Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

No nic. Też bym trzymał. Ten system ma tylko kilka wad a największą jest to że nie inwestuje się pieniędzy w rozwój tylko wyciska ile się da a na koniec sp***dala.

Czyli pochwalasz, ale ganisz...😆

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

jeszcze 1 ha i całe twoje włości obrobione

Jak czasu starczy na przejazdy...

Musi majtki uprać w południe też...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

no bo w rosji nie ma lapowek i zlodziejstwa .

pomysl chwile zanim sie osmieszysz ..

Przeczytaj ze zrozumieniem , już się ośmieszyłeś, co u ciebie jest normą.Nigdzie nie napisałem że w Rosji nie ma łapówek i złodziejstwa.

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...w ilu kawałkach i ilu właścicieli?

w 4 ,wlasciciele .jedno moje ,reszta ???  podam ci numery dzialek,zaplacisz za dostep i sprawdzisz on-ine w ksiegach wieczystych. sasiadka umarla ale nie wiem czy dala corce czy wnuczkom  ,ciotka na kuzyna zapisala ale nie wie czy i zona nie dostala. wujek mogl na dzieci juz zapisac. jasiu niedawno dostal od matki,nie wiem czy i zona jego tez..

skomplikowane .musisz sprawdzic .do tego w 3 wsiach ale jedna gmina i jeden wydzial ksiag wieczystych ..zreszta we wsi jest. jeszcze kawalek na onw jest ..

8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli jutro jeszcze 1 ha i całe twoje włości obrobione xD 

ja mam wiecej ha niz ty odnozy poroza..

2 minuty temu, witejus napisał(a):

Przeczytaj ze zrozumieniem , już się ośmieszyłeś, co u ciebie jest normą.Nigdzie nie napisałem że w Rosji nie ma łapówek i złodziejstwa.

to jakim sposobem to skonczy sie na ukrainie ??? jesli rosja ich zajmie to przestana krasc ,dawac lapowki ??tylko komu innemu.

pochodzenie z kieleckiego czy innych oblastki priwislanskiego kraju  nie zwalnia z myslenia i zdrowego rozsadku....

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał(a):

ja mam wiecej ha niz ty odnozy poroza..

xD xDxD  xD 

Tak, tak, już kiedyś pisałeś o tym swoim bogactwie, jak to było, 3 ha na własność i 2 ha w wieczne użytkowanie czy jakoś tak panie bogol z Polski A ?? xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał(a):

skomplikowane .musisz sprawdzic .do tego w 3 wsiach ale jedna gmina i jeden wydzial ksiag wieczystych ..zreszta we wsi jest. jeszcze kawalek na onw jest ..

Phiiii, a moje najmniejsze pole 2,03...moje, nie wlazłem komuś jak ty... 

Cywilzowana Polska miała komasacje...

Kiedyś i na twoje m zadupiu może zrobią...🤭😆🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

W golicji i głodomeri ani jednego ni drugiego.

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

xD xDxD  xD 

Tak, tak, już kiedyś pisałeś o tym swoim bogactwie, jak to było, 3 ha na własność i 2 ha w wieczne użytkowanie czy jakoś tak panie bogol z Polski A ?? xD 

6 minut temu, jacus napisał(a):

mam wiecej ha niz ty odnozy poroza..

Znaczy nic nie posiadasz na własność?

No to rozumiem czemu tak nie dbasz...

No cóż...bywa..

Opublikowano
59 minut temu, witejus napisał(a):

A ja napisałem co by było rzeczywiście gdyby Rosja całą Ukrainę zajęła.

jak byś był tym ukraińskim oligarchą to byś czekał aż ruski front przejdzie czy kierunek na... gdzie to Musk pisał że mają chawiry ukraińskie oligarchy? w Monako

no ja bym na Monako, zawsze to lepiej niż maja wywieźć na jaki Sahalin

Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

xD xDxD  xD 

to poszukaj ,.ja nie klamie jak ty ...

ogarek juz czeka na ciebie ,ty w tworkach on wchoroszczy przez moj majatek 😂🤣

42 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Phiiii, a moje najmniejsze pole 2,03...moje, nie wlazłem komuś jak ty... 

Cywilzowana Polska miała komasacje...

Kiedyś i na twoje m zadupiu może zrobią...🤭😆🤭

u nas tez byla.. gdzie indziej dzialki po pare arow.

tylko wasze dzieci nie doceniaja waszej cywilizacji i uciekaja do nas.

syn gdzie idzie na studia ?? nie do krakowa czasami ??😂

41 minut temu, witejus napisał(a):

W golicji i głodomeri ani jednego ni drugiego.

i temu cale kieleckie do nas ucieka...

37 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy nic nie posiadasz na własność?

No to rozumiem czemu tak nie dbasz...

No cóż...bywa..

jedna  dzialka warta wiecej niz twoja gospodarka , jeszcze pare lat szuszy i za darmo nikt nie kupi..

Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał(a):

jak byś był tym ukraińskim oligarchą to byś czekał aż ruski front przejdzie

Gdyby ruski front przeszedł całą Ukrainę to ukraińscy oligarchowie nigdzie nie są bezpieczni, ani w Monako, ani na Sachalinie, ponieważ Putin potraktowałby ich jako obywateli Rosji i ,,przekonał " by oddali to co ukradli.

Opublikowano

Sukces negocjacji USA-UA w Arabii Saudyjskiej! Uzgodnione, że:

1. USA natychmiast wznawiają wymianę informacji wywiadowczych i przywracają pomoc wojskową.

2. UA zgodziła się na 30-dniowe zawieszenie broni z możliwością przedłużenia. 

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

nigdy nie widzialem ogloszen na stronie swojej gminy i to jako glowny punkt strony..

u nas taka bida ze wszyscy biedni z glodu umarli 🤣

a bo to nie  wiem czy to gmina czy jakaś fundacja ale zapewniam Cię żę programy żywnosciowe działają w kazdej gminie 

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

i temu cale kieleckie do nas ucieka

Weź się ogarnij, już mi się nie chce odpowiadać na te bzdury.

Gie mnie obchodzi co robi kieleckie, ja nie kieleckie.

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał(a):

Gdyby ruski front przeszedł całą Ukrainę to ukraińscy oligarchowie nigdzie nie są bezpieczni, ani w Monako, ani na Sachalinie, ponieważ Putin potraktowałby ich jako obywateli Rosji i ,,przekonał " by oddali to co ukradli.

no w sumie tak
bo nawet za bajoro nie uciekną tak im Zelenski załatwił

a czekaj - Kanada
co też ryzykowne bo i tam jak się temu "Trumpu" uda i do jankesowni przyłączy...

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

jedna  dzialka warta wiecej niz twoja gospodarka , jeszcze pare lat szuszy i za darmo nikt nie kupi..

Człowiecze...ja nie potrzebuje się tak dowartościowywać...

Ty masz jakąś ...traumę ztym...

Ta działka, to tylko jedna twoja?😆

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, nie napisał(a):

Sukces negocjacji USA-UA w Arabii Saudyjskiej! Uzgodnione, że:

1. USA natychmiast wznawiają wymianę informacji wywiadowczych i przywracają pomoc wojskową.

2. UA zgodziła się na 30-dniowe zawieszenie broni z możliwością przedłużenia. 

no to teraz broń mają z pomocy odwieszoną i dostarczoną, znów ta broń ma być zawieszona

mamy jakie zbędne wieszaki bo ani chybi i te trza im bedzie dać

a nie dasz to brak rozejmu na nas zwalą - "bo lachy wieszaków nie dali i nie było na co tej broni zawiesić"

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał(a):

teraz w mediach wielka propaganda sukcesu - będą szkolić po 100 tysiecy "ochotników" rocznie

Dzisiaj u młodszej córki w szkole gościli Panowie z WCR z pogadanką. Opowiadali, opowiadali aż córka zapytała czy mogłaby obejrzeć karabinek co przywlekli ze sobą. A Pan na to że to broń i bawić się nią nie należy. Na to ona że broń to już widziała a ta jest inna i chciała obejrzeć. Niestety apetyt nie został zaspokojony bo usłyszała kolejne nie. To albo niech tej broni nie zabierają ze sobą, albo niech się przygotują na ewentualność takich próśb. 

8 minut temu, dysydent napisał(a):

a nie dasz to brak rozejmu na nas zwalą - "bo lachy wieszaków nie dali i nie było na co tej broni zawiesić"

No to trza broń ustawiać w kozły.