Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, nie napisał(a):

podaj chociaż pięć zmian usprawniających wymiar sprawiedliwości, dokonanych przez po

Podaj chociaż jedną PiSowska która coś usprawniła zamiast narobić bałaganu xD

Opublikowano
12 minut temu, nie napisał(a):

podaj chociaż pięć zmian usprawniających wymiar sprawiedliwości, dokonanych przez po

Toś se wybrał pytanie. Nie wiem, nie znam się, nie umiem a poza tym to zarobiony jestem.

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Toś se wybrał pytanie. Nie wiem, nie znam się, nie umiem a poza tym to zarobiony jestem.

podstawowe, jedno z najważniejszych obecnie w polsce

może kolega ci pomoże 

7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

??????????????????

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

Karty w sprawie tzw. neosędziów odkryte. Ministerstwo Sprawiedliwości przedstawia plan reformy

https://www.rp.pl/sady-i-trybunaly/art41759521-karty-w-sprawie-tzw-neosedziow-odkryte-ministerstwo-sprawiedliwosci-przedstawia-plan-reformy

Łukasz Warzecha
Oba projekty to przepis na rozwalenie systemu, a ten pierwszy - szczególnie. To też przepis na totalny paraliż wymiaru sprawiedliwości. Obywatele będą na pewno szczęśliwi, że dla zaspokojenia kasty paleosędziów będą musieli czekać na wyroki kolejne lata.

Przede wszystkim to projekty jawnie antykonstytucyjne. Kasta zajmuje się sobą zamiast pracą nad usprawnieniem działania sądów. Oczywiście przekonuje, że robi to „dla dobra nas wszystkich” 😂

bardzo nieliczna mafia w togach, chce doprowadzić do totalnego chaosu w polsce

dodatkowo

Na dzisiejszej konferencji MS zapowiedziano całkowite zniesienie skargi nadzwyczajnej.

Skąd ty te fejki bierzesz nie ten awansował kto miał awansować? CO za brednie? Jakie awanse? Przecież to bzdury. Skąd ty bierzesz te kłamstwa jak wczoraj z tym prezesem pzu? 

20 minut temu, nie napisał(a):

Pierwsza wywalenie pisorów z sądów. Druga zatrzymanie patologii neo sędziów. Którzy wydają nie legalne wyroki. Na początek jak dla ciebie wystarczy. 

Opublikowano

Dania ugina się pod naciskiem USA? Pierwsze ustępstwa są .

Cytat .

Mette Frederiksen, premier Danii, poinformowała, że jej kraj jest gotowy pozwolić USA na większą obecność na Grenlandii. W ten sposób Kopenhaga stara się powstrzymać narastający kryzys dyplomatyczny z administracją Donalda Trumpa w sprawie największej wyspy świata.

"Całkowicie zgadzam się z Amerykanami, że region Arktyki staje się coraz ważniejszy, gdy mówimy o obronie, bezpieczeństwie i odstraszaniu. Dlatego też uważam, że możliwe jest znalezienie sposobu na zapewnienie silniejszej obecności na Grenlandii"

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, mirro napisał(a):

PiSowska reforma wyglądała cuś jak to.

Taaa, a POwska wygląda tak, że wcale jej nie ma. No chyba że jeszcze spier*olić to co było dobre. Nie zabłysnąłeś kapitan.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, mirro napisał(a):

PiSowska reforma wyglądała cuś jak to.

@mirro Ucz się boś młody jak i ja .

Moryc odmawia oddania pieniędzy .

A za obelgi do ...

A gdzie są dowody ...

@mirro ucz się nadal o Żydach i o Rothschildowie 2008 modlił się sam PREMIER  POLSKI i nie tylko on . Co o tym myślisz będziesz miał wpływ na losy świata ?.

100 SZOKUJĄCYCH faktów o ŻYDACH na ŚWIECIE .

DALSZY TEMAT O ŻYDACH W POLSCE .

Czy Netanjahu jest polskiego pochodzenia?

Urodził się w Warszawie jako Bensyjon (Bencyjon) Milejkowski i mieszkał tam z rodziną do 1920 roku. Następnie wyemigrował z rodziną do Palestyny, gdzie przyjął nazwisko od miejscowości Netanja. Przez kilkanaście lat mieszkał w Jerozolimie, studiował na Uniwersytecie Hebrajskim.
TEŚĆ   IZRAELSKIEGO PREMIERA POCHODZI TEŻ Z POLSKI Z BIŁGORAJA ZIOMAL Z ZAMOJSKIE .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie zabłysnąłeś kapitan.

To tylko moje skojarzenia a nie zalecenia. Tak mnie się skojarzyło ale każdemu pewnie może kojarzyć się inaczej. 

13 minut temu, jarecki napisał(a):

A to nie PO jest od ciepłej wody (w kranie )?

Dobrze że jeszcze dziewicy nie chcą wrzucić do wulkanu.

• Like 1
Opublikowano

TAK SIĘ RZĄDZI .

Cytat .

Z OSTATNIEJ CHWILI: Prezydent Stanów Zjednoczonych Donald Trump i prezydent Meksyku Claudia Sheinbaum ogłosili 3 lutego, że osiągnęli umowę, aby opóźnić 25-procentowe amerykańskie taryfy na meksykańskie towary, które miały

Sheinbaum powiedział na X, że Meksyk i Stany Zjednoczone zawarły szereg porozumień, twierdząc, że Meksyk natychmiast wyśle 10 000 członków swojej Gwardii Narodowej na granicę amerykańsko-meksyk, mających na celu handel nielegalnym fentanylem.

Trump powiedział w poście w mediach społecznościowych, że wojska meksykańskie „zostaną specjalnie wyznaczone do powstrzymania napływu fentanylu i nielegalnych migrantów do naszego kraju ”

image.png

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał(a):

Trump powiedział w poście w mediach społecznościowych, że wojska meksykańskie „zostaną specjalnie wyznaczone do powstrzymania napływu fentanylu i nielegalnych migrantów do naszego kraju ”

Łoooo to się szkolenie już dawno zaczęło.

Opublikowano
52 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Pisowska to byłą nie reforma a deforma sądownictwa. Już zapadają nie prawomocne wyroki od neo sędziów z którymi wymiar sprawiedliwości będzie się bujał parę lat.

ty, też nie potrafisz nic dobrego powiedzieć o działaniach swojego guru?

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał(a):

Sheinbaum powiedział na X, że Meksyk i Stany Zjednoczone zawarły szereg porozumień, twierdząc, że Meksyk natychmiast wyśle 10 000 członków swojej Gwardii Narodowej na granicę amerykańsko-meksyk, mających na celu handel nielegalnym fentanylem.

Już to widzę jak te wojsko będzie działać xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v