosić

No jak co? Że wina Tuska. Bo go drażnił i nie pozwolił skupić się na negocjacjach z ruskimi.🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ta banda klaunów co teraz rządzi nie tylko u nas a w całej xujni niczego nie zrobiła i niczego nie zrobi
nie ma co się łudzić bo od roszad prezesów niczego nie przybywa po za jeszcze większym bałaganem

że niby teraz mamy akcję na militaryzację? taki "zryw" ?

pamiętam czasy gdy sołtysi ganiali po wsi z nagonką na "dobrowolny" czyn społeczny najczęściej na budowy dróg

oczywiście żadnej drogi tak nie zbudowano a co najwyżej zasypano kałuże w jednym miejscu kopiąc dołki pod kolejne w innym

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/tak-radoslaw-sikorski-zareagowal-na-pomysl-premiera/cy9rpjf

tylko w czasie wolnym od pracy panie ministrze bo na tygodniu to ministerstwo ma raczej poważniejsze zadania jak pajacowanie po poligonach z pukawkami
te czyny społeczne co nam kazał sołtys się na ochotnika zgłaszać to my w niedziele bo na tygodniu robota w polu była ważniejsza  i jak by my na tygodniu yo nie dość że dróg nie było to jeszcze i chleb byłby na kartki

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, witejus napisał(a):

,,Czym różni się Tusk od Bidena? Trump powiedział, 
że wszystko, czego się dotknął Biden zamienia się w gówno.
W przypadku Tuska ta zamiana dzieje się cały czas.🤣"

Wiesz zamiast Tuska można wstawić każde inne nazwisko. Jakiegoś cuda to ty nie wymyśliłeś. A co do Trumpa 60 % Amerykanów uważa, że nie zapewni stałego pokoju. 50 % amerykanów uważa, że źle reprezentuje USA w stosunkach z RU. A to dopiero dwa miesiące. Nie ciesz się tak tym Trump em bo po jakimś czasie może okazać się, że dziadzio Biden nie odróżniający kierunków lewo prawo może był lepszym prezydentem dla USA i świata niż ten wasz Trump.

10 godzin temu, Takeda napisał(a):

nie chce mi się, naprawdę nie chce. Kilka ostatnich postów...

i drugie co ciśnie mi się na usta. Co prawda autor nieznany, pewnie praca zbiorowa ale tytuł zacny. "Zanik krytycznego myślenia, antologia intelektualnego upadku @hubertuss"

Oj stękałeś stękałeś i wydusiłeś. Twoje intelektualne szczyty pokazałeś Wiesz tam gdzie ty mnie wpisałeś można wpisać twój nick i jeszcze będą dowody że to prawda w postaci twego wpisu. Kolejny pisowski wieszcz ze złotymi myślami. Idź lepiej suwerenności szukaj. Mirro wytłumaczył jak to działa ale ciemnota dalej suwerenność suwerenność.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał(a):

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/tak-radoslaw-sikorski-zareagowal-na-pomysl-premiera/cy9rpjf

tylko w czasie wolnym od pracy panie ministrze bo na tygodniu to ministerstwo ma raczej poważniejsze zadania jak pajacowanie po poligonach z pukawkami

Wczoraj Błaszczak też Mazurek pytał czy przechodził już szkolenie wojskowe. A ten że on to zainicjował cały program a doświadczać jego zbawiennego wpływu nie zamierza. Poza tym owszem, jeździł zobaczyć jak to wygląda i gospodarskim okiem ocenić. 😂

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

pamiętasz jak z Korwina (gdy był jeszcze młody) wszyscy się śmiali gdy chlapnął, że obronność ma zapewnić pospolite ruszenie?

teraz ci sami co się śmiali jedyne co byli w stanie wymyślić to właśnie ten - jak sami nazywali - "absurd"
no i czy to nie degeneracja?

"TO JUŻ JEST KONIEC"!!!

G_2k9kpTURBXy84YTY3YzZlYmM2OGU3OGIyYzM1N

jaja zdrowego, niezbuczałego
racz nam dać Panie

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/amerykanie-zmieniaja-ton-prosza-danie-o-pomoc/nqn4hn0

xD

Edytowane przez dysydent