Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stryj dobrze wspominał rządy miedzy wojenne , w zasadzie nie wiele róznilo się od dzis , swinie kolczykowane , spółki akcyjne były , jedynie co to przed wojną tworzyły się protesty antyżydowskie 

Opublikowano
56 minut temu, mirro napisał(a):

A zwalczył?

zasugerowałeś, że dał czyli wprowadził, stworzył 

likwidacja analfabetyzmu to proces wieloletni i w dodatku zależny od obu stron

Opublikowano (edytowane)

Pisowcy szybko rakiem wycofali się z zamachu stanu. Sztab Nowogrodzkiego uznał to za zbyt ośmieszające i Nowogrodzki w zasadzie o tym nei wspominał. Sam pis tez już bardzo mało o tym mówi a pro pisowskie media już milczą. Po prostu pis ośmieszył się tym zamachem stanu i doniesieniem do prokuratury na podstawie którego nie można nawet wszcząć śledztwa bo nie trafiło tam droga oficjalną. Kolejny pisowski kapiszon.

main_07_arty_si_sko_czy_y_czyli_zamach_stanu_w_polsce_ny_sekcja.jpg

main_04_mo_emy_si_spodziewa_braku_izer_na_rynku.jpg

rewytw-20250206140011.jpg

475992087_950104940587718_6527042689752820015_n-20250206143706.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

tvp.info
Politycy pis starają się przekupywać wyborców wymiernymi korzyściami finansowymi. Obniżenie cen prądu? Ktoś musi za to zapłacić" - Sławomir Ćwik.

x

Sławomir Ćwik
Chronimy konsumentów bo zaniedbania w transformacji polskiej energetyki tworzy ryzyko zbyt wysokiego wzrostu cen energii.

Mrozimy ceny energii.

za jakich idiotów ma swoich wyborców

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

tvp.info
Politycy pis starają się przekupywać wyborców wymiernymi korzyściami finansowymi. Obniżenie cen prądu? Ktoś musi za to zapłacić" - Sławomir Ćwik.

x

Sławomir Ćwik
Chronimy konsumentów bo zaniedbania w transformacji polskiej energetyki tworzy ryzyko zbyt wysokiego wzrostu cen energii.

Mrozimy ceny energii.

za jakich idiotów ma swoich wyborców

A za jakich idiotów ma swoich wyborców Nowogrodzki .. mówi że jak zostanie prezydentem to obniży ceny energii i wypowie Zielony Ład, ciekaw jestem jak to zrobi xD

• Like 1
Opublikowano

ciekawy film, pokazane polskie miasta, w erze ukrainskiej. no coz, uwazam ze oni to takie niedbaluchy. o nic nie dbaja, jedynie o swoj czubek nosa. chlopak na tym rowerze w dupe dostal, brudny, zakurzony, laska podobnie. fajnie sie go slucha, glos spokojny, nie rozciaga, dosc fajna stylistyka, moze troche wymowa slabsza, ale bez przesady. naprawde fajnie sie oglada 😎

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A za jakich idiotów ma swoich wyborców Nowogrodzki .. mówi że jak zostanie prezydentem to obniży ceny energii i wypowie Zielony Ład, ciekaw jestem jak to zrobi xD

jeżeli ktoś wierzy, że zrobi to za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :D to znaczy, że jest idiotą

może wnieść projekt ustawy ale sejm musi to zatwierdzić

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Pisowcy szybko rakiem wycofali się z zamachu stanu.

aleś ty głupi

wycofać to się może tusk, ale zaszedł już tak daleko, że czeka go cela

• Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

jeżeli ktoś wierzy, że zrobi to za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :D to znaczy, że jest idiotą

może wnieść projekt ustawy ale sejm musi to zatwierdzić

Czyli Jarek I Karolek BurdelTata mają swoich wyborców za idiotów xD Jakoś mnie to nie dziwi patrząc na to kto na nich głosuje ...

1 minutę temu, nie napisał(a):

Wypuszczą go jak Karpińskiego do Brukseli xD ??

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

No Trump już pokazał jak to się robi. Nowogrodzki zrobi tak samo.

Już nie będzie kasy na lgbt+ i inne lewactwo w polsce 😄

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli Jarek I Karolek BurdelTata mają swoich wyborców za idiotów

żałosny jesteś

ps. nie powiedział, że obniży cenę energii, tylko, że w ciągu 100 dni wprowadzi plan, który doprowadzi do obniżki cen energii,

a ile czasu zajmie realizacja tego planu to nie wiadomo :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

żałosny jesteś

ps. nie powiedział, że obniży cenę energii, tylko, że w ciągu 100 dni wprowadzi plan, który doprowadzi do obniżki cen energii,

a ile czasu zajmie realizacja tego planu to nie wiadomo :D 

A wy jak zwykle musicie się tłumaczyć z tych głupot ... Nadążacie za nimi ?? A to zamach stanu, a to cudowne obniżenie cen energii xD 

Karolek BurdelTata dowiedział się już co robił przez 200 dni w tym apartamencie ?? xD Z kim poprawiał stosunki międzynarodowe ?? xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A wy jak zwykle musicie się tłumaczyć z tych głupot ... Nadążacie za nimi ?? A to zamach stanu, a to cudowne obniżenie cen energii xD 

raczej prostowanie ciągłych kłamstw

Opublikowano
34 minuty temu, nie napisał(a):

aleś ty głupi

Przecież wystarczy posłuchać. Nic już o tym nie mówią. Ośmieszyli się i się wycofali z tego.

Opublikowano
46 minut temu, nie napisał(a):

Yyyyyy a jeśli Pan kandydat wierzy iż właśnie tak to działa? A zdaje się że faktycznie wierzy, to co o nim można sądzić?

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Przecież wystarczy posłuchać. Nic już o tym nie mówią. Ośmieszyli się i się wycofali z tego.

ile można mówić o jednym? wycofać się może ten co wprowadza

ps.

pięknie peowców, z tym zawiadomieniem o uzasadnionym podejrzeniu popełnienia przestępstwa zrobili

a teraz peowcy i ich gebelsiada robią głupków z wyznawców po

• Haha 2
Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-02-09/awantura-po-slowach-ukrainskiej-aktywistki-przypisala-mi-je-konfederacja/

Ach te mongolskie nasienie , wszyscy winni tylko nie ja :) , W Przewodowie to był utin  , teraz jej słowa źle zrozumiała konfederacja , wojnę przegrywaja przez Polaków bo samolotów nie dali , korupcja u nich to wina krasnoludków kopiących łyżką  morze więc lepiej o tym nie mówić , na Wołyniu mordowali niemieccy faszyści i Polacy , przeprowadzka uryńskich morderców zrównana z ludobójstwem na Wolyniu itd. - kiedy skończy się ta obłuda ??? A tylko powiedz że to nie tak to z automatu jesteś ruskim trollem .

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Na razie to pis się wycofał z teorii zamach stanu. Nie chcą Nowogrodzkiego narażać na ośmieszenie.

On to się z głupiego pokoiku nie potrafił wytłumaczyć, zamach stanu to na niego za wiele xD 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v