Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
59 minut temu, nie napisał(a):

ty też

Nazwa krótka i wyrazista, a temu się nie podoba....uzasadnia tym...że głupi jesteś...jeszcze język pokaż...jak to na twój poziom przystało...😆

Zero merytoryki, tylko język nienawiści...echch...

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nazwa krótka i wyrazista, a temu się nie podoba....uzasadnia tym...że głupi jesteś...jeszcze język pokaż...jak to na twój poziom przystało...😆

Zero merytoryki, tylko język nienawiści...echch...

nie dość, że głupi to jeszcze i ślepy

2 godziny temu, nie napisał(a):

nie zmienił nazwy, bo nazwa jest umocowana w ustawie

żeby jeszcze coś nowego, ale wciąż nabierać się na te same triki, to już trzeba być idiotą 

Image

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

nie dość, że głupi to jeszcze i ślepy

...i dalej tylko nienawiścią jedziesz.., a napisać co w nazwie zł nie pasuje..nie potrafisz...

Pewno po drugiej w nocy przekaz dostaniesz i napiszesz...😆

Nic samodzielnego myślenia ..tylko partyjny przekaz zjeba...😆

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

tylko nienawiścią jedziesz.

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

przekaz zjeba

logika przygłupa :D :D :D 

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co ci się nie podoba w nazwie Port Polska.

Czego się w tej nazwie wstydzisz?

Bardzo patriotyczna nazwa. Oczywiście że można by go nazwać ładniej. Np. Międzygalaktyczny Port Polska.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Bardzo patriotyczna nazwa. Oczywiście że można by go nazwać ładniej. Np. Międzygalaktyczny Port Polska.

i jeszcze "Imienia Jedności Narodowej"

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

to, że leją na ciebie, a ty jeszcze się z tego cieszysz

Nie mierz wszystkich swoją miara to co tu serwujesz to kapiszony które nie wiele znaczą. Ludzi mało obchodzi czy Będzie CPK czy Port Polska. W pise złodziejstwo wyłazi szarpią się za łby i sondaże lecą. I nic na to nie poradzisz. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

O co wy tu ciągle bijecie pianę? Toż to jedna i ta sama chujnia z grzybnią

Tonący brzytwy się chwyta. Goebbels wrzuca tu jakieś kapiszony bo pisowi poparcie spada i nie wiedzą co z tym zrobić 

Oni tymi gównami żyją dzisiaj afera była bo samochód prezydenta podstawiony na lotnisko w Rydze był brudny. Wina Tuska. Przydacz z Boguckim szaleją 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Donald Tusk

Działka, o której było ostatnio głośno, została właśnie dzisiaj odzyskana. Państwo nie straciło na tej operacji dzięki intensywnej pracy urzędników, którzy uparli się, aby odzyskać tę działkę i doprowadzić do tego, by państwo nie musiało do niej dopłacać.

Szymon Jadczak

Powiem Wam, że w takich momentach to się człowiekowi odechciewa wszystkiego. Przez ponad miesiąc ludzie Donalda Tuska z jego rządu robili wszystko, żeby utrudnić mi pracę nad artykułem o działce pod CPK.
Unikali odpowiedzi, kłamali albo dawali wymijające odpowiedzi. 
Tekst powstał mimo ich pracy a nie dzięki ich pracy. Przypomnę tylko, że prokuratura wszczęła śledztwo już po naszej publikacji. 
A Maciej Lasek doprowadził do skasowania kluczowych dowodów.

zakłamany pa-tusek został szybko wyjaśniony

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

zakłamany pa-tusek został szybko wyjaśniony

A gdzie się podział ten co gasił problemy w rolnictwie ?? Telus czy jakoś tak się nazywał ?? Odkąd wyszła na jaw sprawa z działeczką i musami z jego facjatą jakoś zniknął Telusek xD

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A gdzie się podział ten co gasił problemy w rolnictwie ?? Telus czy jakoś tak się nazywał ?? Odkąd wyszła na jaw sprawa z działeczką i musami z jego facjatą jakoś zniknął Telusek xD

a gdzie walczący jak lew o rolników  ten z krzywą gębą wiceminister Kołodziejczak ??

Opublikowano

Patrycja Kotecka, żona byłego ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobro, otrzymała od władz spółki LINK4 – 150 tysięcy złotych premii za efektywną pracę i realizację celów.