Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oporowiecy  musza oporowo za***rdalać żeby im gospodarka nie padała .

Oporowcy zapowiadają darcie ryja na protestach oporowo w Listopadzie zamiast posiedzieć przy kawie z rodziną .

weekend czas zacząć - wolne aż do 12 .

Będzie można Powkurwiać popaprańców . K...wa zmienili nazwę .

Może być zdjęciem przedstawiającym zbiornik wodny i tekst „MORZE MUŁ DNO Koalicja Obywatelska”

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

zabolało o podnoszeni głów? no to nie ja byłem pod kopalnią wujek to nie ja byłem na poznańskim czerwcu a wojsko było

Ja też tam nie byłem. 

Opublikowano (edytowane)

Putinowski pachołek Orban był u Trumpa błagać by ten zniósł dla Węgier sankcje na ruską ropę. Oj Orban ma coraz bardziej pod górkę a w przyszłym roku wybory.

@galan99 tylko w tak prostacki sposób jak twoje memy możecie sobie osłodzić kolejną wpadkę Batyra z tymi nominacjami. Już jego przydupniki zaczynają tłumaczyć, że to nie odmowa itd. Jeszcze w poniedziałek podpisze. Wpadka goni wpadkę po porażkach związanych z nieudolnością dyplomatyczną na początku kadencji mamy kolejne wpadki.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Putinowski pachołek Orban był u Trumpa błagać by ten zniósł dla Węgier sankcje na ruską ropę. Trump odmówił. Oj Orban ma coraz bardziej pod górkę a w przyszłym roku wybory.

@galan99 tylko w tak prostacki sposób jak twoje memy możecie sobie osłodzić kolejną wpadkę Batyra z tymi nominacjami. Już jego przydupniki zaczynają tłumaczyć, że to nie odmowa itd. Jeszcze w poniedziałek podpisze. Wpadka goni wpadkę po porażkach związanych z nieudolnością dyplomatyczną na początku kadencji mamy kolejne wpadki.

Co po za tym - ważne że Trzaskowski nie został Prezydentem .

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

uż jego przydupniki zaczynają tłumaczyć, że to nie odmowa

Jeżeli czasowo wszystko zgadzało się z ustawą, to jest rażące lanie na obowiązki.

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Wyzwanie może i podjął ale jak już kilka razy pokazał nie dał rady. Powiedział, ze strzelił focha na Tuska i nie dał papierów oficerskich ludziom którym się one należą i którzy nic z Tuskiem wspólnego nei mają. 

mają; abw podlega władzy cywilnej czyli pod rząd
a to czy da radę czy nie to obaj jesteśmy ciekawi i zapewne tak samo jak ja nieźle się bawisz obserwując tę hucpę
bo raczej nie jesteś jednym z nominatów choć pewnie i Oni mają więcej uciechy z tego wszystkiego niż nerwów

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał(a):

nikt normalny nie czyta twoich elaboratow..jakis kawalek wybierm i komentuje 🤣

osobliwe że komentujesz akurat to co nie po "Twojej linii"
skąd wiesz który to kawałek?

4 godziny temu, jacus napisał(a):

chodzilo ogolnie o pseudo-prawice czyli konfederassije i pis-uar.

aż sprawdzę

7 godzin temu, jacus napisał(a):

pamietasz kto go tak nazwal ( "zerem") - czy to nie byl wasz nowy idol  ?? towarzysz I sekretarz kw pzpr w bialej podlaskiej  chyba ?? on sie chyba nie pomylil ??

zatem zdecyduj się o kogo Ci chodziło ale już na własny użytek i mi już nie odpisuj bo tyle będzie warte co to do tej pory

Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał(a):

mają; abw podlega władzy cywilnej czyli pod rząd
a to czy da radę czy nie to obaj jesteśmy ciekawi i zapewne tak samo jak ja nieźle się bawisz obserwując tę hucpę
bo raczej nie jesteś jednym z nominatów choć pewnie i Oni mają więcej uciechy z tego wszystkiego niż nerwów

Ok pod rząd ale to nie wina tych ludzi, ze akurat jest Tusk a nie Morawiecki czy kto inny. To są stosunkowo młode osoby zapewne o różnych poglądach politycznych. Które swoje życie związały z abw czy skw i które dostały na początku kariery policzek od prezydenta. Wmówienie tym osobom przez otoczenie Nawrockiego, ze to wina Tuska raczej będzie trudne. Co widać też po sondażach, ze społeczeństwo raczej tego nie kupuje. 

Nominatem nie jestem nikt z mojej rodziny nawet dalej nie jest ani nie robi w polityce. Mam ubaw z tych gamoni od Nawrockiego nie radzili sobie z dyplomacją nie radzą i teraz. Ale to po prostu szkodzi krajowi. Ja rozumiem walkę polityczną blokowanie aborcji podatków OZE czy czego tam innego ale tu przesadzili i już powoli zaczynają się chyba wycofywać bo już tłumaczą, że to nie odmowa. No ale co jak nie odmowa jak nie chce podpisać?

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

@galan99 ty jakieś śmieci wrzucasz a tu Telusowi koło d*py dalej się pali. Rozumiesz dlaczego pisowi spada w sondażach?

Od 1990 roku tak jest raz jedni - potem drudzy u władzy są jest zabawa jest wesoło po co zmieniać .

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

To są stosunkowo młode osoby zapewne o różnych poglądach politycznych.

zaręczam Ci że Im bardziej zwisa ta cała hucpa jak - widzę - Tobie. Młode czy nie młode w Polsce nawet dzieci już się śmieją z tej popisdzielskiej wojny i doskonale wiedzą że jednako popaprani i pisdnięci jedni i drudzy
i tak nikogo innego nie ma na te stanowiska czy tam funkcje i skoro pokończyli szkoły to wcześniej czy później... no tym razem później nominacje otrzymają

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ciemny lud to kupi mawiał o was Kurski.

- tam już jest park krajobrazowy i natura 2000

Skoro jest park i natura po co kolejne przekształcenie , mam gry ty na natura 2000 i są ogranicEnia wystarczające by chronić przyrodę 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Skoro jest park i natura po co kolejne przekształcenie

bo jest na co zaksięgować kolejne wydatki z państwowej kasy

no nie mów że nie wiesz po co? darmozjady i ofermy co niczego nie potrafią liczą że im kto zapłaci za obronę Przyrody bo tu nieppotrzebne żadne umiejętności po za wykuciem na pamięć jak się nazywa jakiś niedoebek błotny i parę innych chwastów które akurat tam rosną i jak wyginą akurat tam to "planeta spłonie"

• Thanks 2
Opublikowano (edytowane)

Jak pisałem mnie ten park ani ziębi ani grzeje śmieje się tylko z tłumaczenia Batyra dlaczego nie podpisał. Równie chybione argumenty jak z tymi nominacjami..

Opublikowano

z tymi parkami to są przekręty , znam kilka osób co zarabiaja ładna kasę na Nadburzańskim parku krajobrazowym i nawet nie chodzi tu o pracy na etatach a utrzymanie łąk w tym żę parku , po kilka tys do ha . biorą maja dzierżawy 

Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Do Zbyszka piszesz? Wątpię aby to czytał. A może do wyborców pisu po tym jak zobaczyli wczorajsze sondaże? Batyr zadowolony z kreciej roboty? Tylko czemu pis traci?

Kto normalny zagłosuje na PO ? Tu nie ma żadnych sukcesów . kontynuacja rządów pis i dokręcanie śruby obywatelom.

Nie wiem skąd te głupie podniety u ciebie. Jedni i drudzy grają w ten sam sposób,tylko mordy inne

Jakby wy***rdolili połowę socjalu i przestali sponsorować ukrainę to byłoby coś a tak zwykły obywatel za***rdala tak samo 

image.jpeg.fb33426e3d4e254fe4faa3986cbc991b.jpeg

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak pisałem mnie ten park ani ziębi ani grzeje śmieje się tylko z tłumaczenia Batyra dlaczego nie podpisał. Równie chybione argumenty jak z tymi nominacjami..

a nawet ne wiem jak tłumaczył

a park? no tak; w Europie tak naprawdę nie ma już tej tzw pierwotnej Przyrody już nigdzie a na pewno nie w jednym z najgęściej zaludnionych i najdłużej eksploatowanych cywilizacyjnie regionów jak dorzecze Odry. dla "zdziczenia" jakiegoś obszaru nie trzeba kosztów ni jakichś specjalnych zabiegów; wystarczy zabrać ludzi i nie wpuszczać na dany teren przez jakieś ze sto lat i puszcza sama się odrodzi. I tak poniemieckie regiony Polski są bardziej przyrodniczo naturalne jak ta reszta Niemiec w której Niemców zostawiono i przeryli cały kraj że tam rezerwat przyrody jest bardziej sztucznym tworem niż po polskiej stronie lasy gospodarcze

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, racyl napisał(a):

Kto normalny zagłosuje na PO ? Tu nie ma żadnych sukcesów . kontynuacja rządów pis i dokręcanie śruby obywatelom.

Nie wiem skąd te głupie podniety u ciebie. Jedni i drudzy grają w ten sam sposób,tylko mordy inne

Jakby wy***rdolili połowę socjalu i przestali sponsorować ukrainę to byłoby coś a tak zwykły obywatel za***rdala tak samo 

Podniety to masz ty i podobni tobie głupimi memami. Zapytaj lepiej kto normalny zagłosuje na pis bo zdaje się ich coraz mniej i fujary z pisu nawet będąc w opozycji przy Tusku któremu wszystko blokuje Batyr tracą poparcie. 

Socjalu nie wy***rdola bo twój Batyr na którego głosowałeś obiecał tobie stać na straży zdobyczy socjalnych pisu. Więc to ty się tu podniecasz bo cię oszukali nie ja.

W 2015 roku głosowałeś na ten socjal i co teraz ci przeszkadza. Podobało ci się jak Morawiecki i Duda jeździli na Ukrainę pisałeś, że Tusk tam nie był? Ilu tu z was pisiorów się tu tym podniecało i co przeszkadza teraz?

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@galan99 ty jakieś śmieci wrzucasz a tu Telusowi koło d*py dalej się pali. Rozumiesz dlaczego pisowi spada w sondażach?

Yyyyyy a to do niego Prezes listu nie zdążył napisać? 😂

• Haha 1