Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Naprawdę nie rozumiem twojej niezdrowej ekscytacji pomieszanej z agresją. Kogo znokautował? Chyba wymiar sprawiedliwości. Pogłębianie paraliżu sądownictwa to na prawdę nie powód do radości.

a jaka różnica czy procesy w tej pokrace - polskim sądownictwie będa trwać dziesięt lat czy o pół roku dłużej bo Prezydent paru buców przyblokował w ... jak to się tam nazywa? nvm bo nawet Nawrocki nie jest w stanie jeszcze bardziej skundlić tego sądownictwa jak już jest...
a za wrażliwy jestem i dłużej nie mogę pisać o tym obrzydlistwie w co się ta klika zamieniła

jest jeden pozytyw - w oczach społeczeństwa do reszty ta klika straci resztki szacunku i poważania to może kto następny nie zawacha się i rozgoni w cholerę tę prawniczą klikę i odbuduje od zer... no od nowa bo zero też już się źle w tym kontekście kojarzy xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

jaka różnica czy procesy w tej pokrace - polskim sądownictwie będa trwać dziesięt lat czy o pół roku

...no nie każdy doczekać może....

...to różnica...jest...

Opublikowano
22 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

No widać twoją mądrość, tak samo były i są mądre związki zawodowe ... Z starymi dziadami na ich czele ...

na takim czele ze masz przywileje a nie tyrasz jak murzyn dla rudego to zło  bo nie umie robić rubca co chceca 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał(a):

a jaka różnica czy procesy w tej pokrace - polskim sądownictwie będa trwać dziesięt lat czy o pół roku dłużej bo Prezydent paru buców przyblokował w ... jak to się tam nazywa? nvm bo nawet Nawrocki nie jest w stanie jeszcze bardziej skundlić tego sądownictwa jak już jest...
a za wrażliwy jestem i dłużej nie mogę pisać o tym obrzydlistwie w co się ta klika zamieniła

jest jeden pozytyw - w oczach społeczeństwa do reszty ta klika straci resztki szacunku i poważania to może kto następny nie zawacha się i rozgoni w cholerę tę prawniczą klikę i odbuduje od zer... no od nowa bo zero też już się źle w tym kontekście kojarzy xD

Sądownictwo idealne nie jest ale po co jeszcze problemów dokładać. Pół roku dłużej to pikuś. Gorzej jest, że wyroki neo sędziów są podważane jak nie w polskim sądzie to w Trybunale Sprawiedliwości czy Praw człowieka. I cały proces jak krew w piach. To już nie pół roku. Sprawy kryminalne mieliśmy ostatnio przykład jakiegoś pedofila czy coś. Do kosza. Neo sędzia. Sprawy cywilne oto samo. Ktoś przegra pierwsze co sprawdzi czy neo sędzia i od nowa. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

na takim czele ze masz przywileje a nie tyrasz jak murzyn 

Co dobrego wywalczyły rolnicze związki zawodowe w ciągu ostatnich 20 lat ... Podaj chociaż jeden sukces ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
41 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gebels, a na kogo głosowałeś w pierwszej turze prezydenckich wyborów?

Weź no przypomnij....🤭😆

30 minut temu, hubertuss napisał(a):

Na Trzaskowskiego?  😄 Pewnie Mentzen. Nie wierzył w Karola. 😄

27 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...i się chwali taki Gebels prezydentem, którego zdradził na samym starcie...🤭

o k**wa, wybitne jednostki się tutaj trafiły, poziom nie do zdobycia

• Thanks 1
Opublikowano
19 godzin temu, jacus napisał(a):

romus -dzisiaj pojawil sie wiekszego formatu debil niz ty 🤣..

jeszcze raz ..ile to jest 10 razy mniej niz 20 tys ??

i czy ktos na pelnym etacie moze  zarabiac 2 tys ??

eeeeeeeeeeeeee wiesz za głupi jesteś żeby zemną pisać  ... on nie ma tylko gołej wypłaty premie w czasie imprez nadgodziny itp  zagłębi się w twojej gminie 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

dlatego Bułgara i Rumunia najbiedniejsi

Już niedługo i ty....

Teraz, nie napisał(a):

poziom nie do zdobycia

Musisz prubować...

Nie poddawaj się.

Trudne to dla ciebie, ale...🤭

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Co dobrego wywalczyły rolnicze związki zawodowe w ciągu ostatnich 20 lat ... Podaj chociaż jeden sukces ...

m.i ustawy takie żebyś leżał i kwiczał ... m.i. zasady przejściowe 10 letnie dostosowania sie itp , widziałeś posiedzenie w sejmie dialogu rolnictwa albo ... ? rudy dawno by cie sprzedał  

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Już niedługo i ty....

dlaczego ? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, Roman176 napisał(a):

m.i ustawy takie żebyś leżał i kwiczał ... m.i. zasady przejściowe 10 letnie dostosowania sie itp , widziałeś posiedzenie w sejmie dialogu rolnictwa albo ... ? rudy dawno by cie sprzedał  

Nic nie załatwiły związki zawodowe, to banda starych dziadów, nic więcej ... 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, realy napisał(a):

czyli trzeba podnieść podatki i będziemy bogatym krajem z dużym pkb i nobla z ekonomii przyznają

czyje to nowe konto ??

dziecko gdy amerykanie latali na ksiezyc i wojny wygrywali to najwyzsza stawka podatkowa byla 60 % .

a teraz na wyplaty dla urzednikow nie ma..

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

oj przydałby się tu dyktator który wyp....ł by wkosmos albo pozamykał do paki tą cała POPISowska swołocz, skasował socjal i zdurniałe społeczeństwo do roboty zagonił. Oj przydałby sie bardzo.........

podaj przyklady krajow takich krajow w ktorych to zadzalalo.

1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

eeeeeeeeeeeeee wiesz za głupi jesteś żeby zemną pisać  ... on nie ma tylko gołej wypłaty premie w czasie imprez nadgodziny itp  zagłębi się w twojej gminie 

polglowku przeczytaj jeszcze raz ten post ktory dales ..

no  takich madrych zeby z toba pisac to tutaj niewielu jest 😂

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Już niedługo i ty....

slazakow na zlotych piaskach nie brakuje -to moze i roman tam pojedzie ..

a cyganska wioska idealna dla niego .

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

dlaczego ? 

Rolnictwo ...w zapaści, bo Wojciechowski razem z Kaczyńskim piątkę dla zwierząt se robią...

Kopalnie PiS od dawna zamyka....no co będziesz robił....by zarobić?

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

Sądownictwo idealne nie jest ale po co jeszcze problemów dokładać. Pół roku dłużej to pikuś. Gorzej jest, że wyroki neo sędziów są podważane jak nie w polskim sądzie to w Trybunale Sprawiedliwości czy Praw człowieka. I cały proces jak krew w piach. To już nie pół roku. Sprawy kryminalne mieliśmy ostatnio przykład jakiegoś pedofila czy coś. Do kosza. Neo sędzia. Sprawy cywilne oto samo. Ktoś przegra pierwsze co sprawdzi czy neo sędzia i od nowa. 

i tutaj jednako winni i pisdzielce i popaprańce; przynajmniej w odczuciu społecznym
wzajemne publiczne podważanie zaufania jednych wobec przez drugich jest bronią obosieczną a wręcz totalną bo nie mamy już zaufania do nikogo z partii politycznych i hurtem do wszystkich instytucji państwa.
popisdzielce pospołu działają na szkodę powagi państwa a w ostatecznym wyniku przeciwko tego państwa istnieniu i nie ma tu - lepszy/gorszy; batogiem na przemian po dupskach jednym i drugim

ja już mam ich do szpiku kości dość - jednych i drugich tak że jeśli się z Tobą różnię to co najwyżej połowicznie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

KRS który został obsadzony nie zgodnie z konstytucją.

tk orzekł, że obecna krs jest zgodna z konstytucją 

to krs-y przed 2017r. były niekonstytucyjne

takie jest prawo :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał(a):

tk orzekł, że obecna krs jest zgodna z konstytucją 

Mówisz o tym towarzystwie Przyłębskiej ?? Co to Kaczyńskiemu sprząta, pierze i gotuje ?? xD O niezależnych politycznie Piotrowiczu i Pawłowicz ?? xD

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czy ja wiem...

A to nie wina tych co ich tam posadowili?🤔

"demokracja jest sztuką manipulacji" powiedział taki jeden a wiedział co mówi bo mimo iż wywodził się z bandy zdrajców państwa i zamordystów to pospólstwo go wybrało w wolnych wyborach i to chyba więcej niż raz tak że nie miej za złe baranom że za sianem dadzą się wyprowadzić nawet i do rzeźni; to tylko barany i tak naprawdę żadnego wpływu nie mają jaki owczarz się im przytrafi a nawet jeśli i którego stratują to nie dlatego że planowo a przypadkiem i nierzadko stratują tego dla nich najlepszego

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mówisz o tym towarzystwie Przyłębskiej ?? Co to Kaczyńskiemu sprząta, pierze i gotuje ?? xD

prawo jest tutaj jednoznaczne i żadne peowskie zaklęcia nic nie znaczą :D  :D tuskowe sieroty, którym sufit spadł na łeb

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

prawo jest tutaj jednoznaczne i żadne peowskie zaklęcia nic nie znaczą :D  :D tuskowe sieroty, którym sufit spadł na łeb

Czyli prawo jest złe, i PiS tego nie naprawił, bo w ich naprawianiu sądownictwa chodziło wyłacznie o obsadzenie swoimi ludźmi, co dobitnie pokazał obecnie Alfons, tak samo jest złe w sprawie uciekających posłów. Taka osoba uciekająca przed polskim wymiarem sprawiedliwości powinna mieć dożywotni zakaz pełnienia jakichkolwiek funkcji publicznych ...

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Musisz prubować...

Nie poddawaj się.

Trudne to dla ciebie, ale...🤭

dla kogo trudne to widać :D :D 

pozostanę na swoim 

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli prawo jest złe, i PiS tego nie naprawił, bo w ich naprawianiu sądownictwa chodziło wyłacznie o obsadzenie swoimi ludźmi, co dobitnie pokazał obecnie Alfons, tak samo jest złe w sprawie uciekających posłów. Taka osoba uciekająca przed polskim wymiarem sprawiedliwości powinna mieć dożywotni zakaz pełnienia jakichkolwiek funkcji publicznych ...

każdy stawia na bliższych sobie niż dalszych, pis tutaj nie jest wyjątkiem

krs została naprawiona, a prezydent zapobiegł dalszemu warcholstwu 

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, nie napisał(a):

pozostanę na swoim :D :D 

To na kogo ...ześ...w pierwszej turze?.....

Czemu chwalisz się prezydentem którego ja wybrałem?.

Od dziecka żeś tak zakłamany?

Czy za pieniądze?

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v