Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Roman176 napisał:

12 minut temu, Ulman napisał(a):

Roman ci nie wytłumaczy bo nie umie, conajwyżej jakiś bełkot wrzuci.  Przerabiałem to wiele razy.

baran takiego jak ciebie to to nie znajdziesz ........ a jaki ekonomista właśnie ile ludzi straciło prace przez niedziele handlową ? 

No. Ile się sklepów zamknęło i wciąż zamyka?

Opublikowano
mirro napisał:

35 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale nie chcę tam... korki tam...

Tam korki chyba były zawsze.

Na Świecku, Jędrzychowicach, Olszynie i Zgorzelcu dopiero po 2004 zelżały...

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Aleeeee cały elektorat PiS wcale nie musi głosować na kandydata obywatelskiego, bo części wcale podobać sie nie musi. A może nie zagłosują ci , co czekają na kandydata PiS? Ten pan chciał coś udowodnić ale paru zmiennych nie bierze pod uwagę.

Nie opowiadaj bajek, wiadomo jak jest z tymi sondażami za pisu też było podobnie. Rządowi jest nie w smak duże poparcie dla boksera.

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

1 minutę temu, DTaras napisał(a):

No. Ile się sklepów zamknęło i wciąż zamyka?

...ale że przez niedzielę?

Przez niedziele także. Ludzie listy ślą i poczytać chodzą teraz. Miałem na myśli galerie przy marketach. Przyczyn oczywiscie jest więcej.

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Nie opowiadaj bajek,

Nie skomentowałeś tego co linkowałeś, to jak mogłem znaleźć prawidłowe rozwiązanie? Zacząłem kombinować i widać pobłądziłem.

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Nie skomentowałeś tego co linkowałeś, to jak mogłem znaleźć prawidłowe rozwiązanie? Zacząłem kombinować i widać pobłądziłem.

Chciałem żebyście sobie sami skomentowali widać tylko na jedną stronę umiecie komentować. Ale błądzić jest rzeczą ludzką 🤭

Opublikowano

Przez niedziele także. Ludzie listy ślą i poczytać chodzą teraz. Miałem na myśli galerie przy marketach. Przyczyn oczywiscie jest więcej.

Kurna, chodzita kupować do biedronek lidlow, a później głupie gadanie o innych przyczynach zamykania się małych sklepów......nie to że to bezpośrednio do Ciebie

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna, chodzita kupować do biedronek lidlow, a później głupie gadanie o innych przyczynach zamykania się małych sklepów......nie to że to bezpośrednio do Ciebie

To nie o to chodzi, sieci sklepów mają całkowicie inne ceny nierealne dla prywatnego małego sklepiku.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Koniec Świata też zwykła wiocha, a wiele ludzi tam jeździ ;) 

To i słynny trójkąt lubelski można zwiedzić, a Lublin czy Zamość niedaleko ;) 

nno w Zamościu przy kasie biletowej można było usłyszeć
- poproszę pięć dub
- a ja trzy przewale

https://www.google.pl/maps/@50.6457638,23.5851042,13.71z?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDIxMC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

czasem i radosna twórczość wandali a może być atrakcja turystyczna
no i weź tam nie zajedź xD

Przechwycenie obrazu ekranu_2024-12-15_18-28-45.jpg

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

To nie o to chodzi, sieci sklepów mają całkowicie inne ceny nierealne dla prywatnego małego sklepiku.

Bzdura.

Ceny podobne.

Jedynie wybór większy.

Tanie to bywa czasami w tych sieciowych....tylko czy warte ...tak mało...

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Chodzita chodzita. Sam wdepnę po polskie mleko tańsze niż ja mogę kupić nawet jak bym brał paletę. Olej kuźwa, masło... Nie idzie z tym konkurować i niedlugo tylko to zostanie i żabka aby się dopić jakąś berbeluchą...

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Chciałem żebyście sobie sami skomentowali widać tylko na jedną stronę umiecie komentować. Ale błądzić jest rzeczą ludzką 🤭

Obejrzałem ten filmik a tam argumentacja była jednostronna i na zasadzie że elektorat PiS jest twardy i durny bo swojego rozumu niema. Postanowiłem więc zwrócić uwagę iż może to wyglądać całkiem inaczej niż prezentowane przez tego Pana. Sprowadził sporą część społeczeństwa do poziomu bezwolnego stada owiec i to niby tę lepszą część, bo PiSowską.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Bzdura.

Ceny podobne.

Jedynie wybór większy.

Tanie to bywa czasami w tych sieciowych....tylko czy warte ...tak mało...

Chodzi mi oceny za towar kupowany w hurtowni czy tam skąd kupują. Znajomy miał sklep może ze 30 lat albo więcej, jeszcze moja mama w nim pracowała. I mówił że już się ch*ja opłaca chociaż miał dużo klientów opłacić dwie sklepowe ZUSy te sprawy. I on zawsze mówił że on nigdy takiej ceny nie uzyska jak sieci sklepów.

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Obejrzałem ten filmik a tam argumentacja była jednostronna i na zasadzie że elektorat PiS jest twardy i durny bo swojego rozumu niema. Postanowiłem więc zwrócić uwagę iż może to wyglądać całkiem inaczej niż prezentowane przez tego Pana. Sprowadził sporą część społeczeństwa do poziomu bezwolnego stada owiec i to niby tę lepszą część, bo PiSowską.

To twoim zdaniem na kogo mają pisowce głosować? Skoro pis wystawia kandydata? 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Jak się nazywa kandydat wystawiany oficjalnie przez PiS?

Nie masz radia ani telewizora? No błagam cię 😁

Opublikowano
47 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

I już jest z czego się pośmiać 🤭

z twojej głupoty najszybciej :D 

znalazłeś już cytat?

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

To twoim zdaniem na kogo mają pisowce głosować?

Moim zdaniem niech głosują na kogo chcą. Odnosiłem się tylko do słów Pana z filmu. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Nie masz radia ani telewizora? No błagam cię 😁

Ale to przecież nie jest kandydat PiSowski, tylko obywatelski, z poparciem PiSuaru xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1