Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Ulman napisał(a):

ale co dobrze i dla kogo dobrze?

Dla Polski mają Polskie pochodzenie i to z Biłgoraja teść .

LEWACTWO WYJE JAK SYRENA OKRĘTOWA .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ulman napisał(a):

To nie wyj. 

jeśli jest tak jak piszesz to może jakieś reparacje im trzeba dać? 

Wrócą po swoje cała WARSZAWA ICH nie tylko masz materiały filmowe wstawione i dodam jeszcze jeden twego przyjaciela z 2015 roku może nie widziałeś .

Zapoznaj się z materiałem .

Edytowane przez galan99
  • Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Galan, ale jak się czyta, to tylko ty ciągle i ciągle o tym...🤔

Jest bardzo piękny 2025 rok tyle w świecie radości i zmian .

Prezydent Donald Trump powiedział w niedzielę, że zawiesi przyszłe finansowanie Stanów Zjednoczonych dla RPA .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

No ale Braun mówi coś zupełnie przeciwnego niż ty , więc po co to wklejasz? 

Bo to nie mój przyjaciel  tylko twój . Żebyś wiedział posłuchał co powiada przyjaciel i tak nie ma wpływu na nic ale pogadać może .

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

A po co mam słuchać co gada? 

Jak to przyjaciela rad nie słuchasz przecie powiada jacy to Żydzi są źli .

Żydzi mają pochodzenie Polskie i to kurna z Biłgoraja @Ulman ziomal i ty się nie cieszysz .

Opublikowano

Ja dobrze wiem jacy są żydzi czy choćby ukraińcy i niejeden się tu przekonał że miałem co do nich dużo racji. Ty galan funkcjonujesz inaczej bo nie masz swojego zdania i musisz czegoś słuchać lub coś oglądać by ktoś ci zapodał co masz uważać. 

Skoro żyd może być pochodzenia polskiego to może polak może być pochodzenia chińskiego?

• Like 1
Opublikowano
galan99 napisał:

MEKSYK SIĘ DOGADAŁ Z USA . Dlaczego wszyscy muszą gadać o ch***. Trump miał plan, który został osiągnięty, nie pokłonił się przed nikim .  Grenlandia teraz MEKSYK . Jeszcze stawia opór KANADA .

Co się dogadał? Żeby go przyłączyć to chyba by go musiał pierwej zbombardować...

Opublikowano

Dla nas to obecnie niebezpieczna jest ust.447 w USA którą podpisał trampek jeszcze poprzedniej kadencji i jak zaczną z nas ściągać to Polski zbraknie ale mam swoją hipotezę co zamierzają eskimosi i jak zechcą wyegzekwować odszkodowanie na Polakach .

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Ja dobrze wiem jacy są żydzi czy choćby ukraińcy i niejeden się tu przekonał że miałem co do nich dużo racji.

Masz prawo wiedzieć ale nie masz wpływu na zmianę świata .

Nie wiem kto tam się przekonał .  Wiem jedno Niemiec rozwija gospodarkę na Ukrainie i tez ma prawo .

Mi tam Żydzi nie wadzą ani Ukra . Kto mieszka na mieniu pożydowskim to jego problem tak samo jak na ziemiach uzyskanych .

• Haha 2
Opublikowano
jahooo napisał:

CERT widzi tylko te dziury, które ma widzieć, na resztę jest ślepy, i tak ma być.

Cert sam za bardzo dziur nie szuka to wygląda to tak jak to opisałeś.

Opublikowano
Teraz, marks50 napisał(a):

Dla nas to obecnie niebezpieczna jest ust.447 w USA którą podpisał trampek jeszcze poprzedniej kadencji i jak zaczną z nas ściągać to Polski zbraknie ale mam swoją hipotezę co zamierzają eskimosi i jak zechcą wyegzekwować odszkodowanie na Polakach .

Każdy wie kto siedzi na żydowskim w Polsce .

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

galan jest w trupowskim amoku i nie rozumie co czyta. Bez amoku zresztą też nie🤣

Rozumiem bardzo dobrze . ŚWIAT SIĘ ZMIENIA I BARDZO DOBRZE .

Opublikowano

Ty gałgan nic nie rozumiesz , tu nie chodzi by odzyskąć majątki eskimosów , że jakiś 140 letni eskimos odsprzeda akt własności prawnikom tak jak było z kamienicami w W-wie . Tam chodzi by im zapłacić niebotyczne odszkodowanie w miliardach za mienie bezspadkowe , spadkowe i co tam sobie wskimosi wymyślą . W sumie ta kwota jest niespłacalna ale eskimosi od razu zastrzegli że mogą odebrać to w innej formie .

Opublikowano
nie napisał:

podaj chociaż pięć zmian usprawniających wymiar sprawiedliwości, dokonanych przez po

Aale Ty to taki dość cwaniaczek jesteś - co nie? Od dekady nic takiego się nie stało a tu o - podaj mu.

Opublikowano

im wiecej bylo zydow przed wojna -tym wieksze zacofanie dzisiaj..

braklo zydow zostala ciemnota..

engels -bredzisz jak zwykle . temat wraca tylko w chorych umyslach. 

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał(a):

Każdy wie kto siedzi na żydowskim w Polsce .

Rozumiem bardzo dobrze . ŚWIAT SIĘ ZMIENIA I BARDZO DOBRZE .

Ty nie rozumiesz nawet tekstu który czytasz więc co ty możesz rozumieć? 

Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

Ty gałgan nic nie rozumiesz , tu nie chodzi by odzyskąć majątki eskimosów , że jakiś 140 letni eskimos odsprzeda akt własności prawnikom tak jak było z kamienicami w W-wie . Tam chodzi by im zapłacić niebotyczne odszkodowanie w miliardach za mienie bezspadkowe , spadkowe i co tam sobie wskimosi wymyślą . W sumie ta kwota jest niespłacalna ale eskimosi od razu zastrzegli że mogą odebrać to w innej formie .

Są archiwa gdzie mieszkali Żydzi i jakie posiadali majątki wiec maja prawo się upominać .

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v