Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, DTaras napisał(a):

Pobudowali coś nowego aby wygaszać?

To co zostało po Gierku  wygasić trzeba .

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Znowu przyznajesz rację konfederacji? Nie pomyliłeś się? 

Nie przyznaje . Przedstawili taki problem jak plują swym wyborcom .

Tylko pokazuje to co robi obecny wspaniały rząd wychwalany przez szanowne grono tu obecne napluł im w twarz .

Opublikowano
galan99 napisał:

Kłamią poczytaj przecie to twa wspaniała władza tak robi . Żadnych ekshumację polskich ofiar pomordowanych na Wołyniu nie będzie to iluzja . Niebywały SKANDAL Rząd Tuska ulega naciskom Ukrainy - mamy w Polsce odnawiać pomnik ukraińskich zbrodniarzy z UPA Poinformował o tym szef MSZ Ukrainy, Andrij Sybiha, który przyznał, że Polska w zamian za zgodę na ekshumację polskich ofiar pomordowanych na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej, odnowi pomnik ich oprawców. Chodzi o pomnik UPA w Monasterzu, postawiony nielegalnie w 1993 roku, który gloryfikuje zbrodniarzy i ich formację, która dopuściła się zbrodni ludobójstwa na naszym narodzie. To plucie w twarz Polakom i obrażanie pamięci ofiar! Zgoda rządu Tuska na taki krok, to zaakceptowanie kultu zbrodniarzy, ludobójców, okrutnych oprawców narodu polskiego i to na polskiej ziemi! Jako Konfederacja domaga się jednoznacznego odrzucenia tych haniebnych pomysłów. Żadnego honorowania zbrodniarzy! https://www.facebook.com/photo/?fbid=1182315440128036&set=a.314970206862568

To wreszcie o co biega? Ostatnio bylo, że o godny pochówek. Teraz o co? Było. Dobrze się nie stało. Przedwojenna Polska charakteryzowała się biedą to Stalin to wykorzystał i pokazał, że teraz każdy może mieć hajs a nie jeno miastowe po szkołach. Ludzie na to poszli i budowali socjalizm. Tak jak ruska maść wymyśliła ziemie odzyskane gdzie wyekspediowała wszelaką polskość na kopach tak jechali ile tylko mogli na sprawie ukraińskiej. Ruskim pasowało po akcji wisła tak nastawić ludzi. Dzięki temu Lwów był ani polski ani żydowski ani ukraiński. Na cmentarzu na Łyczakowie nawsadzali pomników ruskich wojaków przed zabytkowymi grobami.Chcesz podejść poczytać polskie nazwisko wypierd..isz się o pomniki saszy i wiery. Stalin swego czasu kierował nacjonalizm ukrainski przeciw Polsce. Zaczął i przeciw Niemcom jeno lejty były na tyle ekspresowe że sprawa się popierd..liła i wyszło jak wyszło. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ruska metoda wyewoluowała i wyśmienicie działa do dziś. Jeszcze jednak do końca nie opanowali tematu gdy dziecko pożera rodzica na szczęście.

galan99 napisał:

To co zostało po Gierku  wygasić trzeba .

Jak się czegoś z tym nie zrobi to będzie w rezultacie i tak widowiskowa katastrofa.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

W którym miejscu .

Ty już od kilku dni przyznajesz rację konfederacji albo Braunowi. Niedawno pisałeś że w niczym nie mają racji a teraz ich cytujesz bo mają rację. Lepiej się trzymaj swojego pisocjalizmu bo to wstyd żeby ktoś taki popierał konfederację. 

Opublikowano (edytowane)

Za złotówkę .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=873226628087736

7 minut temu, Ulman napisał(a):

Ty już od kilku dni przyznajesz rację konfederacji albo Braunowi. Niedawno pisałeś że w niczym nie mają racji a teraz ich cytujesz bo mają rację. Lepiej się trzymaj swojego pisocjalizmu bo to wstyd żeby ktoś taki popierał konfederację. 

Nie popieram Brauna wolę  wypowiedzi  Sławka i Krzyśka .  Jak wypowiedział się Krzysiek niech wygra kto Ktokolwiek byle nie RAFAŁ .

Tylko przedstawiam jak obecni u władzy  plują swym wyborcom 

Edytowane przez galan99
Opublikowano
8 minut temu, DTaras napisał(a):

Stalin swego czasu kierował nacjonalizm ukrainski przeciw Polsce.

I z mojego ( żołnierskiego ) punktu widzenia, to miał nawet zajebiaszcze argumenty. Ale musiałbym znowu pewna świętośc naruszyć co skończyłoby się wyzwiskami.

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Nie popieram Brauna wolę  wypowiedzi  Sławka i Krzyśka . 

Tylko przedstawiam jak obecni u władzy  plują swym wyborcom 

Dla ciebie to nie Krzyśka i Sławka tylko Pana Marszałka Bosaka i Pana Posła Mentzena. Po imieniu to ty możesz być z kolegami ze terapii

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał(a):

Dla ciebie to nie Krzyśka i Sławka tylko Pana Marszałka Bosaka i Pana Posła Mentzena. Po imieniu to ty możesz być z kolegami ze terapii

Co jeszcze powiesz .

To ja ci powiem poczytaj .

Konfederacja jawi się jako formacja, bez której w następnym Sejmie nie da się zbudować większości rządzącej. Start Grzegorza Brauna w wyborach prezydenckich niczego w tej kwestii nie zmienił. Za to może być darem od losu dla Sławomira Mentzena i Krzysztofa Bosaka. Dzięki decyzji Brauna mogli się go bezboleśnie pozbyć z Konfederacji. To, co miało być ciosem dla Menzena, okazało się strzałem w stopę Brauna.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Dla ciebie to nie Krzyśka i Sławka tylko Pana Marszałka Bosaka i Pana Posła Mentzena.

Oby Allach zawsze był dla nich łaskawy i prowadził ich stada wielbłądów na zielone pastwiska.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, racyl napisał(a):

To lepsze posłuchaj .

https://www.instagram.com/reel/DFL16k8grNO/?igsh=MWY5bThnb3J1cXJ4Zg%3D%3D

13 minut temu, Ulman napisał(a):

Nie popieraj konfederacji. PIS jest dla ciebie lepszy

Może być darem od losu dla Sławomira Mentzena i Krzysztofa Bosaka. Dzięki decyzji Brauna mogli się go bezboleśnie pozbyć z Konfederacji. 

Więc szanowny @Ulman wyleciałeś w pi...u z atomowym G.B

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Latasz na blokady ośmieszasz się i wkurwiasz innych i tak nie masz  na to wpływu . Po co to robisz by wk***iać to sprawia ci radość .

Coś robiłem, starałem się coś zrobić...ty tylko piszesz...i to bzdury...🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Coś robiłem, starałem się coś zrobić...ty tylko piszesz...i to bzdury...🤭

Idź w pi...u to co robiłeś . Zrobiłeś siebie błazna napluli ci w twarz taki to twój wybór .

Poczytaj jak śmieją się z twego wyboru .Kogo ty wybrał .

Ekspert grzmi po słowach Donalda Tuska o Zielonym Ładzie. "Okazał się klimatycznym dziadersem"

— Tusk pokazał, że jego myślenie w perspektywie bezpieczeństwa klimatycznego horyzont ma na najbliższych wyborach. Jedynie. A myślenie o bezpieczeństwie klimatycznym głównie w kontekście wyborów to jest klimatyczne samobójstwo — mówi Onetowi prof. Zbigniew Karaczun

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ekspert-grzmi-po-slowach-tuska-o-zielonym-ladzie-okazal-sie-klimatycznym-dziadersem/nn1rzbj,79cfc278

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Idź w pi...u to co robiłeś . Zrobiłeś siebie błazna napluli ci w twarz taki to twój wybór .

Twoja rzeczywistość inna?

W innym miejscu się znajdujesz?😆

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

I z mojego ( żołnierskiego ) punktu widzenia, to miał nawet zajebiaszcze argumenty. Ale musiałbym znowu pewna świętośc naruszyć co skończyłoby się wyzwiskami.

kogo swietosc ?? stalina ?? urban sei obrazi ?