Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał(a):

W unii przepisali z programu PiS ?.

Co powiesz na tych 2 szalonych polityków co powiadają . @hubertuss 

Przecież wasz pisowski komisarz w unii minionej kadencji nie jaki Wojciechowski twierdził, że zielony ład za którego wprowadzenie jako komisarz był odpowiedzialny został przepisany z programu pis. A teraz rolnicy w towarzystwie kandydata pisu na prezydenta i posłów pisu protestują między innymi przeciwko zielonemu ładowi. Frajerów z tych ludzi robi pis. Wyprowadzają ich na ulicę przed wyborami a potem mają w d*pie. Jesień 2023 wybory do sejmu rolnicy na ulicy. Wiosna 2024 wybory do PE rolnicy na ulicy wiosna 2025 wybory prezydenckie rolnicy na ulicy a w rolnictwie nic się nie zmienia od lata 2023 gdzie zmieniało się za pisu na gorzej ale gdy rządził pis nie wielu strajkowało.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

25 wybory prezydenckie rolnicy na ulicy a w rolnictwie nic się nie zmienia od lata 2023 gdzie zmieniało się za pisu na gorzej ale gdy rządził pis nie wielu strajkowało.

Strajki są od zawsze w rolnictwie i tak jest do dziś i będzie tak nadal .

Będzie to piękny rok 2025 będzie bardzo ciekawy .  1991 do 2025 chłopi tylko blokują co zyskali przez te lata @hubertuss ?.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Przecież wasz pisowski komisarz w unii minionej kadencji nie jaki Wojciechowski twierdził, że zielony ład za którego wprowadzenie jako komisarz był odpowiedzialny został przepisany z programu pis. A teraz rolnicy w towarzystwie kandydata pisu na prezydenta i posłów pisu protestują między innymi przeciwko zielonemu ładowi. Frajerów z tych ludzi robi pis

bo frajerze w 2020 był inny zielony ład tam m.i. był ekologiczny gaz niemiecki .. sam wojciechowski to se może wiesz co ..

jak braun czy Zajączkowska ..  a szczegół tkwi w głosowaniu może tu podasz kto jak zagłosował ? a z 2 strony pierwszy zielony miał program od pola do stołu  czyli jedzenie regionalne tak żeby były jak najkrótszy łańcuch dostaw żeby ograniczyć CO2 transportem to by mescur by niemiał bytu dzisiaj prawnie      

teraz tepaku masz zadanie w 2019 nie jaki król EU  ogłosił sukces i odwieszenie pewnego programu ktury był zawieszony od 2002 roku a dzisiaj qurwa ale to śmieszę Trzaskowski 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Tacy jak ty nie strajkują...

i bardzo dobrze 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, galan99 napisał(a):

Sławomir Mentzen: Kaczyński to najlepszy polityk .

Nie chciałbyś wiedzieć do czego najlepszy 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano
17 minut temu, hubertuss napisał(a):

Roman nie kompromituj się. Wszyscy mamy z ciebie ubaw ale już wystarczy. Inny zielony ład? Czegoś ty się naćpał?

tak ciężko sprawdzić na stronie europarlamentu ?  takiś głupi  musiałeś parę razy edytować żeby cos napisać 

6 minut temu, jacus napisał(a):

romus tylko nie wstawiaj zdjec swojego tylka..

twoja zona widzi co cie interesuje ?? po twoich postach widze ze macie ostry kryzys w malzenstwie..

to z postu zetorka12 wiec wiesz giebelsy z was nic więcej 

Opublikowano

https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2019-2024/european-green-deal_pl

Teraz, Ulman napisał(a):

Roman, to w końcu co złego ta firma od autostrady A1 robi , bo nic nie odpowiedziałeś?

nic dobra jest bo niemiecka 

7 minut temu, Ulman napisał(a):

Roman, to w końcu co złego ta firma od autostrady A1 robi , bo nic nie odpowiedziałeś?

https://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,22375540,amber-one-autostradowa-zyla-zlota.html

Opublikowano

a skąd wiesz że niemiecka? 

Wyborcza z pewnością kłamie ale wydaje się aż niemożliwe żeby PIS się podczas swoich rządów w tym nie połapał. Albo złodzieje albo idioci. A tak na poważnie. Masz jakieś bardziej obszerne opracowanie czy tylko takie hasełka dla ciemnoty?  

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

A tak na poważnie. Masz jakieś bardziej obszerne opracowanie czy tylko takie hasełka dla ciemnoty?  

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Romek i coś więcej niż hasełka dla ciemnoty ?? Na co ty liczysz xD 

ale ciemnota nie umie więcej poszukać ... 2012 roku jest obszerny artykuł ....... no ale przecież wy na tyle yteligenti ze nie bd podawał na tacy wszystko  

Godzinę temu, racyl napisał(a):

rolnicy dzisiejszy protest 

image.png

Opublikowano

z taka zaciekłością bronicie racji KO, wynosicie ich polityke na piedestal. spójrzcie co przynosi ta polityka zwyklym ludzia?! nie piszmy o tym co bylo, jak to np. hubertus lubi " a za pis to bylo.....", bo to za nami. to co nas czeka jest chyba wazniejsze. chcialbym ,prosilbym abyscie - zwolennicy KO- wypowiedzieli sie o nowej GEAC 2, czy to dla nas dobre, ale rowniez o zakazie ogrzewania gazem po 2030 roku, a preferowanym paliwem - pellet, rowniez o podniesieniu wieku emerytalnego dla kobiet! nie piszmy co pis zrobil badz nie zrobil, juz nie rządzą, nie maja na to wplywu. odniesmy sie do tego co przed nami, bo dla niektorych, zwyklych ludzi moze byc to cios w serce! takie upodlenie bytu czlowieka, ktorego nie bedzie stac na zycie w godnych warunkach.wyzszosc obecnie nam panujacych pokazujecie na podstawie rzadow pis. to takie - polityczne- jak bym sluchal szydlo" przez osiem ostatnich lat". wszyscy z tego szydzimy, ale zwolennicy Peło mowia o ecnie tak samo" przez osiem ostatnich lat...." - boze, jakie to banalne i wyswiechtane, polityczny belkot. wazna jest historia, bo ona jest spoiwem narodu, ale przyszlosc jest bytem narodu! uprzejmie prosze o odniesienie sie do wyzej wymienionych tematow, oraz wskazanie - dlaczego takie decyzje rzadu sa wlasciwe i pozytywne dla dobra narodu?!

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kto tu broni racji KO? Raczej nabijamy się z pisu i piszemy o tym jak kradli i że to trzeba rozliczyć. A nie darować i zapomnieć. Nie da się napisać, ze pis już był i to za nami bo jeszcze na wolności chodzą złodzieje z tej partii którzy nakradli nam podatnikom ciężkich milionów. Jak cię ktoś okradnie to co powiesz  ,ze to już było trudno pytanie co będzie.

CO ja mam dyskutować o gazie czy pelecie jak nie wiadomo co będzie. Tak jak z robakami czy zakazem samochodów spalinowych. Ciemnotę wam wciskają a wy próbujecie to narzucać innym. Nie mam czasu na głupoty. Samochody spalinowe będą jeździć jeszcze długo chyba że społeczeństwo obciążone rosnącymi kosztami napraw samochodów spalinowych samo je wybierze. A czy będziemy palić drewnem czy peletem to też czas pokaże. 

W mojej okolicy ludzie w domach piece z kafli jeszcze mają domów w zasadzie nie opłaca się remontować co niektórych eternit na dachach leży są to ludzie przeważnie biedni jaki rząd ich ruszy? Kto im nowe domy da na ulice wyrzuci? Wam po prostu się podsuwa tematy drugorzędne do dyskusji i straszy jak jedzeniem robaków. I ja mam o waszych fobiach dyskutować.

Wiek dla kobiet powinien być wyrównany z mężczyznami skoro ma być równo uprawnienie. Takie moje zdanie . Ewentualnie za każde dziecko minus jeden rok. Proste jak cep. Tak w ogóle to nikt tego nie ruszy po przygodach Tuska z wiekiem emerytalnym. Czekają nas niskie emerytury i podnoszenie podatków a wieku nikt nie ruszy nawet gdy Tuska i Kaczora nie będzie w polityce już.

GEAC 2 dla mnie pasuje klimat się zmienia rzeki jeziora wysychają. Jak by mi zapłacili to sam bym łąkę na zalanie oddał. W sumie GEAC 2 bobry u nas same robią łąki zalewają a ludziom one nie potrzebne i już nawet tam nie chcą rozbierać.

8 godzin temu, Ulman napisał(a):

To ponad jego siły on tylko wrzutki robi bezmyślnie wkleja coś a nawet nie rozumie o co tam chodzi.

8 godzin temu, Ulman napisał(a):

a skąd wiesz że niemiecka? 

Wyborcza z pewnością kłamie ale wydaje się aż niemożliwe żeby PIS się podczas swoich rządów w tym nie połapał. Albo złodzieje albo idioci. A tak na poważnie. Masz jakieś bardziej obszerne opracowanie czy tylko takie hasełka dla ciemnoty?  

Dla Romka wszystko co złe to Niemieckie a co Niemieckie to od razy złe.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

@Siedzacybyk co do wieku emerytalnego, można go nie podnosić, tylko niech ludzie się nie zdzwia jak emerytury będą coraz bardziej głodowe ... Wiek emerytalny kobiet i mężczyzn powinien być zrównany do 65 i popieram kazda partię która to zrobi.

• Like 1
Opublikowano

Ja nie wiem czemu wy się tak przejmujecie tymi kobietami jak one i tak więcej żyją od mężczyzn.

Dłużej żyją a mają krócej i lżej pracować ?

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

racyl a takie pytanko na luzie

czemu tylko w tym temacie piszesz?

bo tego bota tak zaprogramowali

5 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

z taka zaciekłością bronicie racji KO, wynosicie ich polityke na piedestal. spójrzcie co przynosi ta polityka zwyklym ludzia?! nie piszmy o tym co bylo, jak to np. hubertus lubi " a za pis to bylo.....", bo to za nami. to co nas czeka jest chyba wazniejsze. chcialbym ,prosilbym abyscie - zwolennicy KO- wypowiedzieli sie o nowej GEAC 2, czy to dla nas dobre, ale rowniez o zakazie ogrzewania gazem po 2030 roku, a preferowanym paliwem - pellet, rowniez o podniesieniu wieku emerytalnego dla kobiet! nie piszmy co pis zrobil badz nie zrobil, juz nie rządzą, nie maja na to wplywu. odniesmy sie do tego co przed nami, bo dla niektorych, zwyklych ludzi moze byc to cios w serce! takie upodlenie bytu czlowieka, ktorego nie bedzie stac na zycie w godnych warunkach.wyzszosc obecnie nam panujacych pokazujecie na podstawie rzadow pis. to takie - polityczne- jak bym sluchal szydlo" przez osiem ostatnich lat". wszyscy z tego szydzimy, ale zwolennicy Peło mowia o ecnie tak samo" przez osiem ostatnich lat...." - boze, jakie to banalne i wyswiechtane, polityczny belkot. wazna jest historia, bo ona jest spoiwem narodu, ale przyszlosc jest bytem narodu! uprzejmie prosze o odniesienie sie do wyzej wymienionych tematow, oraz wskazanie - dlaczego takie decyzje rzadu sa wlasciwe i pozytywne dla dobra narodu?!

Dokładnie - to co KO po ponad roku "naprawiło" po tym PiS? Zmniejszyli podatki, składkę zdrowotną ? Może zmniejszyli ilość urzędników i bariery administracyjne ? A może wycofali ze spólek Skarbu Państwa wszystkich plitycznych prezesów i zastąpili ich wybranymi w konkursach apolitycznymi fachowcami ? Może Orlen zmniejszył wyśrubowane marże na paliwach i obniżył ceny na stacjach w korelacji do kursu baryłki ropy, który spadł?  No, gdzie te sukcesy ?

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
22 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

racyl a takie pytanko na luzie

czemu tylko w tym temacie piszesz?

Ja piszę w uprawa truskawek, uprawa malin, uprawa bobu . Tam się nie wiele dziele to wygląda na to, że tylko tu jestem .

Każda jedna aktywność zabiera czas a tym bardziej takie politykowanie z którego nic nie ma